Vakavasti ottaen. Olihan se "Ei riidellä nyt" jotenkin verrattavissa all in noin uhkapelitermein. Ehkä sitä ei kuitenkaan niin vakavasti pidä ottaa..?
Ratahankkeiden kokemuksista jossain toisaalla jo heitinkin läppää, mutta pääperiaate tulikin näköjään esiin maikkarin uutisissa. Vai oliko se mtv3. Norrin kyllä tunnen, ja hyvät väittelyt käytiin aikoinaan.
Päätalo kirjoitti aikoinaan kirjan "Mustan lumen talvi". Ei niitä maisemia varsinaisesti kauniina pidetty.
Masalla oli paha diabetes, ja taisi sohlata alkon kanssa. Siinä saattaa insuliinin piikitys unohtua tai annostus heittää.
Kyllä niitä sitten kokeiltiinkiin. Oli aikoinaan asuntolassa nigerialainen kaveri, iso ja komea. - Ja toki musta, erityisen musta. Kehui jossain vaiheessa, että oli ollut 3 kk Suomessa, ja 74 naista. Välipäiviäkin siis kuitenkin sattui, jopa alan miehelle. (Ed.: Todetaan nyt selvyyden vuoksi, että ajankohdasta on hyvin kauan - lainauksen termi on "ennen vanhaan". Mustia miehiä oli niin vähän, että Helsingin yössä naisväki käytännössä jahtasi heitä. Nykyään saattaa tilanne olla päinvastainen.)
Itse itseäni lainaten. Piti oikein lukea oma kirjoitus. Kaikkea ei kehdannut lainata, mutta aika selvää, että 0,7 ei riitä. Kenellekään. Kyllä näitä kompensaatioita laskeskellaan 20 vuoden päästä erinäisilläkin kaavoilla. Ihminen edellä. Eikä ihminen ole desimaali. Jos hoitaja tulee töihin potkukelkalla, on hänen panos päivän työhön muuta kuin jos hän tulisi sähköautolla.
Paremmassa fyysisessä kunnossa kenties tarmoakin riittää. Jos köyhyyden takia tulee lihasvoimalla, se on eri juttu. Paras ruokakaan ei ole halvinta vaikka sen miten vääntäisi tahdon kysymykseksi.
0,7 riittää, jos hoitaja tekee vain hoitajan työt. Ja ne muut avustavat työt joku muu osaaja. Nyt yritetään yhdelle ihmiselle integroida kaikki tehtävät.
Ei kilpailuakaan oikein synny kuten joissain muissa kohderyhmissä. Brittimies keksi markkinaraon - siivoaa alastomana, asiakkaina sekä miehiä että naisia
Niin. Ihmisen hoitaminen on loppupeleissä aika simppeliä hommaa. Se kokonaistaloudellisuuden hahmottaminen on se vaikein paikka ratkaistavaksi. Suomessa tämä on todella vaikea yhtälö ratkottavaksi. Siksi on fiksua kysellä ja pohtia asioita tulevana keväänä. Vähän sama kuin tänään aamusta ainakin Yle Hki:ssä oli teemana seksistisyys kielessä. Ammattinimikkeet kun on tulleet taas esiin. Haluaisin vain kysyä, kuinka monta palomiestä, talonmiestä jne. se yksi emäntä vastaa. Toisin sanoen: Mihin asti mennään ammattinimikkeissä? Suomessahan voisi olla hän (feminiini), häm (maskuliini) ja hä (neutraali). Ja sitten häh olisi kovinkin hyvinkin neutraali. Miettikää. Perusopetuskin pohjaa nykyisin ilmiöoppimiseen.