Tervetuloa kameralaukkuun!

Pääset mukaan keskusteluihin rekisteröitymällä.
Register Now
 1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivustoa käyttöä, hyväksyt evästeidemme käytön. Lue lisää.

Päivän :-(

Keskustelu osiossa 'Yleistä keskustelua' , aloittajana jaahv, 28 Maaliskuu 2007.

 1. Mirrored

  Mirrored Well-Known Member

  23 766
  748
  113

  Valvotaan ja pannaan merkille. Ei ainakaan voi kiistää vanhojaan. #hälähälä en ma olutkaa
   
  Viimeksi muokattu: 13 Heinäkuu 2022
 2. JPu

  JPu Well-Known Member

  5 339
  156
  63
  Mirrored ei ole millään tasolla valvoja tai auktoriteetti, ihan samanlainen kirjoittaja kuin muutkin "rivijäsen".
   
 3. Mirrored

  Mirrored Well-Known Member

  23 766
  748
  113
  Oikeistolaiset oli eniten häpeämättömiä ja miehetkin vähemmän kuin naiset. Ehkä siksi Marin onkin suosittu kun rikkoo tätä yleistä.
   
 4. Mirrored

  Mirrored Well-Known Member

  23 766
  748
  113
  En myöskään ole entinen mode. Sen verran lojaali foorumille kuitenkin etten poista kaikkea mennessäni. #oikeus tulla unohdetuksi

  Vanhoja on välillä kiva katsella.


  Tähtisadetta Hangossa
   
  Viimeksi muokattu: 13 Heinäkuu 2022
 5. jussident_fluor

  jussident_fluor Well-Known Member

  600
  301
  63
  Maailma on hetken tällaista (vaikka kuvassa kävely lie kohdillaan, kuvan taustalle sattuu silti aikalailla kaikenlaista aggregaattia, pressua, kaidetta -> vedetty musta-valkoiseksi). Kuten myös, valitettavasti maailmalla ei pärjää luterilaisilla opeilla -> on oltava siellä, missä äänestäjätkin ja piireihin päästäkseen kaikki henkilökohtaiset avut kannattaa ottaa käyttöön.

  ps. asiasta taas pieni loikka vasemmalle, valitettavasti Lii:n miljonäärivero taidettiin tyrmätä (vaikkakin ehdotuksena vaan naurettava, puoli prosenttia. Aikuisten oikee progressiviinen verotuskin siirtynee edelleen 30-luvulle, harmi. Juu, juu, pelkkä pohjoismainen yhteistyökään ei taitaisi riittää, toinen harmi. Maailmaa impulssein ohjailtavaksi valmistava "meta", kolmas harmi. Ei silti vaivuta synkkyyteen, väliaikaista kaikki on vaan ,-)
   
  Mirrored tykkää tästä.
 6. Kona

  Kona Well-Known Member

  647
  704
  93
  No hyvä tietää tämä. Eli jatkamme avoimin mielin.

  Ei aihetta enempään ainakaan minulla.

  Jk. Toki voisit ko jäsenelle kertoa, että hän voisi lopettaa aiheettoman piilovittuilun.
   
 7. Mirrored

  Mirrored Well-Known Member

  23 766
  748
  113
  JPu ei ole millään tasolla mitään minulle sanomaan. Tai toki ihan rivijäsenenä.

  p:S. En ole piilovittuillut lainkaan. En sitä oikein osaa. Olen vain ilmaissut jotakin. Se siitä ja minusta voisimme mennnä eteenpäin.

  edit. tausta
   
  Viimeksi muokattu: 13 Heinäkuu 2022
 8. Kona

  Kona Well-Known Member

  647
  704
  93
  Ei aihetta enempään siis.

  Hyvä myös tietää, että jäsen JPu sen paremmin kuin ilmeisesti sinäkään ette omaa millään tasolla mitään hartioita tulla muille jäsenille yhtään mitään sanomaan.

  Muistan joskus pikkupoikana jääkiekkopeleissä kuulleeni vastaavaa…

  Tästä on hienoa yhdessä jatkaa fiksussa valokuvaajien yhteisössä. No hard feelings.
   
 9. Mirrored

  Mirrored Well-Known Member

  23 766
  748
  113
  Pystyn tunteaan samaa "kovien tunteiden" suhteen sillä pientähän tämä "häiriö laukussa" on.... elämässä.
   
 10. Mirrored

  Mirrored Well-Known Member

  23 766
  748
  113
  @Kona @JPu Taidatte olla kovasti auktoriteettipelkoisia tai -kunnioittavia virallista asemaa kohtaan noin viime viestienne perusteella. Etteikö voisi jokaista kuunnella, saattaisin kysyä vastaan. o_O Kuunnella ja yrittää hyvää tahtoa ja päämäärää.
   
 11. JPu

  JPu Well-Known Member

  5 339
  156
  63
  Itse jäin pois, en jaksanut olla jatkuvasti valvomassa ylilyöntejä ja jättäydyin rivijäseneksi. Pääsääntöisesti foorumi näyttää toimivan itsellään, toki en tiedä millaista huttua yp poistaa joukosta, mutta aika hyvälle keskustelu näyttää yleisesti. Se, että olin foorumilla yli 10 vuotta ylläpidossa ei muuta asiaa, etteikö asioista voisi keskustella suuttumatta eriävistä mielipiteistä.
  Erilaisuus nimenomaan nostaa esille asioita joita on hyvä pohtia, kun se ei kohdistu henkilöön, vaan näkökulmaan kuvasta. Tietysti asiat henkilöityy, mutta on surullista jos ei sellaisen yli pääse ja kykene avaamaan silmiään näkemään hyviä asioita muiden kirjoittamista arvioista tai kuvista. Tarkoitus ei ole kommentoida kommentteja (vaikka ei sekään kokonaan kiellettyä ole), vaan kuvia ja antaa kuvaajalle "kokemuksellista" tietoa ilman substanssia tai tavoitteita.
   
