Tervetuloa kameralaukkuun!

Pääset mukaan keskusteluihin rekisteröitymällä.
Register Now
 1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivustoa käyttöä, hyväksyt evästeidemme käytön. Lue lisää.

Päivän :-(

Keskustelu osiossa 'Yleistä keskustelua' , aloittajana jaahv, 28 Maaliskuu 2007.

 1. SakkeM

  SakkeM Well-Known Member

  20 222
  1 805
  113
  "He ovat kisaturisteja, jotka ovat pistäytyneet nauttimassa urheilujuhlasta, korkeakulttuurista, hyvästä ruuasta ja juomista. Suotakoon se heille, kun Suomi kerrankin pääsee arvokisoihin joukkuelajissa, jota harrastaa enemmän kuin kourallinen maita."

  Korkeakulttuuria, juu:

   
  niffe tykkää tästä.
 2. Vinski

  Vinski Well-Known Member

  3 957
  274
  83
 3. Est

  Est Well-Known Member

  15 199
  1 315
  113
  ^^Kyllä huomaa että on sivistymättömästä kansasta kyse kun ei noin "korkeata kulttuuria" usein ymmärretä ja arvoa sille anneta!
  Mikä muka kauniimpaa kuunneltavaa kuin törkyturpaiset humalaiset örisemässä ja karjumassa kilpaa?
  Kauneusarvoissa korjattavaa?

  Eikä virukset uskalla mihinkään hakkapeliittoihin edes tarttua...
   
 4. niffe

  niffe Well-Known Member

  13 052
  450
  83
  Ihmiset saattavat hetkellisesti riehaantua, kun ovat päässeet maistamaan hetkellisesti vähän vapautta. Viiniä voi ostaa joka kioskilta, eikä tarvitse pelätä sakkoja, jos ajaa 1 km/h ylinopeutta. Voit syödä hyvin kymmenellä eurolla! Ihmiset ovat mukavia, naiset kauniita ja seitsemänkymmenen tuhannen katsojan areenalla tunnelma on ainutlaatuinen.
   
 5. niffe

  niffe Well-Known Member

  13 052
  450
  83
  Jos jotain haluaisin muuttaa näissä reissukuvissa, niin onhan se epäreilua, että kaikki pistetään yhden kusipään piikkiin. Olisi vähintään kohtuullista, että laulettaisiin haista vittu Orpo, haista vittu Vanhanen, haista vittu Haavisto, haista vittu Halla-Aho jne ja lopuksi kertsinä haistakaa vittu koko Suomen kansa...
   
 6. Est

  Est Well-Known Member

  15 199
  1 315
  113
  Ei noissa "haista vittu..." huudoissa ole mitään uutta (milloin oli "haista vittu Palloliitto" ja milloin mitäkin). Muistan kun aikoinaan kuljin innokkaan nappulaliigalaisen kanssa matseissa niin kyllä "aikuisten" käytös katsomossa hävetti. Onneksi ei omaan jälkikasvuun tarttunut ala-arvoinen joukkodioottimaisuus.
  Moni kersa ottaa silti mallia tuollaisista laumoista jos vaikka oma sankari-iskä on mukana - ihan elukkana möykkäämässä?
  Kyllä urheilukulttuurikin voisi muuta olla kuin kaikkein typerimpien tapojen kehnoa apinoimista "isosta maailmasta"?

  Harvat noistakin "kisaturisteista" mihinkään Pietarin taidemuseoihin tms. eksyi?

  Suurimmalla osalla motiivina laumahenkinen ääliöfiilisten tavoittelu ja epäonnekas sisällön saamisen tavoittelu henkisesti täysin tyhjään elämäänsä? Kännäämällä ja kaveriporukan turvallisessa seurassa barbaarisoimalla. Yksin ja selvin päin oltaisiin niin ujoa poikaa että...

  On tuo nähty, lukuisat kerrat.

  Osa, tietenkin, kykenee jonkinlaiseen kunnolliseen käytökseenkin.
   
