Ostin läheisen prisman pakasteosastolta poronverta videoitani varten. Tuli mieleen muutama sen käyttöön liittyvä kysymys.... Voiko poron verta laittaa suoraa purkista suuhun? Onko siinä haitallisia bakteereja, jotka levittävät sairauksia? Ja lisääntyvätkö bakteerit sulamisen tai parasta ennen-päiväyksen umpeenmenemisen yhteydessä?
Vs: Poron veri... ("Kuvankäsittelynurkkaus" saattaa olla hieman epäoptimaalinen paikka tiedustella asiaa.)
Vs: Poron veri... Varmin tapa väistellä veressä piileviä bakteereita on paistaminen. Se tuhoaa 100% varmuudella kaikki pöpöt. Tuloksen voi varmistaa lisäämällä sinne veren sekaan oheisen linkin takaa löytyviä lisäaineita. http://www.kotikokki.net/reseptit/nayta/98339/Veriletut/
Vs: Poron veri... Itse olen tavannut kyllä prikata bakteerit pois kuvankäsittelyssä. Onhan se tietysti työlästä, kun ovat niin pieniä ja niitä on paljon. 300% suurennus ja Photoshopin healing brush auttavat.
Vs: Poron veri... Kiitos! Voisitko vielä kertoa että alksvatko bakteerit keittämisen jälkeen vielä lisääbtymään?
Vs: Poron veri... Ei sen enempää kuin sinäkään.... Mutta, uusia tulee. Ei kannata käyttää kovin kauaa purkin avaamisen jälkeen.
Vs: Poron veri... Ehkä poron veri on "taiteellista", mutta valokuvausproppina hankalaa. Suoraan tuoreena se on varmaan ihan hygieenistä, mutta pilaantuu hyvin nopeasti ja kuivuessaan muuttaa väriä. Lisäksi vaikeaa pestä vaatteista. Keinoverta saa maskeerauskaupoista. Jos on tarkoitus roiskutella tuota enemmänkin, tulee hiljalleen hintavaksi, jolloin voi alkaa käyttää ketsuppia tai sekoitella itse punaisen väriaineen ja sokerisiirapin avulla. Reseptejä löytyy paljon verkosta "fake blood" hakusanoilla.
Vs: Poron veri... No, jos sitä on tarkoitus oikeasti pistää suuhun eikä vain poskeen.... Tuore oikea veri lienee paremman makuista, mutta miksi sen pitää poroa olla? Tavallinen naudan tai sian lienee halvempaa. Muuten kyllä vettä, perunajauhoa ja värijauhetta.