Tervetuloa kameralaukkuun!

Pääset mukaan keskusteluihin rekisteröitymällä.
Register Now
 1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivustoa käyttöä, hyväksyt evästeidemme käytön. Lue lisää.

Mustonen&Laine

Keskustelu osiossa 'Yleistä keskustelua' , aloittajana cludor, 31 Lokakuu 2019.

 1. langrai

  langrai Member

  163
  2
  18
  Jonkun nuoren kaverin olisi pitänyt mennä Mustosen oppiin. Pääkaupunkiseudulla ei näyttäisi olevan enää ensimmäistäkään mekaanisten filmikameroiden korjaajaa... M - kaupunki etsii korjaajaa...
   
 2. canonmk4

  canonmk4 Member

  245
  22
  18
  olisiko ottanut ketään jalkoihin pyörimään, ja mitä olisi maksanut liksaa, ns. oppisopimuksella, palkka, hampurilainen kokiksen kanssa, mitähän siitäkin olisi tullut, kyllä Kauko Tannerin ajat on ohi,missä sai ongelmansa selvitettyä, nyky korjaamoilla selvät hinnat esim, JAS mikä korjaa myös vintage malleja, voi halut korjata mennä jo kustannusarviossa 43e, korjaus 95e tunti, Mustosen tila tällä hetkellä, kiinni, maanantai 10.00 auki, googleta, kamerakorjaamo.
   
 3. langrai

  langrai Member

  163
  2
  18
  Kameratori Tampere suostuu Mamiya seiskaa korjaamaan, luotan heihin. Linhof saksaan varmaan. Ehkä on turha toivoa, että pk-seutu elättäisi yhtä riippumatonta vintagekorjaajaa;)
   
 4. iiks

  iiks

  1
  1
  3
  Mulla on tuolla yksi kamera sisässä, ollut jo useamman kuukauden, koska olen itse ollut nyt ulkomailla pidempään. Vähän hankalaa selvitellä, mistä kameraa voisi mahdollisesti tiedustella. Ei ole edes selvillä, ehdittiinkö se korjata ennen liikkeen sulkeutumista vai ei, koska yhteydenpito liikkeen puolelta oli melko olematonta. :/
   
  Mirrored tykkää tästä.
 5. mikkvirt

  mikkvirt Member

  147
  1
  18
  Itse jätin vastaajaan viestin hiljattain että haluan kamerani takaisin, soittivat perään ja sovittiin palautuksesta.
   
  Mirrored tykkää tästä.
 6. cludor

  cludor Member

  362
  1
  18
  Kiinnostaisi tietää, ketkä soittivat?
  cludor
   
 7. canonmk4

  canonmk4 Member

  245
  22
  18
  kävin tänään 16.3 Mustosen puljussa Oksasenkadulla, siellä puuhasi kaksi mukavaa/ystävällistä keski-iän ylittänyttä naista, sain sen verran tietoa että hommat loppu Mustosella, liike on siivouskunnossa, ja kenellä vielä jotain sisällä kannattaa ottaa nyt sähköp, yhteyttä os. Huoltopalautus@gmail.com toivottavasti on oikeassa muodossa, jatkaja on Jaakko Järvinen Kamerahuolto Mecher Helsinki takkatie 6 Pitäjämäki. toivottavasti on jeesiä.
   

  Liitetyt tiedostot:

  saloma-3 ja niffe tykkäävät tästä.
 8. Jari_S

  Jari_S Active Member

  315
  40
  28
  ^ Harmi, siinä on tavallaan yhden aikakauden loppu. Onneksi joku kuitenkin jatkaa ainakin jollain tasolla. Kiitos infosta.