Tervetuloa kameralaukkuun!

Pääset mukaan keskusteluihin rekisteröitymällä.
Register Now
 1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivustoa käyttöä, hyväksyt evästeidemme käytön. Lue lisää.

Päivän :-(

Keskustelu osiossa 'Yleistä keskustelua' , aloittajana jaahv, 28 Maaliskuu 2007.

 1. Pan

  Pan Well-Known Member

  2 269
  885
  113
  On hyvinkin mahdollista, että asentamalla sen printterisofta Windows 7 moodiin, niin asennus onnistuu. Mä olen saanut tällä tavalla vanhan sublimaatiotulostimen toimimaan ongelmitta. Asennus ei onnistunut Windows 10 oletusarvoilla.

  Eli poista se vanha asennus, jos W10 ei sitä tehnyt ja käynnistä asennus uudelleen ja valitse virheilmoituksen jälkeen yhteensopivuusasennus (compability mode)
   
 2. Est

  Est Well-Known Member

  14 233
  977
  113
  Kiitos neuvosta. Olen tuotakin kokeillut. Sekä Windows 7 että myös 8 tilassa mutta tämä uusin päivitys, joka kohta kai kaikille pakotetaan on suoraan höllestä. Hävettää myöntää että jo useamman vuorokauden olen yrittänyt saada toimimaan (kun valmiiksi väännettyjä kuvia, jotka luvannut eteenpäin) mutta ei... Myös "asiantuntijat" laitteen valmistajan taholta eivät "ymmärrä yhtään" missä mättää. Vähän vaikuttaa siltä että tässä pakotetaan taas uusimaan kalustoa. Taidan laittaa vanhan koneen (jossa vanhempi käyttis) toistaiseksi ohjaamaan tulostinta ja säätelen kuvat valmiiksi tällä missä on parempi käyttää siihen tarvittavaa ohjelmistoa. Kolmena päivänä luvattiin teknisestä tuesta ottaa yhteyttä muttei otettu. Vasta kun soitin jälleen uudestaan ja hieman kiroilin - yrittivät selvittää. Mutta yhtä vähissä olivat konstit sielläkin - ei mitään, mitä en olisi jo itse kokeillut. Kirjoitin nämä siksi että voi muut tuota päivitystä halutessaan yrittää viivyttää, jos mahdollista... skeida Windows, tuhoaa toimivaa väkisin ja tuo tilalle kaikenmaailman viihdekäyttöä ja pelihömppää, joilla en ainakaan itse tee yhtään mitään...
  Vähän koomistakin että tulostus onnistuu nyt vaikka Android tabletista ja puhelimesta muttei työkoneesta.
   
  Viimeksi muokattu: 20 Syyskuu 2018
 3. Est

  Est Well-Known Member

  14 233
  977
  113
  Tänä aamuna klo viiden jälkeen sain ongelman ratkaistua. Siitä EI kiitoksia laitteen maahantuojan arroganttiin ja älyvajeiseen tekniseen tukeen.

  Edit: Tästä viestistä poistin lainauksen joka oli kotoisin väärästä viestistä kuin oli tarkoitus (joku vuosien takainen ja aihepiiriin täysin kuulumaton, en ymmärrä miten se tuossa edes oli:)
   
  Viimeksi muokattu: 22 Syyskuu 2018
 4. ougle

  ougle Member

  120
  3
  18
  Jätä (tai hommaa) itsellesi jokin wanha kone (läppäri vie vähän tilaa) tulostinta ymmärtävällä wanhalla käyttiksellä. Verkota sisäverkolla ja tulosta kuten ennenkin, mutta sillä "verkkokirjoittimella".
   
 5. niffe

  niffe Well-Known Member

  12 587
  324
  83
  Voi virtualisoidakin ilmaistuotteilla, ettei tarvitse pitää takavuosien konefarmia sitä hetkeä varten pöydän alla.
   
 6. Vinski

  Vinski Well-Known Member

  3 727
  173
  63
  Tai ihan vaan poistaa Windowsin ongelmia aiheuttavan päivityksen asennuksen ja jää odottamaan parempia aikoja.

  Muuten mikä syksyn Windows 10 päivitys? Tietääkseni Windows 10:n seuraava iso päivitys ilmestyy vasta lokakuussa. Onko Estillä jokin kehittäjän versio käyttöjärjestelmästä? Silloin taatusti saa varautua ajoittaisiin ajuriongelmiin.
   
 7. Est

  Est Well-Known Member

  14 233
  977
  113
  Tämä taitaa olla just toi lokakuun päivitys vähän ennakkoon. Mutta sain toimimaan kun useamman päivän kärvistelin ja tutkin.
   
 8. Est

  Est Well-Known Member

  14 233
  977
  113
  Joo, Ougle...

  Tuommosta olinkin jo järjestelemässä mutta nyt tämä päivitys ohjailee kaikkea ihan jees. Se ensin eliminoi kommunikaation peeceen ja tulostimen väliltä mut vika/syy siis löytyi ja sain sen korjattua. lapparin-poly-snadi-w.jpg
  Ehdin jo avata ja putsata ikivanhan Windows 7 läppärin tuulettimen pölystä (kuva yllä) tuota käyttöä varten. Se kun oli delannut tuon villapallon takia vuosia sitten ja jäänyt kaapin perukoille. Ehkä tuolle kuitenkin jotain muuta käyttöä nyt keksii...

