Kotipaikan suhteen ihan vain jostain syystä olen joko erehtynyt eli olettanut ehkä väärin (?) jostain kauan sitten kirjoittamastasi, että seutuun jotenkin liittyisit. Vai olisitko jopa ilmoittanut foorumin tietoihin paikkakunnaksesi joskus Porvoon? Vaikea sanoa jos et itse sitä tiedä miksi minulla oli käsitys sinusta porvoolaisena. (Aukesi varmaan jo kysymykseni?) Etsin foorumin haulla marjapuss* ja nappasi seuraavanlainen, jota en kuitenkaan muistanut, vaan sen sijaan muistelin sinun ihan hiljattain viitanneesi marjapussiin maalaisuuden yhteydessä, mikä jää nyt toteen näyttämättä varsinkin kun paljon on poistunutkin kirjoitettua foorumilta. Mitä järkeä postata ja kommentoida, jos "No jos totta puhutaan, niin on olemassa miehiä ja toisaalta marjapussinpelaajia. Tämän lisäksi on toki Porvoo." (kebax vuonna 2013) Mulla on jonkinverran frendejä ja tuttuja Porvoossa ja siellä itsekin asuin 90-luvulla vajaan vuoden.
Niin et vastannut taaskaan kysymykseen joka sinulle mirrored esitti, mies??? Jos et ymmärrä niin lue ihan rauhallisesti mitä tuolla kirjoitetiin, ja koita ymmärtää, mitä vähän epäilen, että reppana ymmärrät.
En aamusta mutta kävin katsomassa tilanteen puoliltapäivin. Kylän kolmesta marketista vain yksi oli saanut neloskaljaa ja lonkeroa. Yhtä laatua molempia. Asiakkaita näkyi jokaisessa vähemmän kuin henkilökuntaa.
En saanut juotua kuin yhden väkisin. Voi alkaa rajoittaa keppanaan, ellei ihan tipattomaan. On se kumma kun on alkanut naukkailu enemmänkin väsyttää viime vuonna. Parhaat fiilikset ja olo tulee yhdestä keppanasta tai sidukasta kun sen oikeaan aikaan päivästä nauttii. Tai ainakin yhdestä kerrallaan. Sanoisin kuitenkin että jos menee neljä päivässä niin se on jo liikaa. Vanhaksi tulee. Toivottavasti...
Joskus on menny laatikkokin päivässä ja eipä juuri tunnu missään mutta nyt ollaan tipattomalla jo 15 päivä menossa Mutta ehdoton yläraja tuo 5,5 % sitten alkaa maistuu jo viinalle
No nyt mää hokasin mikä tossa Karhu A:ssa mättää. Ikävä happamuus tuntuu mahassakin. Siinä on käytetty siirappia. Ainekset: vesi, ohramallas, ohra, panimosiirappi, humala. Sen sijaan viime aikoina olen ollut tykästynyt Lapin Kulta kolmoseen, jossa ei suotta muisteta mainita TÄYSMALLASOLUT. Ainekset: vesi, ohramallas, humala. Ovat kehdanneet laittaa Karhuun TÄYTTÄ OLUTTA.
Laitilan virvoitusjuomatehtaan tyypin esitelmää olen kerran kuunnellut. Puhui muistaakseni melassista, jota he eivät käytä, sillä kaikki käymisen sokerit on paras tulla maltaista. On tainnut Koffi ennakoida isot toimitukset ruokakauppoihin ja unohtunut kiireessä lisätä nettisivun tuotetietoihin panimosiirappi: https://sinebrychoff.fi/tuotteet/karhu/karhu-a/
Tuossa pari viestiä aiemmin nuo Double Chocolate Stout ja Hefe Weissbier ovat molemmat tänään Prismasta ostettuja, toinen 5,2% ja toinen 5,4%.