  Kona tykkää tästä.
 12. Jari_S

  Jari_S Well-Known Member

  2 507
  501
  113
  Tuskinpa täältä kovinkaan paljon kirjoituksia ylläpidon toimesta poistetaan (??).

  Tämähän on varsin hiljainen foorumi ja vaikka rekisteröityneitä jäseniä lienee melko paljon, niin varsinaista sisältöä tänne tuottaa varsin pieni porukka.
   
 13. riekkosak

  riekkosak Well-Known Member

  1 466
  324
  83
  Tarinaa etäostamisesta: tilasin Hobby hallista halvan polkupyörän kotiin kuljetettuna. Toimitusajaksi ilmoitettiin reilut kaksi viikkoa, ko ajan kuluttua kotiini toimitettiin iso pahvilaatikko, joka sisälsi rakennussarjan. Minkäänlaisia työkaluja tai kokoamisohjeita paketissa ei ollut enkä voinut olla varma siitä, oliko siinä edes kaikkia tarvittavia osia. Päätin palauttaa tavaran ja ilmoitin siitä myyjäliikkeelle. Sain ohjeen pakata tavarat kunnolla ja toimittaa paketti postin noutopisteeseen. Ilmoitin etten omista pakettiautoa, joten tavarat on noudettava kotoani, vetosin kuluttajansuojalakiin. Pakkasin osat samaan laatikkoon jossa ne oli toimitettu ja paketti noudettiin kotoani. Rahatkin palautettiin parin viikon kuluttua, joten kaikki meni lopulta hyvin ja suhteellisen pienellä vaivalla. Ostin sitten tavaratalosta uuden valmiiksi kootun polkupyörän ja ajoin sen kotiini.
   
  saloma-3 tykkää tästä.
 14. saloma-3

  saloma-3 Well-Known Member

  1 653
  619
  113
  Sinulla oli onnellinen kokemus. Tytär tilasi kyseisestä firmasta puutarhakeinun toukokuussa. Toimitusaika kaksi viikkoa. Jotenkin posti? onnistui hukkaamaan tuon pikkupaketin ja sitä etsittiin hartaasti viikko aina kerrallaan. Elokuussa keinu sitten saapui.
   
 15. SakkeM

  SakkeM Well-Known Member

  21 756
  2 594
  113
  Tämä kyllä on vuoden :( tai sitten vuosikymmenen. Imuroin tuossa (ihan totta...) ja jälleen kerran totesin sen imurin suulakkeen suunnittelun totaalisen typeryyden: sisään mahtuu menemään roskia, jotka eivät sitten mahdu menemään mutkasta putkeen. Luulisi olevan itsestään selvää, että alkussa on ritilä, joka ainakin osittain estäisi sen. Nyt joutuu purkamaan koko zydeemin tai ronkkimaan jollain konstilla sieltä mutkasta palikoita takaisin.

  Ilmeisesti imureita suunnittelevat miehet, jotka eivät koskaan itse imuroi. Muttoin he eivät kai kuuluisi siihen rymään, jolle ainakin Raamatun mukaan "Herra antaa anteeksi, koska he eivät tiedä, mitä tekevät".
   
 16. Est

  Est Well-Known Member

  16 291
  1 591
  113
  -
   
  Viimeksi muokattu: 25 Heinäkuu 2022
 17. Est

  Est Well-Known Member

  16 291
  1 591
  113
  Kummallisia myymälöitä kotimaassakin jo ... Mainostettiin harhaanjohtavasti ja päätin perua tilauksen. Kuljetus peruttiin mut fyrkkaa ei haluta antaa takaisin (edes siitä maksetusta kuljetuksesta). Ymmärsi kyllä että tilasin jo muualta kun sain edullisemmin. Nyt alkaa varmaan selittely "teknisistä ongelmista" jne...
  Edes "lupsakka" savon murre ei, asiakaspalvelussa, poistanut ihan koko vitutusta, pikemminkin päinvastoin.

  Edit. Onneks yleensä auttaa kiroileminen
   
  Viimeksi muokattu: 8 Elokuu 2022
 18. Dr.Jalopeno

  Dr.Jalopeno Well-Known Member

  1 494
  317
  83
  Tulihan se sieltä. Ihmettelin että eipäs osu kohadalleen vaikka töissä ollut paljon liikkeellä. Useammalla parikin kertaa...
  Reissattukin jonkun verran ympäri eurooppaa ja nyt sitten taisin saada kaverilta fillarilenkillä kun hänellä oireettomana. Tai ainakin peitty oireet hänelle normaalin allergisen aivastelun alle...
  To. iltana alkoi oireet ja nyt jo melko jees olo. Vähän ääni maassa. Tänään viralliseen testiin...
  korona.jpg
   
 19. paraneva

  paraneva Well-Known Member

  11 848
  5 359
  113
  Mulla kesti viikon verran, muutaman päivän kuume oli 39,5, kova hakkaava yskä ja kurkku kipeä, nyt on enää snadia kuivaa yskää.
   
 20. Jari_S

  Jari_S Well-Known Member

  2 507
  501
  113
  ^^ Hienon näköinen testilaite. Toki sairastaminen on aina kurjaa…