Tervetuloa kameralaukkuun!

Pääset mukaan keskusteluihin rekisteröitymällä.
Register Now
 1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivustoa käyttöä, hyväksyt evästeidemme käytön. Lue lisää.

mitä haluaisit kuvata?

Keskustelu osiossa 'Yleistä keskustelua' , aloittajana Vita, 6 Kesäkuu 2005.

  ihmisiä potretteina ja arkisinä mölliköinä, liikkuvia esineitä ja hienoja rakennuksia
   
 1. Vuoristomaisemia olisi noin kuvaamisen kannalta kiva kuvata. Vuorille vääntäytyminen noin fyysillisesti vaan on vähän rankkaa.
   
 2. Sen olen tehnytkin. Seinät on päällystetty meikän nänninkuvilla ;)
  Nyt tarviis laajentaa näkymiä johonki muualle.
   
 3. Perskutarallaa! Nyt keksin. Haluan kuvata suihkulähteitä! Täällä kun on porukkaa eri paikkakunnilta, antakaas vinkkejä. Missä on puiston koristuksena nätti suihkulähde? Miten ulkopaikkakuntalainen löytää kyseisen puiston? Meillä on tuossa jäähallin vieressä "urheilupuistossa" yksi, mutta se ei ole pariin päivään ollut toiminnassa, eikä mielestäni toimiessaankaan ole kovinkaan kaunis, mutta ehkä siitä voisi aloittaa, jos joskus saavat sen taas suihkimaan.
   
 4. YpyCL9V

  YpyCL9V Member

  538
  0
  16
  Ihmisiä ja eläimiä mv-dialle. Maisemia velvialle. Ja jotain tylsmpiä aiheita joista saisi jopa maksua että voin kustantaa kaiken tämän.
   
 5. Täällä Lahdessa on haasteellinen kuvattava: Vesiurut, jotka "tanssivat" musiikin tahdissa. Iltanäytös on sikäli hienompi, että silloin näkyvät paremmin värilliset vedenalaiset valonheittäjät. Näytöksiä on _muistaakseni_ kaksi kertaa päivässä, noin klo 13 ja 17? Vesiurut löytyvät helposti linja-autoaseman läheltä Pikku-Veskun puistosta. Kaikki paikalliset tietävät opastaa...

  http://www.lahtienergia.fi/index.asp?init=1&initID=9609

  edit: typoja
   
 6. stepe

  stepe Member

  87
  1
  8
  Vanha teollisuusalue, kuten Sopenkorpi Lahdessa.
  Kait se pitäisi vääntäytyä ylös ja lähteä ulos kuvaamaan joskus.
   
 7. Kiitos! Toi kuulostaa hyvältä. Pitänee poiketa katsomassa kun meiltä ei aja sinne Lahteen kuin vajaan tunnin ja siellä tulee muutenkin käytyä tasaisin välein. Kuvan onnistuminen voikin olla sitten ihan oma lukunsa, mutta jos ei yritä ei voi onnistuakaan.
   
 8. J.Vuokko

  J.Vuokko Well-Known Member

  8 225
  53
  48
  Haluaisin kuvata... Maisemia ja rötisköjä kuten nytkin, mutta repertuaariin lisäisin mieluusti jylhiä vuoristoja - Alppeja vaikka.
   
 9. Puistoa ole tarjolla, mutta täällä Turussa olisi tuossa Forum Marinumin edessä joessa sellainen suihkulähdepysrtö. Eli tuomiokirkolta kun lähtee kävelemään kohti satamaa, niin ei voi missata mikäli se siellä edelleen on, en ole varma, mutta viime kesänä vielä oli ainakin. Voin varmistaa asian kun liikuskelen siellä päin. Tai jos joku muu ehtii ensin, niin ilmoitelkaa toki.
   
 10. Täten voin vahvistaa, että kyseinen merenneidon (?) pyrstöke makailee edelleen ko. paikassa. Tuskin on karkaamassa mihinkään. Kuvankin laittaisin, mutta yhtään ei ole valmiiksi netissä ja kotikoneelta en juuri nyt pääse kuviani onkimaan. Riippuu vähän millaisen kuvan vettä valuvasta pyrstöstä halajaa, mutta kannattaa ehkä kuitenkin kävellä "tol puol jokkee" niin pääsee kuvaamaan patsasta samalta puolelta.
   
 11. Jaa se pyrstö.. Mäkin olen siitä joskus monta vuotta sitten ottanut jonkun turhan tekotaiteellisen räpsykkeen..
   
 12. ainiin.. sitte mä haluaisin kuvata laskuvarjohyppääjiä. niitä kun näkyy tuolla taivaalla aina kun on vaan kelejä hypätä. kun pieni potkurikone pörisee yläilmoissa, niin tietää, että porukkaa tulee varjojen varassa alas.. mutta tällä hetkellä kalusto ei vielä moiseen riitä :/
   
 13. Kylie Minogueta
   
 14. mvuori

  mvuori Well-Known Member

  10 784
  139
  63
  Kuuluisan rintasyöpäpotilaan kuvaaminen on tosiaan hyvä ajatus tärkeän aiheen käsittelemiseksi (oletan, ettet ajatellut leikkaustoipilasta muussa mielessä).
   
 15. En tiedä minkä tyylistä kuvaa haet, mutta kalustorajoituksia pystyy korvaamaan menemällä sinne, mihin hyppääjät laskeutuvat, sieltä saa ihan näyttävän näköistä kuvaa. Mulla on jossakin vanhoja kuvia Utin lentokentältä, pitää vaan löytää ja skannata ne niin voin laittaa näytille mitä tarkoitan.
   
 16. Ihmisiä työympäristössä. Olisi hienoa päästä kuvaamaan varsinkin vanhojen käsityöammattien edustajia työssään. Valitettavasti tähän vaaditaan varsin paljon myös sosiaalisia taitoja. Olisi helpompaa lähestyä ihmisiä mikäli olisi kunnon referenssit ... ehkäpä sitten joskus kun on enemmän taitoa.
   
 17. Toki suunnittelin kuvaavani Kylietä vain ja ainostaan kaikille naisille suunnattuun esitteeseen, joka kertoisi rintasyövän riskeistä ja mahdollisista riskitekijöistä.

  Suoraan sanoen en ymmärrä sinun 'mvuori' kommenttejasi ollenkaan. Joko ne ovat niin kuivaa huumoria etten sitä tajua, tai sitte se toinen vaihtoehto.
   
 18. kyliehän ei missään nimessä ole kaunis ja seksikäs nainen..

  karvakuono, eihän se laskeutumispaikka kaukana ole. alle 2km päässä, mutta en tiiä kehtaanko sinne mennä räpsyttelemään..
   
 19. No eihän se:)