Tervetuloa kameralaukkuun!

Pääset mukaan keskusteluihin rekisteröitymällä.
Register Now
 1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivustoa käyttöä, hyväksyt evästeidemme käytön. Lue lisää.

Vuescan ei tunnista scanneria

Keskustelu osiossa 'Kuvankäsittelynurkkaus' , aloittajana prosecutor, 23 Toukokuu 2020 klo 22:02.

 1. prosecutor

  prosecutor Member

  276
  0
  16
  Hei

  Toivottavasti oikeassa osiossa, mutta vuescan ei tunnista scan dual IV skanneria. Epson 4870 skannerin kanssa ei ongelmia.
   
 2. MartinN

  MartinN Member

  388
  5
  18
  Olisiko niin että sinulla on standard versio Vuescanista? Se tukee vain tasoskannereita. Filmiskanneri vaatii Professional versio jos olen ymmärtänyt nykykäytännöt, kannattaa tarkistaa tai lähettää spostia Ed Hamrickille.
   
 3. prosecutor

  prosecutor Member

  276
  0
  16
  Kiitos, pro versio. Olen joskus kysynyt, muistaakseni kehotti kokeilemaan parempia piuhoja. Joku epäili syyksi windowa 10. Voisiko vika olla skannerissa? Vähän käytetty, mutta vanha.
   
 4. keegan

  keegan Well-Known Member

  6 914
  387
  83
  Jos skanneri on Vuescanin tuettujen laitteiden luettelossa, pitäisi sen toimia. Eräs skannerimaailman ihmeellisyys kylläkin on, että joskus niitä ei löydy jos ne ovat hubin kautta kiinni koneessa. Toisin sanoen jos kyseessä USB-skanneri, tarkista että se on kytketty suoraan koneeseen. Jaa, vai onkos tuo kuitenkin firewire?
   
 5. MartinN

  MartinN Member

  388
  5
  18
  Jaa, jos on pro versio ja usb skanneri sekä usb kiinni suoraan koneseen niin jää ratkaisu vähintään hämäräksi. Win 10 on tosiaan ollut ajurien suhteen todella onneton, itse en saanut wifitikkua lainkaan toimimaan win 10 päivityksen myötä. Oli täysi ajurin yhteensopimattomuus. Ei auttanut kun ostaa uusi wifi, onneksi pieni ja halpa.