Tervetuloa kameralaukkuun!

Pääset mukaan keskusteluihin rekisteröitymällä.
Register Now
 1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivustoa käyttöä, hyväksyt evästeidemme käytön. Lue lisää.

OSTETAAN WF (Weifeng) WT W360 jalustan pikakiinnityslevy

Keskustelu osiossa 'Ostetaan' , aloittajana Kultaseari, 27 Marraskuu 2018.

  Voro vei kameralaukun aikoinaan, kamerassa oli kiinni jalustan pikakiinnityslevy joten sen jälkeen jalusta on saanut pölyyntyä naulassa.
  Googlailulla en löytänyt mistään, joten kysellään olisiko kellään? Jalustahan on varsin kevytrakenteinen, Anttilan halpis (hintaluokka pari-kolmekymppiä), mutta välttäisi tarpeisiini eikä viitsisi uudenveroista kampetta metallikeräykseenkään laittaa.
  Tai onko antaa vinkkiä mistä sen saa tai onko muiden Weifeng jalustojen levyt yhteensopivia (esim. WT 330A levyjä saa 3-4 eurolla)?
  Tästä jalustasta siis kyse: Weifeng wt360 lightweight tripod wf 360 professional slr camera tripod-in Tripods from Consumer Electronics on Aliexpress.com | Alibaba Group
   
 1. Mirrored

  Mirrored Well-Known Member

  21 684
  453
  83
  Onkohan jalustan päällä oma nimensä?

  Weifeng Quick Release Plate | eBay

  Onkohan tuo Dynasun sama. Dynasun WT360 Quick Release Plate - Google-haku

  67" Camera Tripod DynaSun WT360 170cm Lightweight Stand 3Way Head & Carry Case | eBay

  Walimex voisi olla kolmas nimi.

  Kaipa joltain kyseisiltä myyjiltä voisi tiedustella kun ensin näyttäisi samalta ja koko täsmäisi. Ja hakea myös rinnakkaisnimillä.

  330A hyvä kysymys. Entä Velbon, sattuisiko olemaan samaa. https://www.amazon.co.uk/s/ref=nb_s...eng&rh=n:560798,k:Quick+release+plate+Weifeng
   
  Viimeksi muokattu: 27 Marraskuu 2018
 2. Kiitos vinkeistä. Fancier w360 voi olla yksi kauppanimi lisää, mutta pikakiinnityslevyä mihinkään niistä ei ole löytynyt, vaikka kuinka nettiä selailee. Itse asiassa ei edes kunnollista kuvaa pikakiinnityslevystä, kuin yläpuolelta. Se taas ei kerro mitään siitä millainen kiinnitys levyssä on. Nimittäin kiinnityshahlon toisessa päässä on lukitussalpa, toisessa päässä negatiivinen viiste, jonka alle levyn pää menee. Sivuseinät ovat suorat, 33 mm leveä mutta keskellä hahloa on pykälät reunoissa. Eli levyssä pitäisi olla vastaavasti kolot, ja sen muotoisia en ole löytänyt.
  Tästä kuvasta näkyy jalustan pää ja hahlo: https://lima-lima.olx.com.pe/tripode-weifeng-w360-negro-soporta-5-k-tienda-iid-1030092300
  Tietysti voisi ostaa uuden samanlaisen jalustan parilla-kolmella kympillä ulkomailta, tai olisi käytettykin tarjolla tori.fi:ssä neljällä kympillä :)
   
 3. Mirrored

  Mirrored Well-Known Member

  21 684
  453
  83
 4. Ei kait tuo voi mitenkään sopia kun katsoo jalustan hahloa (suorat sivut ja lisäksi niissä pykälät) eli levyssä ainoastaan yksi reuna pitäisi olla viistetty ja sivureunoissa kolot. Tämä päättelyn tulos, muistikuvia pikakiinnityslevystä ei ole.