Tervetuloa kameralaukkuun!

Pääset mukaan keskusteluihin rekisteröitymällä.
Register Now
 1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivustoa käyttöä, hyväksyt evästeidemme käytön. Lue lisää.

Viimeisin filmijärkkärini

Keskustelu osiossa 'Filmikuvaus' , aloittajana mlphotic, 20 Marraskuu 2018.

 1. papetsu

  papetsu Active Member

  224
  118
  43
  Pentax ME Super, ensinmäisen joskus vuosien 79-80 taitteessa ja viimeisen 2010, reilun neljäkymmentä vuotta kulki ME Superi mukana elämässäni.
   
  motris ja keegan tykkäävät tästä.
 2. nroeg

  nroeg

  20
  0
  1
  Canon Elan 7N. Olihan se Pentax MX hieno mutta kyllä kuvaaminen on mukavampaa tällä Elanilla. Diginä 5D niin yhdet objektiivit myös riittävät.
   
 3. Perzzza

  Perzzza Member

  118
  1
  18
  Olympus OM-2 ja 28mm f3.5 ja 50mm f1.4. Melkoinen kolmikko. Mittaa tarkasti ja ilo käyttää. Maitanille kiitokset käytettävyydestä ja ominaisuuksista.
   
 4. Xemmo

  Xemmo Member

  270
  12
  18
  Pentax LX saapui viime viikolla, ja tänään siihen adapteri jolla M42 opiskat käypäsiksi sille.
  Mukavan pikkanen ja näppärän oloinen laitos, mutta näin äkkiseltään vähän hämmentävä kyllä toi Pentaxin sulkimen lonksahdus ääni, kun käytöltään hiljaisempiin värkkeihin on tottunut.
   
  keegan tykkää tästä.
 5. keegan

  keegan Well-Known Member

  7 820
  864
  113
  Toivotan onnea sen kanssa. Itselläni vasta toinen LX osoittautui toimivaksi. Ensimmäisessä valonmittausta ja automaattiaikoja ei kahdesta korjaamakäynnistä huolimatta saatu toimimaan kunnolla (välillä näytti aivan järkeviä aikoja, välillä aivan mitä sattui). Toinen kappale nyt toimii, pakkaskestävyys on kuitenkin yllättävän huono, joten ehkä siinäkin on jotakin häikkää. Kiva kapistushan se on - jos toimii:) Ensimmäistä kappaletta korjauttaessani ostin osin sen tilalle K2:n joka on vähän samalla ajatuksella tehty (toki primitiivisempi), ja se kyllä hoiti hyvin hommansa.