  Viimeksi muokattu: 29 Kesäkuu 2021
 7. Est

  Est Well-Known Member

  15 199
  1 315
  113
  Ehkä "kauniita naisia" voi katsella muutenkin kuin umpituiterissa porukalla mölyten ja tauteja keräten?
   
 8. niffe

  niffe Well-Known Member

  13 052
  450
  83
  Tässä nyt on aika paljon stereotypioita listattuna, mutta jokainen voi valita miten aikansa kuluttaa. Toinen käy museossa, toinen raflassa tai missä sitten käykin, mutta en täysin ymmärrä, että joku nauttii kotona kärvistelystä vaipat silmillä ja vaatii rangaistuksia kaikille, jotka ovat altistuneet vaarallisuudeltaan heinänuhan tasoiselle virusinfektiolle.
   
 9. Est

  Est Well-Known Member

  15 199
  1 315
  113
  Jokainen ei voi kuitenkaan ihan itse valita mille henkiselle tasolle asettuu?
  Jotkut ymmärtävät enemmän ja toiset taasen vähemmän.

  Meitä on moneksi...
   
 10. keegan

  keegan Well-Known Member

  7 759
  925
  113
  Harrastamasi whataboutismi on niin läpinäkyvää, ettei se toimi tässä sen enempää kuin yleensäkään viesteissäsi.
   
 11. ougle

  ougle Member

  156
  18
  18
  Ymmärtäminen vaatiikin älliä.
  Eipä ole Rumppi julkisesti enää huudellut "kevyestä vilustumisesta". Jäi sentään henkiin, kun ruhoon pumpattiin kaikki mahdolliset "desifiointiaineet".
   
 12. niffe

  niffe Well-Known Member

  13 052
  450
  83
  Juu, ei löydy ymmärrystä lähteä jokaiseen psyoppiin mukaan. Tarkoitat varmaan malaria-lääkkeenä tunnettua hyydroksiklorokiinia, jota fake media väänteli natriumhypokloriitiksi, jota käytetään uima-allaspuhdistukseen ja pyykin valkaisuun. Hydroksiklorokiini taitaa olla ihan ainoita tunnettuja viruksiin tehoavia lääkkeitä, joten hämmentyneenä ihmettelin itsekin fake median suhtaumista siihen, kuten D-vitamiinin nauttimiseen, vaikka ne olivat ensin alkuun ainoita tunnettuja oireita vähentäviä lääkkeitä. Myöhemmin toki selvisi kontrolloidun median intressi asiaan. Kannattaa käydä tubessa tsekkaamassa, kun senaattori Rand Paul grillasi tohtori Faucia niin kauan, että sieltä irtosi tunnustus.
   
  Viimeksi muokattu: 29 Kesäkuu 2021
 13. Seppo R

  Seppo R Well-Known Member

  2 341
  1 348
  113
  Eiköhän se korona ole jo menneen talven lumia. Se on sairastettu ja kärsitty. Onhan sitä virusta tavattu joissain kuolleissakin, mutta kyllä maailmasta löytyy tauteja joihin ihmiset oikeasti menehtyvät. Ja tauteja joihin menehdytään vaikka henki vielä kulkee.
   
 14. SakkeM

  SakkeM Well-Known Member

  20 222
  1 805
  113
  Juu, kaikki on hyvä niputtaa samaan joukkoon. Tosin, Irwin teki sen jo.

   
  niffe tykkää tästä.
 15. motris

  motris Well-Known Member

  4 382
  577
  113
  Istun kaupungin omenapuutarhassa pussikaljaa juoden. Katselen, kun nuoripari syö pitsaa. Sopivalla turvavälillä; noin 50 m.

  Reilu 19 vuotta sitten katselin pienokaista ja pelkäsin jäävän hänen kanssa kaksin. Radiossa alkoi soimaan pop-yhtye Yön kappale Ihmisen poika.

  Sittemmin jäinkin. Kaksin.

