Ken Hensleyn ura Uriah Heepin jälkeen ei ollut läheskään yhtä mittava kuin Heepin kultavuosina 71-74, Uriah Heepin amerikan valloitus ja managerin panostus oli huonoa, manageri pisti parhaimman kokoonpanon ukkoja lähtemään ja Kenkin poistui joukoista 80, ainoa elossa oleva alkuperäinen on Mick Box. kyllähän ne vielä jyrää. kuvissa The Gods (jumalat) ei varmaan joka pojan levyhyllyssä luulisin, katso wikipedia Godsista kovia ukkoja kokoonpanoissa.
The Gods onkin ihan uusi mulle. Hensleyn kanssa näyttää ajoittuvan mielenkiintoisiin aikoihin 1976. Mielenkiintoisiin ylipäätään musiikissa 60-70 luvun taitteen murroksen jälkeen.. Viime vuonna broidi oli Tavalla vielä Kenia katsomassa. Oli siinä ainakin kuulemma virtaa edelleen ja välillä se unohti että bändikin on lavalla.
Kauko Röyhkä ja Sofia Coppola autoilevat isän kanssa, Ismo Alanko täyttää vuosia | Audio Areena Kauko Röyhkä: Hammerfest Phoenix: Identical Miriam Makeba: Jol'inkomo Bill Callahan: The Mackenzies Shirley Bassey: Diamonds are forever Joensuu 1685: Light in the heart of our town Bruce Springsteen: The power of prayer Sielun Veljet: Ikävä Ismo Alanko: Tällä tiellä - live Greta Morgan: When the sun comes up Samuli Putro: Sydän hakkaa ahneesti Louis Armstrong & Ella Fitzgerald: Cheek to cheek
Tämän kun pistää autossa soimaan, niin ei tee mieli hurjastella ja liikenneympyrässäkin pyörähtää pari ylimääräistä kierrosta ihan huomaamatta.
Ken Hensleyn muistolle nyt soi Heepin High and Mighty CD, mutta tähän sopisi varmaan linkata vaikka The Last Dance live veto Hampurin keikalta. Ammattilaiset kun on asialla, niin kyllä kulkee
Satunnaistoistolla tulee Direä, Brucea, Zeppeliniä, Whota ja Elvistäkin mahtuu joukkoon. Satunnaisina helminä Toploaderia, Top Boxia, OMD:tä.
Jälleen yksi levy maailman parhaimpiin kuuluvalta Latvian radiokuorolta. Tällä kertaa Arvo Pärtin laulumusiikkia.
Tässäpä kuvaushetkellä 15-vuotias urkuri muistelee Pohjolaa Suomen suurimmilla uruilla. Melkoinen soittopeli onkin. Neljä sormiota ja jalkio, 85 varsinaista ja 6 siirtoäänikertaa, 6 667 urkupilliä. Mukana on myös yksi lyömäsoitin-äänikerta (Celesta). Laitteen laskennallinen paino on noin 17 tonnia. Pakettiin kuuluu toisetkin kirkon alttaritaulun takana olevat urut, joita voi soittaa joko pääurkujen neljänneltä sormiolta tai omalta liikuteltavalta soittopöydältään, tai molemmilta yhtäaikaa.
^ Joo, Amerikassa on kaikki suurta. Tuo ei vielä ole maailman suurin urkusoitin. Atlantic City:stä New Jersey:stä löytyy soitin, jossa mm. 7 sormiota, yli 32 000 urkupilliä jne. Tuo on aika jännä juttu, että tavarataloon on rakennettu urut. Taka-ajatuksena siinä tietysti oli, että urkujen rakentamisaikaan suurin osa Amerikkalaisista naisista kun oli kotirouvia, niin heitä houkuteltiin urkukonserttien avulla päivisin tavarataloon siinä toivossa, että rouvat tekevät samalla ko. ostosparatiisissa päivittäiset hankintansa. Monet noista tavaratalosoittimista on valitettavasti päässyt melko huonoon kuntoon, kun nykyään ei niillä enää ole samanlaista käyttöarvoa, kun ihmisten elämänrytmi ja mieltymykset ovat hieman muuttuneet. Onneksi esim. nuo Atlantic City:n urut ovat kunnostettu erilaisten keräyksien yms. tuotoilla saaduilla rahoilla. Ovat kuitenkin sellaisia soittimia, joiden soisi säilyvän jälkipolvienkin ihmeteltäväksi.
Joitain vuosia sitten hankin muutamia albumeja tältä bändiltä. Tänään tulee profetiat mieleen toisen säkeistön sanoituksessa.