Jep niin näyttää, vaikka kuumaa oli Edit: Jos kuvaisi tummaa taustaa vasten ja vähän viistosta niin saisi varmaan höyryn näkyviin...
Höyry on ollut harvinaista tässä ketjussa, mutta on se sitä laajemminkin ruokakuvissa. Ei mikään helppo nakki muutenkaan tää aihepiiri.
Kuvista puhuin. Jos on mennyt multa ohi, niin osoitatko kuvan, jossa höyry näkyy, vai selaanko jokaisen läpi? (Tai missä voi huomata lämmön jollain tapaa. Sitä saattais todennäköisemmin bongata.)
No niin, minun mielessäni oli esimerkiksi jokin Ilmari Kostiaisen haastattelu, jossa hän selostaa mitä johonkin annoskuvaan vaadittiin (aika iso kööri omilla alueillaan). Niin äkkiä se jäähtyykin ja toisaalta muistan selostetun esimerkiksi joitain kikkoja kuvausta varten, jolla toivottu tuoreus välittyisi kuvaan. Maailmanaika on toinen jossa kuvista ei makseta enää niin.
Joo tää on mielenkiintoinen aihe pohtia. Jos meinaa ruoan höyryn saada kuvaan niin vaatinee huolellista ennakkovalmistelua. Tausta, kameran paikka, valaistus, ruoan siirto nopeasti kuvauspaikalle ennen kuin höyryt haihtuu... Ja tuleeko sittenkään höyryä niin paljoa että näkyisi kuvassa. Vai saako kuuman ja tuoreen ruoan fiiliksen jotenkin muuten välitettyä katsojalle. Joissakin kuvissa näkyi kuplivaa kastiketta/rasvaa, se ainakin saa safkan näyttämään kuumalta ja herkulliselta. Kebaxin kuvissa ruoka kyllä näyttää herkulliselta ja on valaistu hyvin.