Mm. perunaa, lanttua, nautaa ja papuja. Tässä vain pavut tällä kertaa itse kasvatettuja. Kalapuikot lätkäisin samaan ja maistelu kertoi että ne jää myöhemmin erikseen syötäväksi. Muuten hemskutin hyvää öljyineen valkosipuleineen puolukoineen. Jauheliha peruna ja lanttu oli jo ehtinyt odottaa jääkaapissa kypsinä jonkin aikaa. Hauska ja helppo tapa valmistaa vähän kaikenlaista vaihteeksi.
Ihan tarpeeksi. Ei täällä niin (pikku)porvarillisia olla. Lieden pintaa on hyvin näkyvissä, koska vastikään puhdistettu. Mokkapannu on kyllä vähän ruma tossa, mutta katsokaas kuinka kattila kiiltää!
Ei taivu, mutta induktio reakoi nopeasti lämmön säätelyyn, esim. riisiä keitettäessä. Omasta mielestä riisi ollut samanlaista, kuin vahalla liedellä kypsentäessä.