Tervetuloa kameralaukkuun!

Pääset mukaan keskusteluihin rekisteröitymällä.
Register Now
 1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivustoa käyttöä, hyväksyt evästeidemme käytön. Lue lisää.

MYYDÄÄN Takumar-linssisarja ja Pentax Spotmatic

Keskustelu osiossa 'Myydään' , aloittajana Hanzi52, 17 Syyskuu 2020 klo 09:01.

 1. Hanzi52

  Hanzi52

  5
  0
  1
  Pentax-111.jpg Pentax-112.jpg Pentax-113.jpg Pentax-114.jpg Pentax-115.jpg Pentax-116.jpg Pentax-117.jpg
  Myytävä tuote: Takumar-linssisarja ja Pentax Spotmatic
  Hinta: Yhteishinta 255 EUR
  Paikkakunta: Kuopio
  Tuotteen kuvaus:

  Kaunis Pentax- linssisarja ja toimiva filmikamerarunko pakettina tai erikseenkin. Olen hankkinut kaikki käytettyinä 1980-luvun alkupuolella. Kamerassa ja objektiiveissa on M42 kierre.

  Super-Multi-Coated TAKUMAR 55 mm/f 1,8: takalinssissä alle 1mm jälki, joitain pölyhiukkasia, pinnassa kosmeettista kulumaa. Kuminen kokoonpainuva vastavalosuoja (jos kaipaa) ja muovinen ”Pentax” etutulppa. 45 €

  Super-Multi-Coated TAKUMAR 35 mm/f 2: muutama pölyhippu, hiukan kosmeettista kulumaa. Metallinen nimetön vv-suoja suodinkierteeseen, muovinen ”Pentax”-etutulppa, takatulppa. Harvinainen! Hinta erillisenä 100 €.

  Super-Multi-Coated TAKUMAR 135 mm/f 3,5: muutama pölyhippu, hiukan kosmeettista kulumaa. Metallinen alkuperäinen vv-suoja suodinkierteeseen, metallinen ”Pentax”-etutulppa, takatulppa. Hinta erillisenä 50 €.

  Super-Multi-Coated TAKUMAR 200 mm/f 4: muutama pölyhippu, hiukan kosmeettista kulumaa. Tarkennus ja himmennin toimivat moitteetta. Metallinen alkuperäinen vv-suoja suodinkierteeseen, metallinen ”Pentax”-etutulppa, takatulppa. Alkuperäinen musta nahkajäljitelmä-suojakotelo. Hinta erillisenä 80 €.

  Kaikkien objektiivien himmentimet kuivia ja toimivia. Auto/manual kytkimet ovat myös toimivia. Tarkennusrenkaat toimivat pehmeästi ja himmenninrenkaissa selkeä pykälöinti. Kaikkiin linsseihin saa kaupan päälle UV/Skylight suotimen halutessaan. Kaikkien suodinkierteet ovat ehjät.

  Runko Spotmatic SP. Rungon ulkoinen kunto näkyy kuvista. Filminsiirto ja suljin toimivat, samoin itselaukaisin. Valotusajat ovat korvakuulolta kohdillaan, mutta takuuta en 1000/500 aikojen täsmällisyydestä anna. Valotusmittari on vailla paristoa (H-B), mutta toiminut aikanaan elohopeaparistolla omassa käytössä. Tekstiilihihna on. Kamera on täysin manuaalinen. Valotusmittari on (kohdistettava neula), mutta elohopeapariston korvaavan pariston hankkiminen voi teettää lisätyötä. Rungon hinta erillisenä on 80 €.

  Jos kiinnostusta on, kaupan päälle voi saada Gossenin Sixtar- valotusmittarin, jossa sama elohopeaparisto-ongelma kuin rungossakin. Sekin oli viisitoista vuotta sitten toimiva omassa käytössä. Ratkaisukeinoja on tarjolla netissä.

  Myyn mieluimmin paketin kokonaisena hintaan 255 euroa.

  Tuotteen kunto: Katso yllä
  Toimitusehdot:
  Tavarat ovat Kuopiossa ja käyn toisinaan Kauniaisissa, näistä nouto. Muualle postissa/MH:ssa kulut lisäten ja etukäteismaksulla
  Yhteydenottotavat: yksityisviesti ja myöhemmin myös sähköposti

  Lisääthän ilmoitukseesi myös selkeät kuvat myytävästä tuotteesta.