Nopeita autoja, herraskaista urheilua, jetsettiä, kauniita naisia. Eikä mikään ryysyistä rikkauksiin tarina, vaan kotoisin upporikkaasta perheestä. Ei se Lartiguen elämä nyt niin paljon poikennut tämän päivän "formuloista", mittakaava vaan vehkeissä vähän eri.
Vinski, niin viatonta ja uutta aikaa oli silloin vielä autoilussa ja muussa teollisessa ajassa. Nykyään on huomattavan selvää että ns. autourheilu edustaa räikeästi järjettömyyttä ja turhuutta. (Mittakaavoista en väitä, sillä jokapäiväiset toimet ovat varmaankin vielä vaikuttavimpia. Esimerkiksi kuinka liikumme arjessamme ja sen kaikki vaikutukset.)
Mittakaavoista laitoin mielestäni ihan selkeesti juttua ja sen sijaan sanoinkin autourheilun edustavan turhaa ja järjetöntä. Ihan samalla lailla kuin että jos lyön jotakuta turpaan en sitä puolustele sillä että kansakunnatkin sotii vaan todellakin se lyömiseni edustaa sotaa.
Valitetaan kuolleesta foorumista, voitaisiko itse vaikuttaa asiaan. Toki ei olla takavuosien tasolla kun piti hiirellä rullata hetki sitten tapa Suomessa nimi Urpo annettiin 1900-luvulla 5 107 henkilölle, mutta 2000-luvulla se on annettu vain noin kymmenelle joten tarkoitit kai 1/10
Et varmaan kun viestin ei edes pitänyt lähteä . Muotoilin viestiä ja muka poistuin mutta näköjään torso lähti. Unohtakaa..
Mikähän koppalakki hattu tai lätsä se on ja valtavat korvat. Mutta pitäisi sitä arvioida kuitenkin alkupäisessä muodossaan eikä alussa laittamassani oikaistussa. History of Art: History of Photography lartigue Le Grand Prix - Google-haku: lartigue Le Grand Prix - Google-haku:
No, koppalakki se tietenkin on. Hauskasti vaan soittimen muotoinen. Ja jos pää onkin soitin se on paranormaali sensaatio.
Jos sais valita mikä soitin oma pää on niin mä voisin valita pianon. Pianomusiikkia jaksaa usein kuunnella vaikka joku vasta harjoittelisi eikä tultaisi ainakaan kovin usein puhaltamaan, lyömään kepeillä tai vinguttamaan kieliä. Tai rämpyttämään reiän kohdalta. Ja sitten se olisi kanssa kunnioitusta herättävän suuri ettei omin voimin saisi vaihettua paikkaakaan. Siinä vois vaan todeta että mää oon ny tässä, että älkää mua siitä syyttäkö. Oma vikanne.
No nyt laitoit jo sivupersoonatkin! Kyllä tästä jo mainion seikkailun saisi vaikka animaation keinoin. Ja varsinkin äänekkään. Soitellen sotaan! Eivät riitä enää maalaukset tahdon nähdä mitä on niiden takana
Riippuu siitä huomioidaanko se että kuva kääntyy 180° objektiivin läpi mennessä ja onkin oikeastaan ylösalaisin, alaspäin tai ylöspäin, suhteessa mihin
Varhaisten sulkimien kehitys ja vaikutus kuviin on vain yksityiskohta ja esimerkki. Herkkyys ja kuvaamisen nopeus oli hypännyt aivan uuteen tasoon kun märkälevyistä päästiin. Toinen esimerkki voisi olla märkälevyprosessi joka vaikuttaa valokuvan ilmaisuun omalla tavallaan. Kun valotusajat ovat pitkiä, voidaan taltioida vain eräänlaisia perusilmeitä. Niskatuille on hyvää käyttöä. The Norman Album - Wikipedia Julia Margaret Cameron – Wikipedia (suomi) Julia Margaret Cameron - Wikipedia (eng) History of photography - Wikipedia