  Tänään tuon pojan lähdettyä inttiin, ajelin Prismaan. Matkalla alkoi soimaan pop-yhtye Teleksin Siivet-kappale.

  Jotainhan siinä tuulilasin nurkkaan lensi.

  Kundilla on kaksikin opiskelupaikkaa Aalto-yliopistossa valittavana.

  Silti suru.

  Luopumista, olisi voinut tehdä paremmin. Olisi voinut sitä ja tätä.

  Ei oo aina miehen elämä helppoo.

  Paineet joskus kohtuuttomat.

  Tänään purkautui.

  ...ja nyt kalalokki tuli juttusille...
   
  niffe, hannu523, SakkeM and 2 others like this.
 16. SakkeM

  SakkeM Well-Known Member

  20 222
  1 805
  113
  Valtionhallinnon tietosysteemit kaatuivat kerralla, kun kaivinkone rouhaisi kaapelit poikki.

  Tuonhan pitäisi olla mahdotonta, koska varajärjestelmiähän on. Nyt vaan fiksu nörtti oli sijoittanut varakaapelin samaan monttuun - mitä sille nyt omia ojia kaivamaan...

  Aika helppoa siis olisi koko valtakunnan it-infran kaataminen, ei siihen kummoistakaan kyberhyökkäystä tarvittaisi. Mies ja lapio oikeassa paikassa riittäisi.

  Yksi kaivinkoneen kauhaisu lamaannutti valtionhallinnon tietoliikenteen päiväksi – asiantuntija: "Tällaista ei pitäisi tapahtua"
   
 17. Kimo

  Kimo Well-Known Member

  12 449
  1 001
  113
  On se kumma kun uimarille viritetään maski naamalle ennenkuin henki tasaantuu. Kamerassa lie zoomi ja mikille pitkä keppi perk...kun menee överiksi
   
  Viimeksi muokattu: 27 Heinäkuu 2021
  niffe tykkää tästä.
 18. Pan

  Pan Well-Known Member

  2 461
  1 155
  113
  Nörtti tuskin on mitään itse mihinkään sijoittanut. Mutta joku ei ole ottanut tätä asiaa huomioon. Olen itse aikoinaan liki 20v sitten ollut mukana rakentamassa vikasietoista järjestelmää. jolloin verkko-operaattoria vadittiin hoitamaan IT-keskukseen tulevien kahdennettujen linjojen kulku toisistaan ainakin 100m etäisyydellä. Ja se myös käytännössä testattiin kahdesti. Ensin omatoimisesti ja sitten myöhemmin samalla tavalla kuin nyt kävi. Silloin kaivuri aiheutti peilatuilla serverilevyillä 0,1 sek viiveen eikä mitään kadonnut. Käyttäjät eivät tapahtumaa huomanneet.
  Mutta olihan se kallis toteutus.
   
 19. Matero

  Matero Well-Known Member

  385
  241
  63
  Mielenkiintoiseksi tämän tekee että palvelut on kilpailutettu ja laatu ja hintapisteiden pohjalta toimittaja valittu. Jos hävinnyt osapuoli kilpailutuksessa oli oikeasti tarjonnut kahdennettua ratkaisua, siihen kuuluvalla hintalapulla, ja hävinnyt kisan, niin missä on oikeusturva? Mistä voi hakea oikeutta? Kuka kantaa vastuun?
   
 20. niffe

  niffe Well-Known Member

  13 052
  450
  83
  Tulihan se vastauskin sieltä sitten, miksi medialukutaidottomia ja kemiaan perehtymättömiä vietiin tällä kertaa "Trumpin valkaisuaineilla". Fake mediaa käytettiin taktisesti dissaamaan ainoita tunnettuja viruksiin tepsiviä hoitoja, ettei niiden käyttö haittaisi rokotevalmistajien markkinoilta saaman jättimäisen ihmiskokeen palautetta. Silläkin valtiollisen tason kusetuksella oli sitten asiallinen ja looginen selitys.