Tervetuloa kameralaukkuun!

Pääset mukaan keskusteluihin rekisteröitymällä.
Register Now
 1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivustoa käyttöä, hyväksyt evästeidemme käytön. Lue lisää.

Siirtyminen Nikon z6 ja optiikat

Keskustelu osiossa 'Digikuvaus' , aloittajana Tuojuk, 30 Joulukuu 2019.

 1. Mirrored

  Mirrored Well-Known Member

  22 470
  593
  113
  Kuk sen ny sans? Osatekijät on ripoteltu pitkin nettiä erilaisiin käyttäjäkokemuksiin. Sen nyt ainakin - aiemman lisäksi - voin osaltani sanoa että objektiivivalikoima on vielä hyvin rajattu ja varsin hintava. FTZ sovite ei tue kunnolla kuin tarkennusmoottorilla varustettuja F-bajon objektiiveja ja lisäksi ne ovat aika suhteettomia toisin kuin peilinikoniin kiinnitettynä. Täytyypä näyttää asiaa kuvin myöhemmin.

  Tamronin uutta 20 - 24 -35mm f2,8 sarjaa odotellessa. Halpaa ja hyvää vaikuttaisi olevan ja varsinkin kevyttä. With Sony you would be there allready. ;)
   
  Kimo tykkää tästä.
 2. Mirrored

  Mirrored Well-Known Member

  22 470
  593
  113
  Z 24-70mm f/4 S nyt vasta tekee tästä kameran. On tasapainoinen kaikin tavoin. Tämä hiukan outo, mutta lähinnä muotoseikka ja D-rungossa erinomainen.

  Nikon Z 24-70mm f4S review - | Cameralabs  Ja niin muuten, ei ole lonksu vaan jämpti huolimatta teleskooppirakenteesta kuljetusasentoineen. Joku tätä rakennnetta jossain moitti kategorisesti (ilmeisesti kokeilematta) mutta en vaihtaisi järeämpään. Erinomainen ratkaisu. Kerrankin zoomi joka ei tunnu isolta.
   
  Viimeksi muokattu: 11 Maaliskuu 2020