Tervetuloa kameralaukkuun!

Pääset mukaan keskusteluihin rekisteröitymällä.
Register Now
 1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivustoa käyttöä, hyväksyt evästeidemme käytön. Lue lisää.

koirista, ja vähän kissoista, lapsista ja pyöräilystä..

Keskustelu osiossa 'Yleistä keskustelua' , aloittajana Vita, 28 Kesäkuu 2005.

  Ja se on OLUT ja viina.
   
 1. cam70

  cam70

  33
  0
  0
  Tollainen on kyllä naurettavaa jeesustelua, mitä sitten täälläkin foorumilla tuhlaat ydinvoimalla tuotettua sähköä. Kumminkin asut ihan normaalissa talossa jne. Prkl, niin kauan kun noi jeesustelijat eivät asu ympäri vuoden taivaan alla, tai enintään savimajassa, käyttäen ainoastaan luonnosta suoraan löytyviä tuotteita elämiseen, niin pitäisi pitää turvat kiinni.

  Jos vaikka supikoiralla olisi ollut samat edellytykset hallitsemaan kuin ihmisellä niin olisi ollut sama "tuhlaamisen" meininki.
   
 2. e-0r

  e-0r

  936
  0
  0
  Ajattelit sitten, että tosissasi olin.

  No, mikäs siinä, saahan sitä ajatella, minun puolestani.

  Itseasiassa asun tällaisessa 1900-luvun alun hirsitalossa, joka lämmitetään talvisin puilla. Puulämmitys on ympäristöllisesti kai kestämättömämpi muoto kuin suora sähkölämpö, johtuen uunin polttamisesta aiheutuvista päästöistä ja lämmönhukasta. Semminkin kun talo vuotaa yläkerrasta, joka on jälkeenpäin rakennettu laudoista.

  Linkola, joka noita juttuja paasaa, asuu muuten keskellä korpea mökissä ja elää kalastamalla. Tekopyhä sekin kuitenkin on.
   
 3. cam70

  cam70

  33
  0
  0

  On sillä Linkolalla kyllä jotain järkeviäkin ehdotuksia:

  Väestönkasvuongelma on pahin nimenomaan kehitysmaissa. Mikä on näkemyksesi, pitääkö näille maille antaa apua ja jos pitää niin minkälaista?

  "Lähinnä metsitysapua ja sitten istutettujen taimien vartiointia. Muuten ne menevät takaisin niihin savimajoihinsa ja juuri istutetut puut viedään niiden savimajojen uuneihin. Ja sitten tietenkin voidaan antaa apua syntyvyyden säännöstelyyn, mutta ei missään tapauksessa minkään muun kaltaista kehitysapua."
   
 4. Täytyy tähän vain todeta, että ei se olut tee ihmistä idiootiksi, jos sitä osaa nautiskella oikealla tavalla ;)
   
 5. Pikkusen mopo lähti käsistä mutta kyllä tunnen itseasiassa itseni idiootiksi kun ylipäätään osallistuin tähän keskusteluun