Tervetuloa kameralaukkuun!

Pääset mukaan keskusteluihin rekisteröitymällä.
Register Now
 1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivustoa käyttöä, hyväksyt evästeidemme käytön. Lue lisää.

MUSTA-VALKOVEDOSTUKSEN JATKOKURSSI 19.–21.5.2017

Keskustelu osiossa 'Suomen Pimiötaiteilijat ry' , aloittajana jhaili, 8 Toukokuu 2017.

 1. jhaili

  jhaili Member

  74
  1
  8
  Suomen Pimiötaiteilijat ry järjestää 19.–21.5.2017 hopeagelatiinivedostuksen jatkokurssin. Kurssi on tarkoitettu musta-valkovedostuksen perustaidot hallitseville. Kurssia opettaa tunnettu valokuvataiteilija ja taiteentohtori Kristoffer Albrecht (www.kristofferalbrecht.com), joka on opettanut valokuvausta, mm. vedostamista, noin 30 vuotta.

  Kurssi koostuu kolmesta opetuspäivästä ja sisältää mm. negatiivien arvioinnin, valotuskäytännöt, vedostuspäiväkirjan pitämisen jne. Kurssilla harjoitellaan vedoksen heikentämistä sekä sävyttämistä. Myös valmiin vedoksen jälkikäsittelyyn liittyvät asiat tulevat kurssilla tutuiksi, kuten kuivan vedoksen suoristaminen ja prikkaaminen sekä valmiin vedoksen arvioiminen. Kurssilla käsitellään myös vedoksen esillepanoon liittyviä asioita.

  Kurssin hinta on 150€. Hintaan sisältyvät kemikaalit sekä 30 kpl baryyttivedostuspaperia. Kurssimaksuun ei kuulu ruokailu. Pimiöllä on toimiva keittiö, jossa voi lämmittää omaa lounasruokaa. Lähistöllä on myös ravintoloita ja kauppa.

  Kurssin aikataulu:
  Perjantai 19.5. klo 18–21: Teoriaosuus. Kurssilaisten negatiivimateriaaliin tutustuminen.
  Lauantai 20.5. klo 9–16: Vedostamista. Sävyttämistä.
  Sunnuntai 21.5. klo 9–16: Vedostamista. Sävyttämistä. Jälkikäsittely. Yhteenveto.

  Kurssille ilmoittaudutaan ja se maksetaan Suomen Pimiötaiteilijat ry:n verkkokaupan kautta osoitteessa: https://holvi.com/shop/pimiotaiteilijat
  Maksuvälineet: yleisimmät luottokortit ja pankkisiirrot (Visa, MasterCard, Diners Club; Nordea, Danske Bank, Handelsbanken, Tapiola, Sääst.öpankki, Aktia ja S-pankki)

  Kurssin opetuspaikka on Suomen Pimiötaiteilijat ry:n pimiö Mörk, Nilsiänkatu 11–13F, 00510 Helsinki. Käynti Nokiantien puolelta, 3. Kerros.

  Lisätietoja ja kurssin sisältöihin liittyvät kysymykset:
  Kristoffer Albrecht, albrecht.kristoffer@gmail.com, 040 738 7560
  www.kristofferalbrecht.com

  Ilmoittautumiseen ja maksamiseen liittyvät kysymykset:
  Natalia Kopkina, nkopkina@gmail.com, 040 760 1545