Tervetuloa kameralaukkuun!

Pääset mukaan keskusteluihin rekisteröitymällä.
Register Now
 1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivustoa käyttöä, hyväksyt evästeidemme käytön. Lue lisää.

Led-paneelit

Keskustelu osiossa 'Valaisu ja studiokuvaus' , aloittajana RB, 28 Tammikuu 2020.

 1. RB

  RB Well-Known Member

  7 446
  124
  63
  Olisko olemas jotakin hyvän hintalaatusuhteen omaavia Led-paneeleita joissa on hyvä värintoisto ja akkukäyttökin olis suotava?

  jonkinsortin hömppävideota tulee tehtyä, niiden budjetti ei siedä mitään hankintaa mutta olisko noista pientä apua varjojen aukaisuun miljöö valokuvauksessa?

  samoin pimeinä pilvisinä talvipäivinä olis kiva kun olis hyvänvärinen roimasti valaiseva tuikku jonka valossa olis hyvä kattella tulostimen sylkemiä kuvia.
   
 2. niffe

  niffe Well-Known Member

  12 070
  196
  63
  Godoxilta Led 260C tai joku Aputuren vastaava malli. Toimivat verkkovirralla ja Sonyn tai Canonin akuilla. Värilämpötila on portaattomasti säädettävissä 3200K-5500K ja tho säädettävissä 1-10 tjsp. Noiden kanssa pärjää, jos aloittelee tai tekeminen ei ole ihan totisinta tekemistä.
   
 3. RB

  RB Well-Known Member

  7 446
  124
  63
  Kun joskus oon ollut valaisukurssilla, kurssin vetäjä ei ollut kauheen innostunut noista säädettävällä lämpötilalla varustetuista ledeistä. Niissä oli puolet ledeistä kylmemmän sävyisiä kuin toisen puolen ledit. Värilämpötila säädettiin niiden suhteellista tehoa säätämällä ja teho ei ollut niin hyvä koskaan kuin pelkkää päivänvaloa tuottavalla paneelilla. Onko tähän tullut muutos?

  vaatiiko nykypaneelit jotakin softausta eteen jottei tuu kamala varjon reuna?