Tervetuloa kameralaukkuun!

Pääset mukaan keskusteluihin rekisteröitymällä.
Register Now
 1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivustoa käyttöä, hyväksyt evästeidemme käytön. Lue lisää.

MYYTY Minolta Auto Electroflash 320X -kitti

Keskustelu osiossa 'Myydään' , aloittajana jkan, 26 Lokakuu 2018.

Tags:
 1. jkan

  jkan

  6
  0
  1
  Myytävä tuote: Minolta Auto Electroflash 320X -kitti
  Hinta: 80 EUR
  Paikkakunta: Helsinki
  Tuotteen kuvaus: Minolta-salamakitti 70-luvun lopulta
  Tuotteen kunto: Hyvä
  Toimitusehdot: Nouto tai postitus
  Yhteydenottotavat: Yksityisviesti

  Minolta-salamakitti 70-luvun lopulta: Auto Electroflash 320X -salama, kahva kaapeleineen ja filtteripaneelisarja.

  Auto Electroflash 320X on Minolta XD -järjestelmäkameroille tarkoitettu 32 ohjeluvun salamalaite. Manuaali- ja automatiikka: salamalaitteessa oleva valotusmittari säätää salaman tehoa. Remote Sensor -kaapelilla mittapää saadaan siirrettyä kameran salamakenkään, jolloin salama itse voi olla 1,5 metrin päässä kamerasta ja edelleen salama toimii vaikka katon kautta heitettynä. 70-luvun salama-automatiikkaa väheksyville strobisteille salamassa on toki täydet manuaalisäädotkin.

  Power Grip 1:ssä ei ole poweria jäljellä, mutta grippi on vahva. Alkuperäinen akku on mennyt edes jo vuosia sitten. Mutta ei hätää, sillä salama toimii kahvassakin ihan omilla paristoillaan. Kahvan voi kääntää kameran oikealle tai vasemmalle puolelle.

  Panel Setin adapterin mukana tulee 9 paneelia: diffuussorit 24 ja 28mm laajakulmalle ja 100mm telelle sopiva oma paneeli, 85B valolämmön muuntava paneeli, ND X2 paneeli ja keltainen, punainen, vihreä ja sininen väripaneeli. Kaikki pakattuna siistiin koteloon ja mukana on alkuperäinen myyntilaatikko ja ohjeläpyskäkin (jossa alleviivauksia ja saksankielisiä raapustuksia).

  Siinä hieno salamakitti Minolta XD -kameran kaveriksi. Toimii kyllä muidenkin Minoltan filmirunkojen kanssa. Tai oikeastaan minkä vaan kameran kanssa, sillä salama automaatteineen kaikkineen toimii aivan itsenäisesti ja sensorikin sopii kaikkiin salamakenkiin. Pelaa jopa digikameroidenkin kanssa. Fujifilm X-T10:n kanssa on kokeiltu. Mutta omalla vastuulla aina vanhojen salamojen kanssa. Turvallinen 10 voltin jännite on Internetsin tietojen mukaan tässä laitteessa.

  Koko paketti maksaa 80€. Myydään mieluummin kasvokkain pääkaupunkiseudulla. Mahdollista myös postiennakolla. Kysymykset ja vastaukset YV:llä.