Tervetuloa kameralaukkuun!

Pääset mukaan keskusteluihin rekisteröitymällä.
Register Now
 1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivustoa käyttöä, hyväksyt evästeidemme käytön. Lue lisää.

Päivän :-(

Keskustelu osiossa 'Yleistä keskustelua' , aloittajana jaahv, 28 Maaliskuu 2007.

 1. kebax

  kebax Well-Known Member

  11 442
  228
  63
  --
   
  Viimeksi muokattu: 23 Maaliskuu 2019
 2. mlphotic

  mlphotic Well-Known Member

  6 740
  2 856
  113
  Utsjoella kuitenkin plussan puolella, vielä +2, laskusuunnassa. Tosin aurinko ei laske.
   
 3. kebax

  kebax Well-Known Member

  11 442
  228
  63
  --
   
  Viimeksi muokattu: 23 Maaliskuu 2019
 4. Pan

  Pan Well-Known Member

  2 353
  980
  113
  Täällä Orimattilassa nyt vielä varjossa +25,4, tunti sitten +26,7. mutta parin tunnin päästä sataa.
   
 5. Est

  Est Well-Known Member

  14 667
  1 061
  113
  täällä ei sada mutta jonakin päivänä voi taas sataakin...
  oli niin tärkeätä kertoa...
   
 6. mlphotic

  mlphotic Well-Known Member

  6 740
  2 856
  113
  Tänään onkin mukavan lämmintä, +26 ja noussee vielä. Voipi tulla ukkonen, tai sitten ei tule tänään. Huomenna pitäis hakea kuvauspalkkio polttopuina. Toivottavasti ei sada.
   
 7. Seppo R

  Seppo R Well-Known Member

  2 291
  1 161
  113
  Tulihan Pekka Puskalta vihdoin järkeväkin ehdotus. Onhan tämäkin pieni lisä tupakoinnin täydelliseen lopettamiseen koko maassa.
   
 8. Tuus4

  Tuus4 Well-Known Member

  2 163
  40
  48
  salakuljettajat kiittää.
   
 9. Seppo R

  Seppo R Well-Known Member

  2 291
  1 161
  113
  Täytyyhän salakuljettajienkin elää. :)
  Sotaväen aikaan tuli harjoiteltua tupakan polttoa. Olihan siellä ne tupakanmittaiset tauot harjoitusten välillä. No, se yskiminen ei viehättänyt joten ei siitä tapaa tullut.
  Tupakka-askin kylkeen on kirjoitettu, että tupakointi vaarantaa terveytesi. Ei se mihinkään johda, koska ihmiset eivät juurikaan piittaa terveydestään.
  Mikäli siinä lukisi, että tupakointi voi vaarantaa mieskuntoisuuttasi, niin Viagran käyttäjät vähenisivät dramaattisesti, luulen.
  Aikoinaan savuisiin tiloihin kyllästynenä liimailin mieskuntoisuudesta varoittavia lappuja työpaikalla ja mm. metsästyskämpällä ja aika savuttomassa tilassa sai sen jälkeen oleilla. Tosin miehet kertoivat lopettamisen syyksi tupakan hinnan.
  No joo. Nykyjään onneksi toisten myrkyttäminen on kielletty.
   
 10. Kasimir

  Kasimir Well-Known Member

  9 794
  516
  113
  Merja Salo 1952-2018.
   
 11. SakkeM

  SakkeM Well-Known Member

  19 448
  1 309
  113
  1953 -
   
  Kasimir tykkää tästä.
 12. Herra iso herra

  Herra iso herra Active Member

  7 772
  10
  38
  Ostin Metropolista sh 1998€ sähköreclainer nojatuolin ja myyjä vakuutteli laatua ja pitkää takuuta. No 3kk käytön jälkeen hajosi jalkaosan toinen laakeri. Tuoli tippui jalan keskustan läpi lautalattiaan, tehden siihen reijän ja mustassa rasvassa olevia kuulalaakereita tippui tonnin valkoisella matolle. No maton sai puhtaaksi fairilla. Katsoin laakerin kiinnitystä jospa onnistuisi vain ostamalla uuden laakerin. Laakeri on kuitenkin puristettu jalkaan kiini siten että sitä ei saa irti, saatika utta tilalle. No pidin asiaa selvänä, heitin tuolin autoon ja ajoin vantaalle missä myymälä ja noutovarasto.

