Tervetuloa kameralaukkuun!

Pääset mukaan keskusteluihin rekisteröitymällä.
Register Now
 1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivustoa käyttöä, hyväksyt evästeidemme käytön. Lue lisää.

Marraskuun 3.11. F5.6 X K1 -klubi: Jan Grarup

Keskustelu osiossa 'Kuvaustapahtumat & valokuvanäyttelyt' , aloittajana F5.6-klubi, 17 Lokakuu 2022.

  Marraskuun ensimmäisen viikon vieraana torstaina 3.11. klo 19:30–21:30 klubilla on moninkertaisesti palkittu tanskalainen kuvajournalisti Jan Grarup.
  Illan teemana käsitellään ilmastonmuutosta erityisesti Madagaskarissa, Etelä-Sudanissa ja Etelä-Amerikassa.

  Grarupin kuvissa heijastuu usko kuvajournalismin rooliin todistamisen ja muistamisen kautta muutokseen rohkaisevana välineenä sekä tarve kertoa tarinoita, jotka eivät muuten tulisi kuulluksi. Grarupin kuvat ovat rehellisiä, empaattisia ja esteettisiä, vakavia ja sydäntäsärkeviä. Hänen tarinansa eri maailman kolkilta saavat pysähtymään ja pohtimaan.

  Klubi järjestetään englanninkielisenä.

  F5.6 X K1-klubit järjestetään Valokuvataiteen museon K1n ja The Glass-ravintolan tiloissa Kämp gallerian pohjakerroksessa (Mikonkatu 1). VAPAA PÄÄSY
  Tanskassa syntynyt ja moninkertaisesti mm. World Press Photo -palkittu Jan Grarup on käsitellyt useita sotia ja konflikteja ympäri maailmaa, kuten Persianlahden sotaa, Ruandan kansanmurhaa, Sarajevon piiritystä ja palestiinalaisten kapinaa Israelia vastaan vuonna 2000.

  Grarup on arvostetuimpia keskeisistä uutisaiheista luennoivia puhujia maailmalla.
  https://jangrarup.photoshelter.com

  Jan Grarup on Suomen kuvajournalistien Syyspäivien 4.11-5.11. päävieras 2022. Syyspäiville voivat osallistua myös yhdistyksen ulkopuoliset https://www.kuvajournalistit.fi/syyspaivat/