Vs: Iloinen ystävyys Rajaisin tuosta päähenkilöiden reisistä kuvan uudelleen, niin alkaisi toimia aivan uudella tavalla. Saattaisin miettiä myös savyjä uudelleen. Pienellä viilauksella todella vaikuttava kuva. T: Tomi
Vs: Iloinen ystävyys Puhutteleva kuva. Pikkulikat keskellä ovat maailman parhaita kavereita -ainakin kuvanoton ajan. Heidän takanaan pettyneen näköinen, ilmeisesti toveripiiriin kuuluva henkilö, jota ei oteta mukaan geimeihin. Oikealla, rullatuolissa istuva, samaan ryhmään kaiketi kuuluva henkilö huomaa kameran ja haluaisi olla mukana, mutta pääty epäterävyysalueella. Tuolin kahvoissa oleva henkilö haluaisi ilmeestä päätellen olla ihan missä tahansa muualla. Missä se iloinen ystävyys olikaan? EDIT: Ehdotettu rajaus hävittäisi rullatuolin. Toimisi uudella tavalla kyllä, mutta sitä tässä ei varmasti ajettu takaa.
Vs: Iloinen ystävyys Kitos kommenteista molemmille. Tässä on jätetty vähän tilaa muillekkin ajatuksille. Sävyt ei o niinkään tärkeimmät tässä kuvassa, ei o laadultaan sellainen että kannattaa juurikaan viilailla.
Vs: Iloinen ystävyys Noissa kolmessa tytössä on paljon hienoa jännitettä mutta pyörätuolityttö jää tässä rajauksessa vähän paitsioon ja jotenkin painottuu ulkopuolisena.. Tässä on varmaan jotain omia ennakkokäsityksiä yms. mutta jos tyttö ei olisi pyörätuolissa niin vaikutelma olisi erilainen. Mutta hieno kuva. Edit: mutta toisaalta jos tuo ulkopuolisuus on totta niin miksipä sitä muuttamaan. Ehkä vähän ilmaa kaipaisi oikealle puolelle, nyt pyörätuolityttö leikkaantuu vähän kökösti.
Vs: Iloinen ystävyys Minustakin kuva tarvitsee kaikki siinä olevat tytöt. Syntyy mielikuva bestiksistä ja tyttöjen välisestä 'kaveruuskisasta' kuin halusta kuulua joukkoon, kuin torjutuksi tulemisen mahdollisuudesta. Liekö luokkakuvanoton jälkikuvia. Miksi nämä tunteiden kirjot pitäisi peittää ja erotella toisistaan. Kuvasarja olisi ehkä liian osoitteleva. Oikein mieluisa kuva, kaikkineen jalkoineen rullatuolineen näyttämötaustoineen... t. manual jota värit vain sekoittaisivat. ps. huomaan kirjoitaneeni aika samaa kuin juhaa, olkoon siis toistoa tai kehua