  Ajatukseni oli että palautan tuolin ja ostan jonkun toisen tilalle, koska tuoli ei ole korjattavissa ja laakeri oli naurettavan huonoa laatua, tuettu millin paksuisella muovilla reunasta. On siis oletettavaa että seuravakaan tuoli ei kestä sen pidempää.

  Eipä asia ollutkaan niin yksinkertainen, ensinnäkin minun pitää asioida tuolin myyneen myyjän kanssa, joka oli nykyisin oliko se hyvinkään myymälä? Sain kuitenkin tämän puhelin numeron ja sähköpostin eikä sentään tarvinnut lähteä paikan päälle. Laitoin ensin kännykästä sähköpostilla vantaan myymälästä kuvat ja soitin perään että olen nyt vantaalla ja kuten kuvista näkyy niin tuolia ei voi korjata. Edelleen oletin että jätän tuolin sinne ja otan joitan muuta tilalle.

  Ehdotin siis että otan jotain muuta tai ja jos on pakko niin samanlaisen uuden tuolin mukaani, sillä se on joka tapauksessa lopputulema. Tämä nauroi ivallisesti, että ei se noin mene, vaan ensin yritetään korjata ja jos se ei sillä tule kuntoon, niin sitten uusi tilalle. Yritin selittää että ei sitä voi korjata ja menee ihan turhaan aikaa, heillä ja minulla asian setvimiseen, huomautin lisäksi että hän myi minulle 2000€ tuolin, vakuuttaen että tässä tuoli vuosiksi.

  Jälleen alkoi nauraminen ja hän totesi että minä ostin tuolin Porvoon myymälän loppuun myynistä puoleenhintaan, eikä kyseessä siis ole 2000€ tuoli. Totesin vaan että jos saan loppuun myynistä mersun puoleen hintaan, niin se onkin dacia, niinkö?

  Sitten hän totesi, että nyt ei ole aikaa tämmöiseen ja hän laittaa mulle sähköpostia asian etenemisestä.

  Muutaman päivän päästä tuli lyhyt sähköposti, reklamaatio on lähetetty Stemalle ja hän ilmoittaa kun sieltä tulee vastaus. Odottelin 2 viikkoa ja laitoin sähköpostia, kysyen missä mennään? Päivän päästä lyhyt sähköposti, edeleen Stemalla.

  No soitin sitten Stemman toimistoon, kun oli kulunut kaksi ja puoliviikkoa. Siellä väsynyt naisääni, etsi pitkään paperia ja sanoi että hän on lähettänyt reklamaation tehtaalle, eikä sieltä ole mitään vielä kuulunut. Ihmettelin asiaa ja kysyin että miten tämä voi kestää näin kauan. Tämä totesi että tehdas on kaukoidässä jossain eikä hän tiedä edes missä, hänellä on vain sähköpostiosoite. Minä olin huuli ympyräisenä, sillä myyjä oli antanut ymmärtää että tuoli oli kotimasta tekoa ja siksi niin laadukas? No kyselin että miten pitkään tässä voi mennä, koska nyt on jo mennyt kaksi ja puoli viikkoa. Eikä minulla ole tv-tuolia minkä ostin entisen tilalle. Tämä sanoi että tämä on vielä lyhyt aika, menee vielä pidempää normaalisti, että nyt vaan malttia:D Loistavaa!!!
   
 13. Herra iso herra

  Herra iso herra Active Member

  7 772
  10
  38
  Unohdin vielä yhden minusta hyvin erikoisen tapahtuman. Eli pyysin kyseiseltä myyjältä markkinoinnin tai aluejohtajan yhteys tietoja. Tämä ei suostunut kertomaan niitä, vaan sanoi että laita sähköposti info@metropolikaluste.fi.

