Tervetuloa kameralaukkuun!

Pääset mukaan keskusteluihin rekisteröitymällä.
Register Now
 1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivustoa käyttöä, hyväksyt evästeidemme käytön. Lue lisää.

TOP-3 asiat jotka vituttaa.

Keskustelu osiossa 'Yleistä keskustelua' , aloittajana Teemu Laine, 20 Toukokuu 2005.

 1. Teemu Laine

  Teemu Laine Ylläpitäjä Ylläpidon jäsen

  4 721
  121
  63
  1. Suomen posti

  Uskomaton laitos, kotiinkuljetus tarkoittaa postilla sitä, että jakaja pudottaa saapumisilmoituskortin postilaatikosta ja juoksee karkuun. Kannattaa tuostakin maksaa sitten ylimääräistä. Lähetyksen seurantakoodilla on myös turha yrittää hakea pakettia postista, vastauksena on "ei täällä sellasta ole" vaikka netin seuranta näyttää, että paketti on jo luettu postissa ja pistetty myös hyllyyn. Eikä myös unohdeta sitä, että Postin vastuulla on kaikki lähetykset jotka sille luovutetaan kuljetettavaksi. Malliesimerkki tästä on kaverille tullut tietokonepaketti jonka läpi joku Postin näppäristä ja kaiken osaavista työntekijöistä oli ajanut trukilla. Onneksi tuosta paketista sai suurinpiirtein 1e / kg tyyppisen korvauksen kun ei lähettäjälle tullut mieleen lähettää tuotakaan vakuutettuna.


  2. Vapaapäivät

  Varsinkin nyt, kun vuorokausirytmi on taas kerran kääntynyt niin, että seitsemältä tulee herättyä väkisin. Kerrankin olisi aikaa ottaa vähän unta ja lusmuilla sängyn pohjalla, mutta turha toivo taitaa olla. Toisaalta, nythän on hyvää aikaa nautiskella kaikista elämän pienistä ja hyvistä asioista, kuten oluesta jne ;)


  3. -

  Kummallista, tänään ei vituta vielä mikään muu, alan varmaan tulemaan välinpitämättömäksi...
   
 2. Postista sen verran, että jos haluaisin tehdä täydellisen murhan niin laittaisin ruumiin pakettiin ja postin kuljetettavaksi ihan mihin tahansa. Kun paketti on lähtenyt jättöpaikasta, hetken päästä sitä ei löydä enää ikinä kukaan.
   
 3. Ei kun vanhaksi. Katsos, vanhemmiten ei jaksa enää vittuuntua mistään, vaan on vain tasaisen masentunut koko ajan :)
   
 4. Teemu Laine

  Teemu Laine Ylläpitäjä Ylläpidon jäsen

  4 721
  121
  63
  Niinjoo, sekin on aina mahdollista ;D
  Nuoren vihaisen miehen pyhä viha kaikkoaa x)
   
 5. Saaga

  Saaga

  293
  0
  0
  Kiitos tämän aamun ekoista kunnon nauruista! =)
   
 6. Meikä se joutuu menemään töihin postin lajitteluun. Yhden puoli vuotta tuli siellä jo lusittua pari vuotta sitten. Ja voin kertoa, että kaikki särkyvät paketit kannattaa pehmustaa pirun hyvin. Ihan sama sille lukeeko päällä "särkyvää" tai mitä vaan niin samallalailla ne lentää. Toki tosi isoja ja painavia paketteja ei niin vaan heitellä paikasta toiseen =) Mut en ihmettele jos paketit välillä seilaavat pitkin poikin Suomea tulematta ihan heti perille ;D
   
 7. 1) Vanhukset. Tarkemmin sanottuna ne jotka luulevat että ei tarvitse olla kohtelias kun on seniori. Esimerkki: Tuossa eilen kun oltiin haalarikansan kanssa Aurajokilaivuritutkintoa oli yks vanhempi mies rollaattorilla liikkeellä. Kävelytiellä oli luonnollisesti tunkua kun lähemmäs sata opiskelijaa yrittää saada juomiaan samaan aikaan yhdestä paikasta, joten hän päätti että paras vaihtoehto on huudella "TYYTTYYT!" ja jyrätä ihmisten jalkoja rollaattorillaan. Jos ei ensimmäisellä töytäisyllä antanut latua, niin vähän pakkia ja vauhdilla uusiks pohkeeseen.

