Tervetuloa kameralaukkuun!

Pääset mukaan keskusteluihin rekisteröitymällä.
Register Now
 1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivustoa käyttöä, hyväksyt evästeidemme käytön. Lue lisää.

Suihinotto

Keskustelu osiossa 'Yleistä keskustelua' , aloittajana fangio, 12 Marraskuu 2005.

 1. RDahl

  RDahl Ylläpidon jäsen

  7 873
  82
  48
  Julkaiset missä julkaiset, kyllä ihmisten tulee ymmärtää, että olit siellä tekemässä duunia. Mutta todella uskomatonta kavereilta, että ikärajattomalla keikalla on tuollaista meininkiä. Eikös tuo turmion kätilöt ole soittanut Tuomari Nurmionkin kanssa?

  Kaverithan voisi mennä vaikka seksimessuille soittamaan ja vetää siellä saman repertuaarin niin kohdeyleisöö olisi varmaan enemmän kohdillaan, kuin ns. limukeikalla.

  Ja Fangion toivomuksesta, laitetaan nyt tähänkin topickiin: Hyvää Isänpäivää kaikille isille!

  ;)
   
 2. Kuvien musakuviin laittaminen on kaksipiippuinen juttu. Nykyään se on tyylikkäiden bändikuvien paikka ja ko. tempauksesta kaikki tyyli on kaukana. Toisaalta kyllä sitä ennekin on lava "showssa" nähty kaikenlaista.
   
 3. 4x5

  4x5

  1 986
  0
  0
  Bändin toiminta viittaa päämäärään:"Sama se mitä bändistä puhutaan, kunhan edes jotain puhutaan". Jos ei musiikillinen anti riitä, otetaan muut keinot käyttöön. Harkintakyvyn menetys vaikuttaa tässä niin harkitulta, että tuolle toiminnalle osuvin tuomio olisi vaieta siitä julkisuudessa. Viranomaisen antamat sakot- muttei sanaakaan lehdistössä, aika musertavaa.
   
 4. Joo. Tämä olisi bändille keljuinta, mutta mistäpä poliisisetä nyt keksisi niitä sakkoja antaa, jollei kolmas vallan mahti nosta asiaa esiin. Bändiä kohtaan mulle on aika sama saavatko sakkoja tai urkeneeko ura tai päättyy, mutta levy-yhtiön ihmisen kanssa olen hyvissä väleissä ja toivon, että olisi tulevaisuudessakin.

  Noh, homma etenee. Kumpaankin iltapäivälehteen olen ollut yhteyksissä. Myös Kotkansilmä maksaisi jutusta vähän normaalia enemmän Se vaan mietityttää, kun sekä Seiska että hymy mainostavat sivuillaan, että vihjeestä voi saada 5000 e. Olisiko tässä paikka saada näiltä vaikka 3000 e? Käykö niin, että saan jotkut vaivaiset 500 jostain ja homma on ohi. No, toisaalta, onhan 500 e aika paljon kuitenkin, jos se melkein ekstrana tulee. Mutta miten saisin kiinni vaikka jonkun Hymystä?
   
 5. Sven Tuuva -elokuvassa tarjosivat Svenille viinaa. Sven ei halunnut ottaa. Joku heitti siinä sitten, että juomaan en ketään kehoita, mutta ryyppy sotamiehen kuuluu ottaa.

  Minä en kehoita ketään perehtymään saastaan, mutta iltapäivälehtiä voitte huomenna vilkuilla.
   
 6. Teemu Laine

  Teemu Laine Ylläpitäjä Ylläpidon jäsen

  4 683
  79
  48
  Kukas sanoikaan aikoinaan jotain tähän tyyliin: "there´s no such thing as bad publicity" tjsp?
   
 7. Joo, nähtäväksi jää.

  Mulla on kuvaus ja haastattelupyyntö vetämässä Diolle. Kyseessä on sama nainen, joka hoitaa Turmion kätilöiden mediahommia. Toivon, että kuvauslupa ja haastattelu on yhä tulossa.
   
 8. adele

  adele

  55
  0
  0
  Höpö, höpöä taas kerran Kotkasta. Think big, think positive!

  Vihje? Mistä helvetin vihjeestä tässä nyt on muka kysymys?
  Ymmärtääkseni vihje on kun naapurin tervehenkinen kyttääjä soittaa lehden toimitukseen kertoakseen että: "nyt ikisinkkujulkkis tepparoitsee pihallani rakastuneena jonkun samaa sukupuolta olevan henkilön kanssa, tulkaa kuvaamaan". Vihjeestä saa vihjepalkkion.

