Tervetuloa kameralaukkuun!

Pääset mukaan keskusteluihin rekisteröitymällä.
Register Now
 1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivustoa käyttöä, hyväksyt evästeidemme käytön. Lue lisää.

Ups.....se olikin UPS

Keskustelu osiossa 'Yleistä keskustelua' , aloittajana RB, 4 Joulukuu 2018.

 1. Pan

  Pan Well-Known Member

  1 655
  276
  83
  Minulle tulossa oleva paketti on kadonnut. Käsin kirjoitettu saapumisilmoitus oli pudotettu postiluukusta, mutta pakettia ei koskaan löytynyt. Siis aikaan, jolloin digitoitua seurantaa ei ollut. Posti suostui korvaamaan vain postimaksun lähettäjälle, koska heidän mielestään se oli perille tulematon ja ainoa tapa saada muutos päätökseen olisi ollut oikeuskäsittely. Kyseessä ei kuitenkaan ollut minun maksama sisältö, mutta se harmitti kaikkia muita paitsi postia.

  On yksi matkahuollonkin kautta Verkkokauppa.comista mökille tulossa ollut liesi kateissa. Lähetyksessä oli kaksi kollia, joista toinen tuli perille, mutta varsinainen liesi ei. Verkkokauppa sanoi lähetyksen menneen Matkahuollolle, joka ei löytänyt siitä mitään kirjausta. Ja liesi oli myös Verkkiksen viimeinen eikä sitä ollut enää saatavilla, joten lähettivät samaan hintaa 150€ kalliimman. En tiedä miten sopivat keskenään kustannuksista.
   
 2. Olli Knuuttila

  Olli Knuuttila Well-Known Member

  3 071
  172
  63
  Työssäni lähettämiäni lähetyksiä (Posti) on kokonaan kadonnut ainakin kaksi. Molemmat ihan tärkeitä asiakirjoja. Sen lisäksi usean perille toimittaminen on kestänyt enemmän kuin kymmenen päivää, joka on aivan kestämätöntä. Henkilökohtaisille lähetyksille ei ole koskaan tapahtunut mitään, mutta lähetän omia lähetyksiä tosi vähän, kun en esimerkiksi myy juuri mitään koskaan.
  Esimerkiksi alkuperäiset valtakirjat kulkevat jatkuvasti kirjepostissa yli viikon, ja tämä on niin yleistä, että se on pakko ottaa huomioon aikataulujen suunnittelussa. Lisäksi itselleni tulleita pakettilähetyksiä posti on onnistunut turmelemaan ainakin kaksi, toisen kuljetuksessa ja toisen tunkemalla ylisuuren lähetyksen postilaatikkoon. Tämä jälkimmäinen on mielestäni täysin käsittämätöntä. Nämä siis ainakin muistan. Että urbaanista legendasta ei ole kyse. Eikä agraarista tai muustakaan legendasta.
  Itse suosin tosiaan Matkahuoltoa toimitustapana, lähetysten saajana, aina kun voi valita, koska itse en ole kohdannut yhtään ongelmaa, vain nopeita ja kunnollisia toimituksia. Jos ongelmia ilmenisi, pyrkisin vaihtamaan, mutta mielellään en Postiin.
   
 3. sahe69

  sahe69 Well-Known Member

  10 417
  38
  48
  Joo, mulla juuri vastikään runnoivat lähettämäni laatikon jossa oli Zeiss ZM erillisetsin (onneksi ei hajonnut mutta lähellä kuulemma oli) ja kerran ovat hukanneet lähettämäni objektiivin kokonaan. Onneksi ei ollut kovin kallis.
   
 4. motris

  motris Well-Known Member

  3 065
  118
  63
  Mun käsittääkseni ei skannata enää nykyisin kuin pakettiautomaatin paketit. Kuuriirit taitaa kaikki käyttää pelkkää listaa vastaanottoon. Ja ymmärtääkseni siis posti nykyisin myös (nimim. kokemusta on haamusaapumisilmoituksista). Vai miten se Siwan kassa tai R-kioskin myyjä ehtisikään niitä paketteja skannailla muun työn ohessa? Ja muista kuin asiamiesposteista ei ole kokemusta enää pitkältä ajalta.
   
 5. cedricfan

  cedricfan Active Member

  243
  28
  28
  Postin saapuvat skannataan "sisään" ja niille annetaan samalla hyllypaikkanumero.
  Ei muuta mutta kun alkuvuodesta tuli mulle case jossa kotiin tuli noutolappu, mutta pakettia ei löytynyt ilman hyllypaikkaa, eikä seuranta sanonut tulleeksi toimipisteeseen, niin siinä sitä sitten selviteltiin.