  2) Lukutaidottomat. On se ihme kun pitää panikoida pää savuten ja soitellaan kahdeksalta aamulla pelipaikalle ennenkun on lukenut ohjeet jotka on kirjoitettu eritoten sitä kyseistä ongelmaa varten. Tapahtuu vain ja ainoastaan sillon jos muuten pitäisi herätä vasta klo 12.

  3) Krapula. Onneksi jäin siltä paitsi tänään!

  Edit: 4) Unicode IRCissä. ARGH!
   
 8. Teemu Laine

  Teemu Laine Ylläpitäjä Ylläpidon jäsen

  4 721
  121
  63
  3. Spammi.

  Nythän se taas alkoi vituttamaan, yön aikana oli näköjään tullut "vain" 50 spammia yliopiston maililaatikkoon. Onneksi on kohtalaisen toimiva spammifiltteri, läpi pääsi vain yksi.

  No, deletenappi heilumaan!
   
 9. 1) whine

  2) ihmiset, jotka puhuvat ihan liikaa

  3) oma laiskuus
   
 10. Yhdellä tuntemallani vanhemmanpuoleisella herralla on tapana vastata siihen normaaliin miten menee kyselyyn "Sellasta tasasen hölmöö".
  Välillä tuntuu just tuolta sekä kotona, että töissä ;)

  Sepe
   
 11. pmu

  pmu Well-Known Member

  2 052
  43
  48
 12. 1. Pomo on perseestä
  2. Rahat on aina kaikki
  3. Aikaa on liian vähän
   
 13. 1. Ihmiset, jotka kehtaavat valittaa 50 spämmistä päivässä, kun mulle tulee työosoitteisiin (mukaanlukien webmaster, postmaster yms.) n. 700 kpl/vrk :) Spamassassin onneksi syö niitä hyvällä ruokahalulla
   
 14. 1. Kertausharjoitukset
  2. Kertausharjoitukset
  3. Kertausharjoitukset


  Ja eiku menoks, heippa! ------>
   
 15. 1. *ei mikään*
  2. *ei mikään*
  3. *ei mikään*
   
 16. kyttaajat.net

  Siis ihan oikeat tapaukset. Niille joku skeittaaja takapihalla on lottovoitto.

  Huligaani nimitys on siitä lievemmästä päästä!

  Narkkarikin on saanut kuulla olevansa. Monesti on "soitettu" poliisit paikalle, eli valitettu ukolle, tai muutenvaan menty piiloon ikkunasta. Suurin osa kyttääjistä kuuluu tuohon rollaattoripuskijan lajiryhmään.
   
 17. Meillä firman pihassa jonkin aikaa suvaittiin skeittaajia. Mutta kun ne haki trukkilavoja ja jätti ne keskelle parkkipaikkaa, pantiin sitten lopulta kielto niille. Itse paskansivat paikkansa tuossakin.
   
 18. RDahl

  RDahl Ylläpidon jäsen

  7 892
  115
  63
  Ainainen rahanpuute
   
 19. Viime päivät ottanut hieman kupoliin tuo USB digiboxi mikä kaataa konetta satunnaisesti. Kohta käyty läpi kaikki asetukset ja ohjelmaversiot, mahdolliset jäähdytysongelmat, antennisignaaliin liityvät vaihtoehdot ja eipä vaan saa tolkkua missä mättää. Lisäksi vaikuttaa siltä, että tämä on myyty kappale. Ei ole tullut foorumeilla vastaan samanlaista. Monessa paikassa on kyllä myynnissä.

  Että osaakin olla vaikeeta.

  No, elämä on.

  Sepe

  EDIT: pitipä tulla oikeen katsomaan tuliko tämä perille kun kone kaatui noin 2s lähetä -napin painamisen jälkeen. FF:n suosikit katosi samalla ja piti importata uudestaan IE:n puolelta. Tämäkin saitti puuttui listalta :(
   
 20. Digiboksit... Jos menisit ostamaan täydellisen kotiteatterijärjestelmän, ja sinulle lyötäisiin käteen kelloradio, ymmärtäisit, että sinua yritetään huijata. Kun menet ostamaan kotiteatterin kuvalaitetta, joka kuulema on nimeltään digiboksi, mikä tahansa luokaton paska kelpaa, kunhan ei kengille sula. En voi sanoin kuvata, kuinka huonoja KAIKKI digiboksit ovat.