Vs: Mitä pöperöä tänään - minkälaisia ovat mielipiteesi?? Pepperonikatkarapupizzaa. Puoliks itse tehtyä.
Vs: Mitä pöperöä tänään - minkälaisia ovat mielipiteesi?? Halikon kiinalaisessa lounasnoutopöydässä. Nam! Perjantaisin sushipäivä.
Vs: Mitä pöperöä tänään - minkälaisia ovat mielipiteesi?? Noo, en viitsi nirsoilla kun kiinalainenkin on toki aika suomalaiseen makuun...
Vs: Mitä pöperöä tänään - minkälaisia ovat mielipiteesi?? Tuota en tiennytkään, moni suomalainenkin on väittänyt sushia tehneensä. -Minulle asialla ei ole seksuaalista merkitystä, jätän ne aina syömättä on kokki minkä maalainen tahansa. Noutopöydässä se etu että valinnanvaraa silti piisaa, vaika olisikin jokin mitä ei syö...
Vs: Mitä pöperöä tänään - minkälaisia ovat mielipiteesi?? Aika monessa kiinalaisessa ravintolassa, ainakin pk-seudulla, on nykyään myös sushia lounasbuffassa. On ilmeisesti osoittautunut hyväksi sisäänvetoartikkeliksi. Eihän nuo mitään gourmet-tasoa ole, mutta ihan syötävää.
Vs: Mitä pöperöä tänään - minkälaisia ovat mielipiteesi?? Sovittiin, että syödään, mitä jääkaapista löytyy. Löytyy ainakin kasvissosekeittoa ja hookoonblöötä puolikas. kapa
Vs: Mitä pöperöä tänään - minkälaisia ovat mielipiteesi?? Kiinalainen sushi ja etiopialainen mämmi; parhautta.
Vs: Mitä pöperöä tänään - minkälaisia ovat mielipiteesi?? Vasikan paastopaisti ja höyrystettyä broccolia voilla. Tai siis paisti lämpiämässä ja broccoli pilkottuna... illemmalla sitten.
Vs: Mitä pöperöä tänään - minkälaisia ovat mielipiteesi?? Helppo herkullinen ja ruokaisa salaatti muhii jääkaapissa; sinileima emmentaalia hienona raasteena, purjo pienenä silppuna, balkanmakkarapötkö (tai omassa versiossani savukinkkua) kuutioiksi ja nämä sekaisin keitetyn ja valutetun makaroonin kanssa. Soosi tehdään sotkemalla sekaisin kermaviiliä kolme purkkia, plöräys majoneesia maun mukaan, mausteeksi sinappia, suolaa sokeria, basilikaa ja mustapippurirouhetta... chilijauhe antaa potkua lisää ja jopa jauhettu maustepippuri sopii sekaan. Kuullostaa pervolta mutta maistuu aivan hemmetin hyvältä kun antaa maustua noin tunnin jääkaapissa ;D Ainoa kauneusvirhe tulee siitä kun joudun käyttämään gluteenitonta makaroonia. Se ei ole häävin makuista, mutta emännälle se on ainoa vaihtoehto.
Vs: Mitä pöperöä tänään - minkälaisia ovat mielipiteesi?? Annoit mulle just hyvän idean huomiseksi ruoaksi! Onks tuossa vasikan paahtopaistissa jotain erityistä kypsentämisen suhteen vrt. normilehmä? Tänään pannulle menossa 480g enterköttiä, vähän black tiger pyrstöjä ja viereen rucola-parmesaani-pinjansiemensalaatti.
Vs: Mitä pöperöä tänään - minkälaisia ovat mielipiteesi?? Kah... kirjoitin tähän jo eilen, mut johonkin bittitaivaaseen on hukkunu :/ Eli samantapaisesti tein ku normaalisti. Sulki pannulla voissa ja rypsissä, rosmariinia, vs, punapippureita, ja suolaa. Läski uunikulhoon ja pannulle loro vettä. Antaa pannun hetki 'putsautua' ja kaadan sit lihan päälle. Uunissa (125-150°c) sisälämpö 58°c ja folion alle tekeytymään ~15min. Siivuiksi ja nassuun... Miedompi on maku. Wotkinssilla on nyt ollut vasikan paastopaistia, suomalaista. Suomessa ei kait käsittääksen kasvateta vasikkaa lihaksi, mut nää on sellasia ns. koipi poikki yksilöitä.
Vs: Mitä pöperöä tänään - minkälaisia ovat mielipiteesi?? Ja siis tänään eilistä paastopaistia ja salladia.