Vs: Tampereen rosvo vai roskajoukko? No niin, kun meni ihan yleiseksi lässyttämiseksi taas, niin pelkästään Mandatum-hakusanalla Esson baarista tuli heti kolme ensimmäistä tulosta http://pankkikriisi.blogspot.fi/2008/11 ... onnat.html"]http://pankkikriisi.blogspot.fi/2008/11/syp-unitas-ja-miljoonakonnat.html, http://www.talouselama.fi/liitetyt/bjor ... a/a2043847"]http://www.talouselama.fi/liitetyt/bjorn+wahlroosin+sata+paivaa+sammossa/a2043847 ja http://eskoseppanen.puheenvuoro.uusisuo ... -arvostelu"]http://eskoseppanen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/149597-bjorn-wahlroos-epavirallinen-kirja-arvostelu, joiden perusteella alkaa hahmottua toinen toistaan seuraavia monimutkaisia yritysjärjestelyjä ja pesänsiivousoperaatioita sekä veronmaksajien että piensijoittajien kustannuksella. Leonia-pankin perustamisen ja Sammon takomisen muistin selkeästi väärin ajankohdan ja loppumaksajan suhteen (kuten arvuuttelinkin viestissäni, jos mp olisi sen lukenut ajatuksella läpi)(korjaan olihan tuossakin alaleuaton preemio), mutta löytyy sieltä ne SYPin synnit aikaisemmalta ajalta, missä voi sanoa että piikki veronmaksajiin päin oli auki ja kyllähän sitä piikkiä sitten käytettiin ajamalla kolmasosa pk-sektorista nurin rahoja kotiutettaessa (tosin joskus ei ollut edes kyse rahasta, vaan tähtäin oli esimerkiksi yrittäjän omistamassa kiinteistössä tai jopa huvipurressa).Tapa jolla pankit porsastelivat 90-luvun alun laman loppulaskua selvitettäessä hakee vertaistaan, eikä välttämättä ihan heti löydä. Pankit olisi ilman muuta pitänyt ottaa valtion omistukseen. Ei siinä ainakaan isompaa vahinkoa olisi saatu aikaan.
Vs: Tampereen rosvo vai roskajoukko? Kyllä täälläkin on monia joiden mielestä pankit tekivät juuri niin kuin pitikin, ihan vaan koska olivat pankkeja, monen pienyrittäjän elämä tuhottiin, monessa tapauksessa se myös loppui, mutta ei hätää ihmiset ovat uusiutuva luonnonvara. Joskus mua suorastaan kuvottaa tämä rahan palvominen ja ihmisten halveksiminen. Muutaman säälittävän "anarkistin" paikkojen rikkominen aiheuttaa hirvittävän raivon, mutta semmoiset asiat mitkä vahingoittavat maatamme ja ihmisiä täällä todella pahasti kuitataan kevyesti sillä varjolla, että nyt omistaja tienaa enemmän joten kaikki on ihan hienosti
Vs: Tampereen rosvo vai roskajoukko? Paperiliitolla on ollut oma roolinsa tuossa pelissä, mutta on totaalista puppua väittää että se olisi ollut pääasiallinen syy siihen miksi paperiteollisuus Suomessa on ajautunut vaikeuksiin.
Vs: Tampereen rosvo vai roskajoukko? Itseään parempina ihmisinä pitävillä on ollut aina tapana syyttää ay-liikettä kaikesta mikä on mennyt pieleen.
Vs: Tampereen rosvo vai roskajoukko? Samaa mieltä. Sitä paitsi Petri Vanhala on maltillisia pelimiehiä ja varmasti ottaa huomioon työllisyys- ja jatkuvuusnäkökulman. Samaa tuskin voi sanoa UPM:n ja Yhtyneiden Ameriikanvalloittajista
Vs: Tampereen rosvo vai roskajoukko? Ay-liike on olennainen osa hyvinvointivaltion rakennusta. On ollut ja tulee olla edelleenkin. Samalla ay-liikkeen tulisi ymmärtää työn luonteen muuttuminen. On rakennettava uudenlaista, ei juututtava menneisyyden etujen vartioimiseen. Työantajan ja tuöntekjän suhde tulee työn luonteenkin muuttuessa säilymään sopimussuhteena, ja siinä työntekijän etua valvovat työntekijöiden omat järjestöt. Tämänkään ei pitäisi olla vaikea asia. Pitää vain rakentaa edelleenkin uutta eikä juuttua vanhaan. Yrityksistä yksi asia, joka myös tulisi muistaa: http://www.stat.fi/til/konk/2014/10/konk_2014_10_2014-11-19_tau_001_fi.html Suomessa on kahtena kuluneena vuotena mennyt konkurssiin lähes 10 yritystä joka päivä. Se on merkinnyt lähes 50 työtöntä joka päivä, koska näissä yrityksissä on keskimäärin noin 5 henkeä. Suurin osa näistä ei kuulu mihinkään kvartaalitalouteen eikä yt-menettelyiden piiriin. Siellä on useimmiten yritetty sinnitellä yhdessä loppuun saakka, ja sitten se on ollut lopputili sekä yrittäjälle että työntekijöille. Nämä runsaat 10.000 ihmistä vuosittain eivät pääse uutisiin.