  No yritin saada toisesta myymälästä aluejohtajan numeroa, sitä en kuitenkaan saanut, mutta pienen suostettelun jälkeen sain nimen, mutta en numeroa ja laita siihen sitten palautetta. No laitoinkin, mutta ei mitään vastausta ole kuulunut yli viikkoon.

  Onko nyt niin, että asiakkaiden valitukset on kyseisessä liikkeessä niin yleisiä, eikä niistä välitetä pätkääkään. Jotta nettiin ei ilmoiteta, saati pydettäessä anneta johdon numeroita.
   
 14. niffe

  niffe Well-Known Member

  13 021
  405
  83
  Onpa sekavaa liikkeenpitoa...tuonhan luulisi riittävän kaupanpurkuun, jos on väitetty suomalaisvalmisteeksi, vaikka kyseessä on muualla valmistutettu tuote.
   
 15. kebax

  kebax Well-Known Member

  11 442
  228
  63
  --
   
  Viimeksi muokattu: 23 Maaliskuu 2019
 16. Herra iso herra

  Herra iso herra Active Member

  7 772
  10
  38
  Ei ole hirveästi varsinaisen markkinatalouden kanssa tekemistä puhtaasti. Asiakaspalvelu kuuluu markkinatalouteen ja sillä saadaan uusia kauppoja. Enemmänkin netti ja sen kautta kuviteltu hintatietoisuus aiheittaa tämän. Koska ihmiset juoksee hintojen perässä (itsekin aika paljon), vertailee hintoja netissä, niin pitää repiä voitto perinteisen voittomarginaalin ulkopuolelta. Säästetään henkilökunnan palkoissa, pakataan kaukoidässä pieninä palasina tiiviisti laatikoihin ja laitetaan ihmiset kokoamaan huonekalunsa itse. Luultavasti huonekalujen suunittelussa, mennään kuljetuspakkaukset edellä.

  Nyt kun on tilanne että elekroniikka tai huonekalumyyjä saa pienempää palkkaa kuin siivooja, niin noihin töihin ei ole riittävästi asiakaspalveluu kyvykkäitä hakijoita. Kaupat on myös huomanneet että ihmiset katsoo vain hintoja ja huonekaluista on tullut kertakäyttötavaraa, kuten vaateista. Niin miksi silloin panostaisi palkaamalla päteviä myyjiä.

  Tästä tulikin mieleen, harkitsen auton vaihtoa. Menin ison ketjun paikalliseen liikeeseen ja pyysin koeajoon karvan alle 50 000€ autoa, siinä oli nuori poika myyjänä ja kyisyinkin koska menette kiinni kun hän oli ajoluvan täyttänyt. Neljätä tuli vastaus, muuta laitoin sulle tunnin ajoaikaa, jotta tuo tunnin päästä:)

  No sitten menin hallin päähän hakemaan autoa ja huomasin että siinä on talvirenkaat sisällä, pyysin myyjältä jos ottaisi puhtaat muovipusseissa olevat renkaat pois koeajon ajaksi, no poika totesi että lähtee etsimään jotain kesäpoikaa, niitä nostamaan. Odottelin auton luona 10min ja aloin itse ottamaan renkaita autosta ja sitten kesäpoika tulikin ja otti sen viimeisen:) Kun tulin takaisin, niin annoin käyntikorttini ja pyysin lähettämään tarjouksen sähkö postiin, poika siihen totesi että soitan sulle maanataina. Nyt on keskiviikko, eikö soittoa ole kuulunut, eipä sen puoleen en tuolta autoa ostaisikaan.
   
 17. Herra iso herra

  Herra iso herra Active Member

  7 772
  10
  38
  Näin se homma etenee... Kopioin kirjoitukseni tänne, poistin typot ja korjasin kieliasua. Laitoin yrityksen toimarille sähköpostin liitteenä. Kirjoitin että käytän joka päivä 30min nettiin kirjoitamiseen asiasta, kunnes asia on hoidettu. Meni 15min ja kysyivät tilinumeroa.
   
  sahe69, niffe ja paraneva tykkäävät tästä.