  Juttu, jossa on kaikki tarvittava materiaali, kuvineen (vaikkakin heikkotasoisia jiipekkejä) on artikkeli. Tarjoa valmista artikkelia kun kerran toimittajan vikaa on. Kysyt vain mistä lähtökohdista lehti haluaa artikkelin kirjoitettavan. Hinnaltaan vihje ja artikkeli painivat aivan eri kategoriassa. Pistä nolla omien pyyntiesi perään.

  Jos kynä ei luista voin, kohtuullista korvausta vastaan, kirjoittaa närkästyneen 67-vuotiaan ikäihmisen näkökulmasta, jossa huorintekijät palavat helvetin tulessa.
   
 9. Joo, heikkotasoisia jiipekkejä halusivat. 3,5 mekaa oli maksimikoko, eli pakkasin kuvista kaksi kolmannesta infoa pois.

  Ja kyllä ne vaan vihjeen ja kuvat halusivat. Eli siis haastattelivat minua ja kirjoittivat itse, kun ovat niin paljon parempia.

  Ja mulla taas alkaa nyt rahaa pursuilla sen verran paljon tarkennusrenkaan välistä, että tokkopa tännekään enää ilman mittavia vihjepalkkioita kirjoittelen.
   
 10. Jos sitä liikaa on, niin pistä tänne.. voin antaa tilinumeron heti :eek:)
   
 11. emerik

  emerik Active Member

  5 791
  3
  38
  Saahan nähdä minkälaisen jutun repivät, tietysti koko juttu käännetään väärin päin ja fangiosta tehdään joku pervokuvaaja jne. No ei maalailla nyt pahoja taivaalle mutta kuitenkin ärsyttää tuo roskalehtien paskan jauhanta juttujen osalta. Toivottavasti viranomaiset puuttuvat tuohon ja kyseiset persoonat joutuvat oikeuteen eli toivottavasti edes niistä kuvista olisi joku hyöty moraalisesti eikä rahallisesti vain roskalehdille (Plus fangiolle).
   
 12. arn

  arn

  145
  0
  0
  Käyttävätköhän mun otsikoita? ;D
  Sitä vähän tuolla aiemmin meinasin, että yleensähän nuo iltapäivälehtien jutut väännetään otsikosta lähtien aivan vinoon varsinaisesta kontekstista. Mutta onnittelut fangiolle ekstratuloista, moraalisesti täysin puhtoista tuloa. Kuvaaja on tässä jutussa ehkä se ainut viaton. Roskalehtien toimittajat ovat aina läpeensä syntisiä sanon minä - eivät ainakaan vähempää kuin nuo muusikot.
   
 13. Niin, tämä on kiinnostavaa, varsinkin, kun nyt tietää, mistä homma lähti liikkeelle ja miten homma eteni.

  Jos oikein ymmärsin, niin toinen lehti oli yhteydessä ainakin bändiin, järjestäjiin ja fanien mielipiteisiin. Otti asioista selvää. Toinen juttu taas saattaa perustua ihan mun juttuihin ja kuviin. Kassellaan.
   
 14. fr0z

  fr0z

  334
  0
  0
  Mistäs lehdestä tän jutun voi sitten bongata?
   
 15. adele

  adele

  55
  0
  0
  Entä jos jättäisit paskalehdet ostamatta?

  Entä lukijat, mikä on heidän vastuu?
  Kun ihminen on mitä syö ja lukee, niin ilmeisesti ne jotka lukevat paskaa ovat sitä?
   
 16. Kuinka monta suomalaista iltapäivälehteä tiedät?
   
 17. emerik

  emerik Active Member

  5 791
  3
  38
  Ahaa, en lukenut koko ketjua. No mutta sähän voit kaupitella sinne sitä otsikkoa ja kertoa sen totuuden! :D

  Olenko sokia vai helvetin huonomuistinen kun en tajua tuollaista lausetta edes kirjoittaneeni? Perkele.
   
 18. 4x5

  4x5

  1 986
  0
  0
  Olisko Aamulehdellä tai Keski-Suomalaisella ollut joskus iltapainoskin, onkohan vielä? Juu, ja Iltaset oli 70-luvulla.
   
 19. arn

  arn

  145
  0
  0
  Samat sanat kuin emerikillä:"Olenko sokia vai helvetin huonomuistinen kun en tajua tuollaista lausetta edes kirjoittaneeni? Perkele."

  Mitäs jos Vanha Rouva vähän katselisi, että kuka kirjoittaa mitä... :)
   
 20. OoO

  OoO Active Member

  1 921
  3
  38
  ...hmmmm, toivottavasti saat kuvista kunnolla rahaa, sillä bändi ainakin tulee saamaan julkisuutta (=kaikki julkisuus on aina hyvää). Liian pienellä rahalla en möisi kuvia eteenpäin, sillä ei kiinnostaisi auttaa tuollaista bändiä mitenkään.

  EDIT: Kuvaajalle pisteet siitä että ylipäänsä kuvasit koko jutun.