Vs: Tampereen rosvo vai roskajoukko? Noista konkurssiin menneistä pikkufirmoista kyllä iso osa aloittaa maanantaina uudelleen, "huomaamatta toisella lähettäjänimellä". Oikein ajoitettu konkurssi on osalla olennainen osa verosuunnittelua. ---- (Tuli tässä urheiluseuralle pukuja ompelimolta. Nimi oli hiukan erilainen kuin se, miltä ne tilattiin, pari kolme kirjainta erilailla. Tarkka taloudenhoitaja tarkisti, firma oli tehnyt konkurssin, mutta jatkoi kuin ei mitään. Edes laskujen numerointia ei ollut aloitettu alusta... "Yrittäjä" ei mitenkään tahtonut ymmärtää, ettei laskua makseta uudelle yritykselle, vaan konkurssipesälle. Kummallista, ja ihan vastoin sujuvaa käytäntöä.)
Vs: Tampereen rosvo vai roskajoukko? Minä kun en osaa kirjoittaa, niin laitan linkin. http://www.hs.fi/mielipide/a1418014042716?jako=99be67c89a01881502ce6ebbddce5ffa&ref=fb-share Kapa
Vs: Tampereen rosvo vai roskajoukko? Linkatussa kirjoituksessa on mielipide mutta - tuloerot ja varallisuuserot ovat ehkä menneet sekaisin - Jeesuksen todellisista tekemisistä emme tiedä juurikaan mitään - vastustan kylläkin Fennovoima-Rosatomin ydinvoimalaa mutta jos eduskunnan päätöksiä aletaan yleisesti pitämään anarkismia huonompana asiana lienee Suomen taru lopussa
Vs: Tampereen rosvo vai roskajoukko? Sinulla näyttäisi olevan yritys, joten kuulut veronkiertäjien ja rosvojen joukkoon.
Vs: Tampereen rosvo vai roskajoukko? Lisäksi pidän hieman outona ajatusta siitä, että työttömällä ei ole enää mitään menetettävää. Ei kai työ sentään ole sama kuin koko elämä. Toiseksi, kun aikanaan itse olin työttömänä ajattelin kyllä toiseen suuntaan: Nyt minulla on saavutettavaa ja voitettavaa, nimittäin työpaikka. Ei työttömyys aina ja välttämättä kaikkia passivoi.
Vs: Tampereen rosvo vai roskajoukko? "Yritys" voi olla mutta jäänyt yritykseksi Kotisivultako olet saanut käsityksen sellaisesta.Pitäisi poistaa moinen loru, kyllä ihan kattotöissä ollaan . Tuosta sivustakaan ei muut tiedä kuin laukkulaiset Turha sivu muutenkin, kuvia en ole laittanut kuin alussa muutamia.
Vs: Tampereen rosvo vai roskajoukko? Euroopan yhdentyessä 90-luvun lopulla, ammattiyhdistysliike haki mahdollisuuksia rajat ylittävään sopimiseen erityisesti useissa EU-maissa toimivissa yrityksissä. Sopimuskäytäntöjen ja solidaarisuuden puute, uusien alikehittyneiden maiden ottaminen EU-jäseniksi, veroparatiisiparasiittivaltiot ja pääomien liikkeiden lopullinen vapautuminen ammattiyhdistysliikkeitäkin liukkaammin torpedoi kuitenkin toiminnan alkumetreilleen. Saattaa kuitenkin olla - en ole varma tilanteesta (ja tätä kommentoidaan sitten ainoastaan oikaisten virheitä - persoonaani ei tarvitse enää jäljempänä oikoa)- että Euroopan sydänmailla esim. Saksan ja Ranskan sekä mahdollisesti Italian suurilla liitoilla on jonkin verran yhteistyötä.