Tervetuloa kameralaukkuun!

Pääset mukaan keskusteluihin rekisteröitymällä.
Register Now
  1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivustoa käyttöä, hyväksyt evästeidemme käytön. Lue lisää.

Päivän pöperöt

Keskustelu osiossa 'Kuvat ja galleriat' , aloittajana kebax, 31 Lokakuu 2017.

  1. Est

    Est Well-Known Member

    12 202
    192
    63
    Jumalaut et on kova nälkä.
     
  2. Pan

    Pan Well-Known Member

    1 704
    320
    83
    Tänään pikalounas katukahvilassa. Tapaksiin kyllästyneenä jotain bruschettan ja pizzan väliltä.
    PSX_20181112_133416_p.jpg

    Tuo yo. kuvan työkalua käytetään siis näin ja syödään sormin
    PSX_20181112_133722_p.jpg
     
    kebax tykkää tästä.
  3. Pan

    Pan Well-Known Member

    1 704
    320
    83
    3,50€ maksanut kahvitus
    20181115_123607.jpg
     
  4. mvuori

    mvuori Well-Known Member

    10 754
    109
    63
    pb170001_2018-11-17-135240_rz.jpg
     
    Mirrored tykkää tästä.
  5. MarkoMcela2

    MarkoMcela2 Member

    40
    7
    8
    muu_ja_ma_pieni.jpg
    Muu ja Ma. Eli muusia ja makkaraa.
     
  6. mvuori

    mvuori Well-Known Member

    10 754
    109
    63
    Yellow Wednesday
    kuvaruudukko-2018-11-28_4_rz.jpg
     
    Mirrored tykkää tästä.
  7. Est

    Est Well-Known Member

    12 202
    192
    63
    ^Jos tos ois biittejä "sinistä", munat vain toiselta puolelta paistettu ja rutkasti suolaa (suola on pirun hyvää), niin kelpais.

    Ei ihminen tarvitse mitään "hienoja" temppuruokia.
    Tavallinen suomalainen prolesafka on ihan OK.
     
  8. kebax

    kebax Well-Known Member

    11 439
    233
    63
    [​IMG]

    Näin keskiviikkoisin on tuiki tavallista (ja myös ookoo), että laitan kikherneillä höystettyä risottoa. Tällä kertaa seassa oli myös herkkusientä. Sekä sienet että kikherneet paahdoin pannulla tilkassa öljyä pannulla. Mausteeksi vähän suolaa, valkopippuria sekä muskottipähkinää. Ei siinä sen kummempia temppuja tartte, ihan ookoo.

    Itse risoton keittelyssä ei myöskään tarvitse tehdä mitään tavalliselle suomalaiselle ookoo kokille ylivoimaisia temppuja, riittää kun ymmärtää kypsentää riisin valkoviinissä, esimerkiksi ihan tavallinen chardonnay on ookoo. Risoton valmistus lähtee kuitenkin käyntiin freesaamalla ihan tavallisesti silputtua ookoo sipulia, valkosipulia sekä selleriä. Tämä on varsin ookoo tavallinen metodi ja ihan ookoo. Riisi lisätään freesaamisen loppuvaiheessa ja sitten aletaan lisäämään nestettä, ensinnä valkkari ja sitten kasvislientä. Ookoo.

    Lisämausteeksi tähän tuikitavalliseen arkiruokaan sopii hyvin silputtu prole persilja sekä sitruunamehu. Pinnalle kenties hieman "valeparemesaania" eli cashewpähinä-valkosipulijauhe-ravintohiivahiutale -rouhetta, ookoo. Kun kaikki temput on tehty, niin lopputulemana on tavallisen herkullinen ja perisuomalaisittain ookoo annos.
     
    Viimeksi muokattu: 28 Marraskuu 2018
  9. Est

    Est Well-Known Member

    12 202
    192
    63
    Voihan viulu mikä...

    Toihan näyttää enemmän siltä mitä ruoka syö eikä ruualta.

    Edit: Joitakin miehelle sopivia ravintoja: Läskisoossi, karjalanpaisti, kalakukko, pyttipannu, hernerokka (potkalla) ja juomaksi pirtu.
    Rasvaa & suolaa!
    Eikä mitään hyppysen kokoisia annoksia vaan kunnon saavillisia...
     
    Viimeksi muokattu: 28 Marraskuu 2018
  10. kebax

    kebax Well-Known Member

    11 439
    233
    63
    Karjalanpaistia oli muuten sunnuntaina, ookoo. Tavallista pirtua on hankala löytää, mutta siitä sais imeytettyä miehelle varsin sopivaa prole salmaria. Hernerokkaa tehään sitten Joulun jälkeen. Eikä mitään hyppysellistä, ookoo.
     
  11. Est

    Est Well-Known Member

    12 202
    192
    63
    jep


    (V...)
     
  12. mvuori

    mvuori Well-Known Member

    10 754
    109
    63
    Green Thursday
    kuvaruudukko-2018-11-29_1_rz.jpg
     
  13. kebax

    kebax Well-Known Member

    11 439
    233
    63
    Noi purkkisopat on yhtä tyhjän kanssa. Itse haudutettuna hernerokka vasta pääsee ansaitsemaansa arvoon.
     
    Est tykkää tästä.
  14. Est

    Est Well-Known Member

    12 202
    192
    63
    Täysin totta. Kunnon itseduunattu ja huolella muhinut rokka rokkaa ihan täysin eri soundilla.
    Kuin toiselta planeetalta.
    Ihan eri safkaa!
     
  15. Seppo R

    Seppo R Well-Known Member

    1 379
    229
    63
    Kunnon safkan valmistus alkaa siitä, että mennään skutsiin ja otetaan yksi tai useampi riekko. Teeristäkin tulee maittava ateria, mutta riekko on hiukan eksoottisempi. Siis mun mielestä.
    Yhtä kaikki kunhan on itse duunaattu safka.
    P1030211-3.jpg
     
    niffe ja pr tykkäävät tästä.
  16. kebax

    kebax Well-Known Member

    11 439
    233
    63
    Mä tein tänään kans linnusta ruokaa. Kastikkeen pääraaka-aineen metsästin Lidlin kylmäkaapista. Lauantaina aion valmistaa Kitumarketin kalatiskiltä onkimaani lohta.
     
    Seppo R tykkää tästä.
  17. mvuori

    mvuori Well-Known Member

    10 754
    109
    63
    Black Friday
    kuvaruudukko-2018-11-30_2_rz.jpg
     
    saloma-3 tykkää tästä.
  18. jussident_fluor

    jussident_fluor Member

    64
    31
    18
    Matin four-pyykeistä
    Eka:
    palvinen metallipurkki mikrossa, seuraavana filmille tallentumaton selkeempi harppaus alkuräjähdyksestä? josta sattumavapaata tähtitaivasta, hernerokkasumun ja keitoksen vähenevään loppumiseen. Vihreätaustainen lopputulos, lusikka ojennuksessa?
    Toka:
    Musta perjantai maksalla? Nyt ei ymmärrä?
     
  19. riekkosak

    riekkosak Active Member

    501
    54
    28
    Musta perjantai? Syödäänkö silloin mustaa makkaraa, veriohukaisia, lakritsia, saaristolaisleipää ja mustaherukoita?
     
    kebax tykkää tästä.
  20. kebax

    kebax Well-Known Member

    11 439
    233
    63
    Kuullostaa hyvältä!