Vs: Mitäs nyt sitten kun britit lähtee? Höpö höpö, ei tuo ole mikään lista. Nimiä ja virkoja / työtehtäviä kehiin tai tuo on tyhjää jorinaa. Ja KVG ei kelpaa. Ja sitten se Unionin konkurssikypsyys ja militarisointi, kiitos.
Vs: Mitäs nyt sitten kun britit lähtee? Jotain kautta ne rahat liikkuvat, oli sitten EU:ssa tai ei. Keskuspankit ajattelevat vain asiakkaidensa etua. On naiivia ajatella, että vain oma etu on ainoa oikea. [QUOTE> [/QUOTE] Niin kuin itsekin toteat, on ihan sama onko EU:ssa vai ei. Veronmaksajien rahoja tullaan käyttämään yhteisen hyvän eteen niin pitkää kuin veronmaksajia on enemmän kuin yksi. [QUOTE> [/QUOTE] EU on tuonut vakautta. Euriborien miinuskorko on taas hyvä esimerkki siitä, että kuria tarvittaessa löytyy. Viimeiseen lauseeseen: Toivottavasti ei. Toivon samalla, että seuraavia jalkapallon MM-kisoja ei pelata Venäjällä. Veikkaan, että jälkimmäinen toivomukseni myös toteutuu, jollei karhuherra anna periksi omille ja rahoittajiensa omahyväisyydelle.
Vs: Mitäs nyt sitten kun britit lähtee? Hyvä kiikan, Oot vain ihme vänkääjä asiassa kuin asiassa. Peukku suuhun ja nukkumaan. Laittaisitko itse joskus faktoja kehiin ja KVG auttaa monesti ja omanpään käyttö
Vs: Mitäs nyt sitten kun britit lähtee? Osittain oikein ja osittain väärin. Lopullista totuutta tosin tuskin tullaan vähään aikaan kuulemaan. Mutta on väärin sanoa, että skop/säästöpankit. Sen sanon kuitenkin, että edelleen ns. roskapankin rippeet on olemassa ja tuota reaalipääomaa realisoidaan pikkuhiljaa. Kyllä se loppupeleissä niin on, että veronmaksajat saavat takaisin kaiken. Korkojen kera.
Vs: Mitäs nyt sitten kun britit lähtee? Kulta, eikä hoppee oo häviö. Jo muinaiset foniikkialaiset ties tämän.
Vs: Mitäs nyt sitten kun britit lähtee? Mitäs nyt mlphoticia neuvomaan, tuntuu muutenkin olevan ajan hermolla, mutta kyllä se on $
Vs: Mitäs nyt sitten kun britit lähtee? Muutama lainaus artikkelista NÄILLÄ EDELLYTYKSILLÄ BREXIT SAATTAISI PERUUNTUA ARTO HUOVINEN 9.7.2016 KansanUutiset [QUOTE> [/QUOTE] [QUOTE> [/QUOTE] [QUOTE> [/QUOTE] Artikkelin alussa siis todettiin: "Tuskin läheskään kaikki Britannian EU-kansanäänestyksessä äänestäneet tiesivät, ettei äänestys ollut sitova". Siis äänestystulos ei sido edes nykyistä parlamenttia. [QUOTE> [/QUOTE] [QUOTE> [/QUOTE] Perstuntumalta sanoisin 51%, etteivät eroa.
Vs: Mitäs nyt sitten kun britit lähtee? Aika karsea muotoilu (Huovisenko?), jonka ymmärrän tarkoittavan: "Todennäköisesti kaikki Britannian EU-kansanäänestyksessä äänestäneet eivät tienneet, ettei äänestys ollut sitova Toki Cameron sanoi, että äänestystulosta noudatetaan, mutta kuitenkin itse erosi ennen toteutusta. Kuten myös Leave-puolen nokkamiehet. Selkärangatonta porukkaa..
Vs: Mitäs nyt sitten kun britit lähtee? Reaalimaailman empiriaa koskevien väitteiden esittäjällä on todistustaakka, ei hänellä joka väitteille haluaa perusteluja.
Vs: Mitäs nyt sitten kun britit lähtee? Britannia on iso kansantalous, ja pärjää sen puoleen hyvin siellä enemmistön puolella. Ongelma vain taitaa jossain vaiheessa olla kauppataseen negatiivisuus, se on ollut iät ajat vahvasti miinuksella. En nyt sitten tiedä, miten pitkään se on mahdollista, mutta maalaisjärjen mukaan ei ikuisesti.
Vs: Mitäs nyt sitten kun britit lähtee? Olen ollut koko ajan samaa mieltä, mitä edelleenkin. Britannian äänestys on ollut demokratian voitto. Britit eivät lähteneet euroon osin noista syistä kuin tuossa artikkelissa todetaan. Kuitenkin britit ovat olleet suurimpia nettomaksajia EU:ssa. Lähtevät tai jäävät he EU:hun, maksavat he (veronmaksajat) kovan hinnan. Punnalla (GBP) voi pyyhkiä sitä itseään, kun joku sieltä uskaltaa sanoa, mikä on suunta. Ihan omaa kuoppaa kaivoivat. En voi ymmärtää niitä idiootteja, jotka Suomessa luulevat johonkin "kertakirpaisuun". Jos minulla olisi valta, niin veisin jotkut saunan taakse. Ja ihan vain juttelemaan.
Vs: Mitäs nyt sitten kun britit lähtee? Tähän käsitykseen tietysti päädytään sen mukaan mitä halutaan "demokratia"-sanalla ymmärtää. Minusta se pitäisi ymmärtää edustuksellisena demokratiana, siis sellaisena, jossa kansalainen valitsee edusmiehensä tekemään valistuneita päätöksiä. Kansänäänestystä, joka edustaa demokratiaa, jossa kansalainen tekee päätöksen ilman välikäsiä, onkin vaarallista käyttää kysymyksissä, joissa edellytetään kykyä tehdä valistuneita päätöksiä. Suurelta osalta kansaa kun puuttuu tarvittava tieto ja kyky päätellä vaikka tietokin olisi. Jos käsitetään "demokratia" hallintotapana, joka pitää sisällään kummatkin yo. kappaleet (kuten monessa maassa onkin), niin pieleenhän Briteissä mentiin. Moniko äänestäjistä tiesi päätökseen vaikuttavat asiat ja moniko tietäneistä kykeni valistuneeseen arvaukseen.
Vs: Mitäs nyt sitten kun britit lähtee? ”Luuserien kapina”? – Suomesta löytyi Brexit-yhteys UusiSuomi 12.7.2016 13:36 [QUOTE> [/QUOTE] E2-ajatuspaja:n tutkimuksessa: [QUOTE> [/QUOTE] Jos Paavo Väyrynen ei nyt ole aivan luuseri, niin vahvalla sivuraiteella kuitenkin. Samoin kuin se PS:n nuorten puheenjohtaja.