Vs: Mitä pöperöä tänään - minkälaisia ovat mielipiteesi?? Otanmäen Pikaostolan jakama keittokirja vuodelta 1968, jonka mukaan siis olen aina tehnyt sinappikastikkeen, varioiden tietty. Mut siis... 1,5 rlk viinietikkaa 2 ml suolaa (siis silleen hyppysillinen) ,5 ml sinappijauhetta (tai reilu tl dijon, mut jos jauhetta, ni paree) Valkopippuria ,5 tl valkopipraa 4 rkl öljyä (itsellä nyt Kreetalaista tietyn henkilön puista puritettua) Valitettavasti. Tilliä. Näillä mennään... pikkasen suhteet kandee tsekkaa että saa riittän tiukkaa. Ts. hyvin sekoittaa ja antaa tekeytyä. Tuota soossia taas syödään seuraavat viikot salladin seurassa edit... quote.
Vs: Mitä pöperöä tänään - minkälaisia ovat mielipiteesi?? Tein läpimän salaatin. Lämmin osa oli paneroituja ja paistettuja haukikuutioita ja katkarapuja. Oli hyvää.
Vs: Mitä pöperöä tänään - minkälaisia ovat mielipiteesi?? Kiitos, täytyy kokeilla. Noiden sinappiöljyetikkakastikkeiden kanssa olen huomannut että vähän määräsuhteita muuttelemalla maut muuttuu melko huimasti. Sinappijauhetta noihin ei oo tullut kokeiltuakaan vielä, yleensä dijonilla on menty. Mut seuraavalla kerralla tulee varmasti kokeiltua.
Vs: Mitä pöperöä tänään - minkälaisia ovat mielipiteesi?? Sitä sun tätä, mitä tuolta kaapista löyty jämiä.
Vs: Mitä pöperöä tänään - minkälaisia ovat mielipiteesi?? Tuota vois kokeilla ja lisätä hieman hunajaa
Vs: Mitä pöperöä tänään - minkälaisia ovat mielipiteesi?? Vähän offtopic (sorry) mutta melko kunnioitettavan kokoinen pizza tuossa linkin kuvassa: http://nyt.fi/20130222-puolen-nelioemetrin-pitsa-15-kilon-hampurilainen-toimittaja-yritti-selvitae-helsingin-syoemishaasteista/
Vs: Mitä pöperöä tänään - minkälaisia ovat mielipiteesi?? Toi on totta. Nii dijonin kanssa pikkasen sokeria saattaa pehmentää lopputulosta, sillä dijon on hiven kitkerää lähtökotaisesti. Ja siis... konvertiot kunniaan. Niinhän useat asiat elää ;D
Vs: Mitä pöperöä tänään - minkälaisia ovat mielipiteesi?? Tänään ois listalla itsetehtyä Bratwurstia, viimeviikolla tehtiin semmonen 3 kilon satsi ja nyt voi poimia satoa pakkasesta, kun siltä tuntuu Alla muutamat kuvat prosessista ja lopputuloksesta.
Vs: Mitä pöperöä tänään - minkälaisia ovat mielipiteesi?? Pitkästä aikaa paistettihin ja syötiin kropsua. Hyvää oli.
Vs: Mitä pöperöä tänään - minkälaisia ovat mielipiteesi?? Kaupan grillikanaa ja salaattia. Mukiinmenevää.
Vs: Mitä pöperöä tänään - minkälaisia ovat mielipiteesi?? Meni vähän naatiskeluksi; parit nakit, kaksi Saarioisten grahamlihapiirakkaa, perusmausteilla ja sienisalaatilla. Noin kerran kymmenessä vuodessa nautittuna aivan järkyttävän hyvää ;D
Vs: Mitä pöperöä tänään - minkälaisia ovat mielipiteesi?? Ruokaelämysviikko: tiistaina einesateria seisovasta pöydästä jossain matkalla Suomessa kotikaljan kera (ei meidän koti), illalla Bella Roman pastaa valkoviinin kera, Vihtorin kirjastossa loistava Monte Criston kahvi. Aamiainen hotellin aamiaisbuffasta kera tummapaahtoisen kahvin, päivällä niin iso pulla Siperiassa ettei tartte kohta syödä. Illalla Stefan Richterin ravintolassa ensin shampanjaa ja sisäfilepihvi.... joka oli siis oli .... täydellinen! (sivumennen sanoen meidän Jukka tekee paremmat soossit) kera punaviinin. Paappassa vielä irkkukahvi... ja siideriä ja lisää ja vielä .... Aamulla tietty mustaa makkaraa ja muut sälät ja paaaaljon kahvia. Illalla jo kotona ja possunleikkeet (no tietysti itse tehdyt) Ruokaviikon kruunasi vielä mielenkiinnosta maistettu lidlin valmislasagne. -yllättävän joo.
Vs: Mitä pöperöä tänään - minkälaisia ovat mielipiteesi?? Jauhelihakastike ja potui. Kyllä friskas! Nyt päikkäreille.
Vs: Mitä pöperöä tänään - minkälaisia ovat mielipiteesi?? Makkarakastiketta ja perunoita. Huomenna paistoperunoita, nam.