Tervetuloa kameralaukkuun!

Pääset mukaan keskusteluihin rekisteröitymällä.
Register Now
 1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivustoa käyttöä, hyväksyt evästeidemme käytön. Lue lisää.

MYYTY Leica M8(.2), Leica Summarit 5cm/1.5, Voigtländer 21/4 ja 35/1.4SC

Keskustelu osiossa 'Myydään' , aloittajana saurama, 25 Syyskuu 2018.

 1. saurama

  saurama Member

  81
  2
  8
  Myydään Leica M8, joka on päivitetty M8.2:ksi (naarmuuntumaton LCD-ruutu, hiljaisempi sekä kestävämpi suljin ja kahteen metriin optimoidut halokehät). Kamera on siistikuntoinen, moitteettomasti toimiva ja alkuperäispakkaus papereineen on tallessa. Akkulaturi, akku ja hihna ovat toki myös sekä kaksi lisäakkua. Tällä pääsee edullisesti Leica M -kuvaamiseen käsiksi. Suosittelen Leica M:ää vilpittömästi ihmiselle, joka hakee kuviinsa tunnelmaa ja sisältöä eikä vain mitattavia pikselisuureita.

  990 euroa


  Myynnissä myös kaksi objektiivia:


  Voigländer 21mm F4 VM Color Skopar. Tiptop-toiminta ja kunto, mukana UV / IR Cut -filtteri. Käytä joko kameran omaa profiilia (Leica 21mm F2.8 - 11134) poistamaan reunojen värivirheet tai tee sama jälkikäsittelyssä Lightroomilla, Capture Onella tai ilmaisella CornerFixillä. Superskarppi, erittäin hyvä kontrasti ja värit sekä ennen kaikkea Leican henkeen sopiva minimaalisen pieni koko ja olematon paino. The Voigtländer 21/4 color skopar review - Joeri van der Kloet

  300 euroa.


  Leica Summarit 5cm F1.5. Esim. muotokuviin superisti istuva Leican vanhempi valovoimainen normaaliobjektiivi. Arvostettu muoto- ja hääkuvaaja Matthew Osborne, www.mrleica.com, pitää tämän piirrosta enemmän kuin Summiluxeista: Leica Summarit 50mm f1.5 Flickr

  Näitä on maailmalla myynnissä alkaen noin 400 eurolla ja päätyen pitkälle päälle tonniin. Halvimmat tuppaavat olemaan linssipinnoiltaan huonossa kunnossa: sientä, kalvotuksen irtoamista jne. Ei tämä minun yksilöni uutta vastaava ole, mutta varsin asiallinen ja ennen kaikkea, sitä pääsee halutessaan toki testaamaan ennen ostoa.

  700 euroa.


  Kamppeet asuvat Helsingissä ja ovat luonnollisesti kokeiltavissa ennen ostopäätöstä. Mieluiten kaupat tietenkin kasvotusten, mutta ennakkomaksua vastaan voin myös postittaa. Parhaiten saat kiinni soittamalla 044-3191114.
   

  Liitetyt tiedostot:

  Viimeksi muokattu: 26 Syyskuu 2018
 2. saurama

  saurama Member

  81
  2
  8
  35mm myyty.
   
  Viimeksi muokattu: 26 Syyskuu 2018