Tänään pikalounas katukahvilassa. Tapaksiin kyllästyneenä jotain bruschettan ja pizzan väliltä. Tuo yo. kuvan työkalua käytetään siis näin ja syödään sormin
^Jos tos ois biittejä "sinistä", munat vain toiselta puolelta paistettu ja rutkasti suolaa (suola on pirun hyvää), niin kelpais. Ei ihminen tarvitse mitään "hienoja" temppuruokia. Tavallinen suomalainen prolesafka on ihan OK.
Voihan viulu mikä... Toihan näyttää enemmän siltä mitä ruoka syö eikä ruualta. Edit: Joitakin miehelle sopivia ravintoja: Läskisoossi, karjalanpaisti, kalakukko, pyttipannu, hernerokka (potkalla) ja juomaksi pirtu. Rasvaa & suolaa! Eikä mitään hyppysen kokoisia annoksia vaan kunnon saavillisia...
Täysin totta. Kunnon itseduunattu ja huolella muhinut rokka rokkaa ihan täysin eri soundilla. Kuin toiselta planeetalta. Ihan eri safkaa!
Kunnon safkan valmistus alkaa siitä, että mennään skutsiin ja otetaan yksi tai useampi riekko. Teeristäkin tulee maittava ateria, mutta riekko on hiukan eksoottisempi. Siis mun mielestä. Yhtä kaikki kunhan on itse duunaattu safka. katso liitettä 246797
Matin four-pyykeistä Eka: palvinen metallipurkki mikrossa, seuraavana filmille tallentumaton selkeempi harppaus alkuräjähdyksestä? josta sattumavapaata tähtitaivasta, hernerokkasumun ja keitoksen vähenevään loppumiseen. Vihreätaustainen lopputulos, lusikka ojennuksessa? Toka: Musta perjantai maksalla? Nyt ei ymmärrä?
Musta perjantai? Syödäänkö silloin mustaa makkaraa, veriohukaisia, lakritsia, saaristolaisleipää ja mustaherukoita?