Tervetuloa kameralaukkuun!

Pääset mukaan keskusteluihin rekisteröitymällä.
Register Now
 1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivustoa käyttöä, hyväksyt evästeidemme käytön. Lue lisää.

Win 7 päivitys kymppiin

Keskustelu osiossa 'Kuvankäsittelynurkkaus' , aloittajana Mirrored, 5 Marraskuu 2019.

 1. Mirrored

  Mirrored Well-Known Member

  20 651
  278
  83
  niffe tykkää tästä.
 2. hapien

  hapien Member

  48
  0
  6
  Kirjoittelen tämänkin viestin windows 7 läppärillä, ja suunnitelmissa olisi etsiä tammikuussa korvaava windows 10 läppäri. Muuten voisi ihan vaan päivitellä käyttöjärjestelmän, mutta rautapuoli alkaa jo olla puolikuntoista.
   
 3. Pan

  Pan Well-Known Member

  1 902
  524
  113
  Mulla on vanha celeron läppäri valvontakamera"serverinä" mökillö ja sen Win 7 Starter on siivottu kaikesta muusta härpättimistä, jolloin se toimii kuin junan vessa 1950-luvulla. Päivityksiäkin on tullut melkein viikottain (ei automaattisesti). Saas nähdä kuin sen käy. Pitää varmaan tehdä ensin image ja sitten asentaa W10, tehdä taas uusi image ja lopuksi palauttaa W7 niin kauan kuin se suostuu toimimaan. Epäilen, ettei W10 pyöri kunnolla siinä raudassa. Mutta sähkökatkojen takia koneessa pitää olla akku, koska valvontakamerakin saa virtansa siitä.
   
 4. canonmk4

  canonmk4 Member

  179
  9
  18
  minullakin oli HP.ssä ( läppäri)Windows 7, joku vuosi sitten tarjosivat netissä ilmaista päivitystä, latasin sen!! ja onnistuin, ongelma kone hidastu pirusti lämpeni eikä windows tukenut Cd asemaa, ostin käytettynä alan kaupasta Lenovo Think Padin, johon siellä oli asennettu lisensoitu 10 pro 64, olen tyytyväinen, Cd asemakin toimii mutta ei Windowsilla,piti latauttaa muu ohjelma.
   
 5. Jsaasta

  Jsaasta Ylläpidon jäsen

  1 692
  41
  48
  Win7 tarran koodilla pääsääntöisesti aktivoituu Win 10.
  Jos koneessa on käynyt win10 jossain vaiheessa niin pääsääntöisesti kone aktivoituu automaattisesti win10.
  Jos koneessa Enterprise win7 tarra , eli ollut jonkun yrityksen käytössä kone aiemmin niin win10 ei aktivoidu, vaatii aktivoinnin ko. yrityksen verkon kautta.
  Laillisesti voi yrityskäyttäjä hankkia volyymi lisenssin esim.ebay ihan 2-3€ lisenssin, mutta yksityiskäyttäjälle tämä on laiton joskin aktivointi toimii, vaarana jos Microsoft tarkistaa niin aktivointi jatkossa ei toimi / aktivointi poistuu.

  Tyypillisesti lisenssi joku 139€

  Vanhat Microsoft win7 lisenssit voi vaihtaa edullisesti reform lisenssiin 59€, Microsoft ei mainosta tätä, tarvitaan kuva alkuperäisestä OEM koodista. Valtuutetun Microsoft myyjän kautta tänä onnistuu/ laita yv minulle.
   
 6. canonmk4

  canonmk4 Member

  179
  9
  18
  kiitos tietämyksestä, ostin Gigantista HP pavilion dv6-3138eo 2011. on siellä pohjalla windows 7 Microsoftin tarra key koodilla, no minulla nyt mainittu Think Pad, on sillä ero hp.hen huomattava, tuskin kannattaa 20e konetta paljoa busaamaan, kiitos t.klasu