  Yhden kerran on aiemmin tullut samanlainen ongelma ja silloin palasin takaisin vanhaan päivistysversioon. Mutta tämä on nyt kunnossa ja kone muuten vähemmän degeneroituneessa tilassa kuin ennen päivitystä. Nyt toimivat jopa ohjelmat jotka tökkivät pitkään ennen tätä. Toivottavasti ei muille tule samaa kiusaa.
  Ja toivottavasti sama ratkaisu korjaa myös mahdollisten tulevien päivitysten tuomat vastaavat...
  edit: korjattua pirusti kirjoitusvirheitä.
   
  Viimeksi muokattu: 23 Syyskuu 2018
 9. niffe

  niffe Well-Known Member

  12 587
  324
  83
  Ilman sarvia ja hampaita tuo tapa, jolla käsittelet komponentteja, on omiaan keräämään pölypalleroiden lisäksi muitakin ongelmia, kuten eletrostaattisia napsuja.
   
 10. Est

  Est Well-Known Member

  14 233
  977
  113
  No, ehkäpä tuossa kuvassa näyttää kuin olisi pieni kaatis kyseessä. todellisuus ei ollut ihan yhtä kaoottisesti epäjärjestetty (tai ehkä oli jopa enemmän sitä, kuka tietää?).
  Kaikkihan me tiedämme kuinka valokuvalla voi valehdella enemmän kuin tuhansin sanoin.
  Kyseessä on inho-arki-pseudo-realistinen asetelma, todellisuuden runollinen rekonstruktio. Valokuvataiteellinen tutkielma dokumentoinnin tyyliin.
  Vai onko, sittenkään...
   
  SakkeM tykkää tästä.
 11. ougle

  ougle Member

  120
  3
  18
  Kyllä näinkin, jos on osaavampi kuin taviskäyttäjä.
  Kakkoskoneesta voi tehdä nassin tai tiedostopalvelimen. Ja on varalla sähöposti- ja nettikoneena, jos ykköskone sattuu tilapäisesti tukehtumaan kympin päivitykseen ...
   
 12. Topi

  Topi Active Member

  830
  146
  43
  Pari päivää jo oikeastaan rieponut... ostin pitkän pohdinnan jälkeen fillariin Fenix BC21R -valaisimen (ilmeisesti maahantuojalta, fenixvalaisimet.fi), sillä myyjän nettisivun mukaan akunkestospeksit vaikuttivat käyttötarkoitukseeni sopivilta. Kun laite saapui, käyttöohjeesta - ja pakkauksen takakannesta - kävi ilmi, että nettisivun mukainen akunkesto koskee suurempikapasiteettista akkua, ei valaisimen toimitukseen kuuluvaa. Toimitukseen kuuluvalla akulla akunkesto on noin 30 % nettisivulla mainittua lyhyempi. Reilu meininki reilussa talossa, sano.

  Lisäksi arveluttaa palauttaa valaisin myyjälle, sillä firmaa ei tunnu kiinnostavan edes yhteydenottolomakkeeseen vastaaminen. 100 % tyytyväisyyttä kyllä luvataan, mutta ei oikein asiakaspalvelu tunnu pelittävän, kun rahat ovat jo myyjällä. Mutta hei, tämä on Suomi ja näin se aika usein menee.
   
 13. Pan

  Pan Well-Known Member

  2 269
  885
  113
  Jaahas, kuvat.fi on tiltissä. Suunnitellusti vaiko jostain muusta syystä?
   
 14. Mirrored

  Mirrored Well-Known Member

  22 186
  554
  113

  Oliko kauan? Aukesi kyllä.

  Mitenhän on eri vastaavien pilvisivustojen suhteen, että jos järjestelee uusiksi kuvia ja kansioita, vanheneeko vanha linkitys kuvaan aina myös? Eikö missään palvelussa olisi toimintoa, jossa kuvan uusi paikka loisi automaattisen uudelleenohjautumisen?
   
  Viimeksi muokattu: 30 Syyskuu 2018
 15. kebax

  kebax Well-Known Member

  11 442
  228
  63
  --
   
  Viimeksi muokattu: 23 Maaliskuu 2019
 16. Mirrored

  Mirrored Well-Known Member

  22 186
  554
  113

  Olen aika varma että halutessaan ymmärtää edeltäkin. :confused: Kuvalla on sijainti/osoite jota muutat esim vaihtamalla kansion nimen tai muulla tavalla. Jos nettiin on linkitetty kuvaa, on tietenkin ymmärrettävää että linkki lakkaa toimimasta. Onko millään kuvapalvelulla sellaista toimintoa, jossa vanha linkki edelleen toimisi vaikka kansioitaan ja sijainteja omalla sivustollaan muutteleekin?

  [​IMG]
   
  Viimeksi muokattu: 30 Syyskuu 2018
 17. Est

  Est Well-Known Member

  14 233
  977
  113
  Kyl toi aikas selkeetä oli kun jopa minä hiffasin. Vastausta tyhjentävästi en voi antaa (toimivatko eri hattarat erilailla yms?)...
  Käytän myös pilvii niin vähän kuin on mahdollista (?!)
  Suosin ulkoisia koti kovoja yhä, vaikka testannut noita pilviä ( liian hidasta ladata niihin isoja tiedostoja, en jopa luota niihin vieläkään jne.)

  edit: On yhä kiva sohjokuva. Onkin jo talvea kova ikävä. Poistin tekstin vahingossa.
   
  Viimeksi muokattu: 30 Syyskuu 2018
 18. kebax

  kebax Well-Known Member

  11 442
  228
  63
  --
   
  Viimeksi muokattu: 23 Maaliskuu 2019
 19. Est

  Est Well-Known Member

  14 233
  977
  113
  ei siellä mitään ole - käy vaikka katsomassa
   
 20. kebax

  kebax Well-Known Member

  11 442
  228
  63
  --
   
  Viimeksi muokattu: 23 Maaliskuu 2019