Vs: Valmispaistettu jauheliha Noista smäidäliemistä, jotka kaikki maistuvat samalta, niistä tuli vielä mieleen se hauska juttu, ettei niistä todellakaan jää lihaan mitään makua jos palat huuhtelee. Että se siitä legendasta, että mausteet imuroituvat lihaan...voisi huvikseen vielä testata uittamalla kananpalaa tabascossa viikon.
Vs: Valmispaistettu jauheliha Valmiiksi paistettua jauhelihaa toki on tarjolla, ja lähikaupassa on menty vielä pitemmälle. Siellä kun on jopa valmiiksi paistettuja lihapullia. Ollut jo aika kauan.
Vs: Valmispaistettu jauheliha No joo, onhan se ihan totta, että niiden parjaamieni hc-uusavuttomien lisäksi potentiaalinen asiakaskunta voisivat olla myös työpaikkaruokailijat ja muut valmisruoan vähemmän avuttomat mutta kiireiset tarvitsijat. Mutta silti, jos pelkkää jauhelihaa myydään valmiiksi paistettuna muovipakkauksina kauppojen kylmätiskeiltä, niin jotenkin tulee mieleen myös se, että tuolla konstilla entistä kehnompaa ja halvempaa lihaa saadaan myytyä asiakkaille, kuten tuolla jo tuli sanottua. Samoten tulee väkisin mieleen kysymys, että missähän asti tuo liha sitten paistetaan ennen sen pakkaamista ja jakelua kauppoihin, ja mitä kaikkia myrkkyjä siihen lisätään. Ei vaikuta kovin ekologiselta, logistisesti järkevältä, eikä välttämäti edes kovin terveelliseltä, pitemmän päälle. Nykyäänhän konsonanttikauppojen leipäkin suurinpiirtein leivotaan yhdessä paikassa, paistetaan toisessa, ja joskus vielä viipaloidaan valmiiksi kolmannessa.
Vs: Valmispaistettu jauheliha Luultavasti ei, siinä mielessä kuin tavallinen kuluttaja käsitteen "liha" mieltää. Toisaalta, onhan se eettisesti oikein, että teuraseläin syödään kokonaan, päineen karvoineen.
Vs: Valmispaistettu jauheliha Muistaakseni jossakin tuoteselosteessa mainittiin ns ruiskuliha. Luut yms roina pestiin jonkinlaisella painepesulla ja irronut möhnä jauhettiin eineksiin. V-MS