Lueskelen (jälleen kerran) Nobel-palkitun fyysikon Richard Feynmannin mainiota teosta "QED - valon ja aineen ihmeellinen maailma" ISBN 951-884-345-7. Kirja käsittelee käsittelee kvanttielektrodynamiikan teoriaa ja koostuu sarjasta tekijän Kalifornian yliopistossa pitämistä luennoista. Teoksessa käännetään selväkielelle nerokkaalla tavalla paljon sellaisia peruskysymyksiä, joita meillä tavallisilla tallaajille ei olisi muuten mitenkään mahdollista edes osaksi ymmärtää. Kirjan alkupuolella käsitellään valon hiukkasolemusta ja en käyttäytymistä mm. lasin kanssa - sekä heijastumisesta että osittaisesta heijastumisesta miljoonasosa millin paksuista lasista alkaen. Tekijänoikeus estää lainaamasta tekstiä tähän, mutta suosittelelen lukemaan, sillä lisä ymmärrys ei valokuvauksenkaan harrastajaa tapa, vaan antaa mahdollisesti uuden näkökulman usein näilläkin palstoilla käsiteltyihin asioihin heijastumista, valonläpäisystä ym.
Vs: Valon olemus jä käyttäytyminen Eikö katkelmia saa lainata tekijänoikeudella suojatustakin tekstistä?
Vs: Valon olemus jä käyttäytyminen Kannattaa myös laajentaa tajuntaansa esim. näillä: The Tao of Physics - Wikipedia (The Tao of Physics) Rupert Sheldrake – Wikipedia (The Rebirth of Nature: The Greening of Science and God)
Vs: Valon olemus jä käyttäytyminen Saa toki.. Lisäksi mikään ns. "asia/tieto" ei ole kenenkään omaisuutta, vain varsinainen teos..
Vs: Valon olemus jä käyttäytyminen Olen aina vähän epäillyt että tämä ystävämme Henkka on vähän kallellaan noihin kalifornian kasvien suuntaan. Muille kannattaa mainita että carlos castaneda oli professori kalifornian yliopistossa ja sen "taruolento" Don Juan oli ihan pelkkää fiktiota, syntynyt noitten professorin iloisten mömmökokeilujen sivutuotteena.
Vs: Valon olemus jä käyttäytyminen Castanedalla ja edellämainituilla kirjailijoilla ei tainnut olla paljoakaan yhteistä, mutta kyllä, Chihuahuan Desert on koluttu ja Castanedatkin luettu.