Tervetuloa kameralaukkuun!

Pääset mukaan keskusteluihin rekisteröitymällä.
Register Now
 1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivustoa käyttöä, hyväksyt evästeidemme käytön. Lue lisää.

Sähköpostit foorumin kautta

Keskustelu osiossa 'Palaute & ylläpidon tiedotteet' , aloittajana Mirrored, 9 Huhtikuu 2019.

 1. Mirrored

  Mirrored Well-Known Member

  20 779
  291
  83
  Onko se toiminto poistettu kokonaan missä jäsen voi lähettää foorumin kautta sähköpostia toiselle jäsenelle? En löydä mistään.

  Tuossahan oli muun muassa se järki, että tietty nimimerkki yhdistyi varmuudella tiettyyn sähköpostiin. Silti sähköpostiaan ei tarvinnut yleisesti ilmoittaa vaan sen sai toinen vasta jos päätti vastata foorumin lähettämään sähköpostiin, jolloin sähköpostittelu samalla muuttui suoraksi.
   
  Viimeksi muokattu: 9 Huhtikuu 2019
 2. Pan

  Pan Well-Known Member

  1 938
  552
  113
  Ei taida olla muuta kuin yv. Sitä kautta voi tiedustella suoraan. Tai jatkaa keskustelua vain yv:llä.
   
 3. Mirrored

  Mirrored Well-Known Member

  20 779
  291
  83
  Kyllähän toki keinoja löytyy muttei kokonaan korvaavia. Kuvaamassani toiminnossa viesti kulki foorumin kautta vain sen ensimmäisen kerran yhteen suuntaan. YV:llä ei voi laittaa kuviakaan. YV:tä pystyy käyttämään vain sisäänkirjautuneena. Toivoa voi että tavoitellulla jäsenellä on sentään asetuksissa edes päällä ilmoitus saapuneesta viestistä sähköpostiinsa. Mutta ne ilmoitukset tulevat viiveellä...

  Monet panttaavat sähköpostiosoitettaan jostain syystä. Ehkä kuitenkin erehdyksissä joissain tapauksessa kuten tänään parissakin ilmoituksessa jossa yhteydenottotavaksi ilmoitettiin sähköposti. :D
   
 4. Mirrored

  Mirrored Well-Known Member

  20 779
  291
  83
  Ei sitä yv-nappiakaan aina löydy. MYYDÄÄN - Nikon D750 (siitähän näkyy puuttuvan sähköpostiosoite - kenties vanhasta muistista jäsenet sen myös olettavat edelleen toimivan)
   
  Viimeksi muokattu: 10 Huhtikuu 2019
 5. Pan

  Pan Well-Known Member

  1 938
  552
  113
  Kun klikkaat viestin lähettäjän nimeä, niin sieltä löytyy YV-vaihtoehto
   
 6. Mirrored

  Mirrored Well-Known Member

  20 779
  291
  83
  Nimenomaan. Asiasta on ollut ennenkin puhetta. Tulee turhia nostoja kun ei ole näkyvillä eikä tilanne tavoitettavuuttakaan paranna kun vastataan ketjuun vaikka pyydetään sähköpostia tai yv:tä.
   
 7. Teemu Laine

  Teemu Laine Ylläpitäjä Ylläpidon jäsen

  4 682
  78
  48
  Juu tuo mahdollisuus on poistunut 1.5-2v sitten. Tuo oli aikoinaan SMF:n ominaisuus, mutta en ole varma löytyikö phpBB:stä joka oli käytössä sen vuoden mitä saitti oli Kuvat.fi hoidossa. Nykyalusta ei tuota tue, tai vaikka tukisikin, en laittaisi päälle. Avaa vain uuden mahdollisuuden spammereille käyttää mahdollisia aukkoja hyödyksi ja lähetellä maileja palvelimen kautta.