Vs: Mitä luet? Viime aikoina pimeinä iltoina on tuottanut suurta huvia selailla tietosanakirjoja. Minulla on vanha, aito ja alkuperäinen vuosina 1909-1916 painettu, sitten 70-luvun tietosanakirja ja tietysti vielä ajantasainen Wikipedia, joka on aika hyvä monessa tapauksessa, vaikka just nyt kehitysoppia ei kannattane lähteä tavailemaan sieltä. Tosi mielenkiintoista katsoa, miten joku satunnainen asia selitettiin 1914, 1970 ja nyt. Esim. "plastilliset operatsionit", muuten asiallinen artikkeli, ei sisältänyt mainintaa silikonista vielä 1914 - Aika monta juttua on kyllä melko lailla samalla tavoin kuvattu jo 1914, seikka joka usein jotenkin yllättää. Lieneekö sitten totuttanut itsensä ajatukseen, että kaikki tieto on peräisin viime vuosikymmeniltä.
Vs: Mitä luet? Hyvä, hintaansa nähden erinomainen kirja. Tätä pieninä annoksina kuten kunnon mallasviskiäkin. Mutta nyt on muuten varsinaisena lukukirjana Neil Young- Muistelmat sitä en malta jättää kesken.
Vs: Mitä luet? Ei siellä kuitenkaan kerrota transistoreista tai transistoreista? Kai joissakin asioissa maailma on muuttunutkin.
Vs: Mitä luet? Kirjojen lukemiset olleet tauolla mutta pian varmaan luen kun tilasin: Ele Alenius: Maailmankehityksen suuri käänne Erkki Tuomioja: Häivähdys punaista <SIZE size="1"]Tuote: : Alenius, Ele : Maailmankehityksen suuri käänne (9789520106089) Hinta : 10,00 euroa / kpl Lukumäärä : 1 kpl YHTEENSÄ : 10,00 euroa Tuote: : Tuomioja, Erkki : Häivähdys punaista - Hella Wuolijoki... (9789513154790) Hinta : 8,00 euroa / kpl Lukumäärä : 1 kpl YHTEENSÄ : 8,00 euroa TILAUKSEN LOPPUSUMMA: 20,90 euroa Loppusumma sisältää 2,90 euroa toimituskuluja. Rosebud. Kirjakaupat ja verkkokauppa. Laaja valikoima.</SIZE>
Vs: Mitä luet? Tuomas Kyrö: Ilosia aikoja, mielensäpahoittaja Tuorein mielensäpahoittaja oli tarjolla soppeliin hintaan Elisa Kirjassa viikonloppuna.
Vs: Mitä luet? Bea Uusma: Expeditionen, Min kärlekshistoria Kiinnostava, erikoinen ja taidokkaasti illustroitu kirja.
Vs: Mitä luet? Sekaan mahtuu myös vähän maailmanpolitiikkaa. Jegor Gaidar, "Imperiumin tuho" vuodelta 2007. Muuten puisevan akateeminen teos, mutta on ällistyttävää kuinka selkeästi ja tarkasti Gaidar näki tämän päivän tilanteen jo kymmenisen vuotta sitten kirjaa kirjoittaessaan. Gaidar tietää kertoa myös sen miten tarina väistämättä päättyy.