Tervetuloa kameralaukkuun!

Pääset mukaan keskusteluihin rekisteröitymällä.
Register Now
 1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivustoa käyttöä, hyväksyt evästeidemme käytön. Lue lisää.

Koiria...Fuji Provialla...

Keskustelu osiossa 'Kuvat ja galleriat' , aloittajana Axu, 17 Huhtikuu 2005.

 1. Axu

  Axu

  10
  0
  0
  ... omia Collieitani filmi-kalustolla kuvattuna. Kuvassa Wendy 1.5v & Tigre 6.5v ... Oli siis Provia 400:sta tuo filmi...

  [​IMG]
   
 2. emerik

  emerik Well-Known Member

  5 870
  51
  48
  Wow, mielettömän hieno ja vielä kaksi collieta. :D Ne on tosi hienoja ja upean näköisiä koiruleita ja kuva kyllä kertoo sen. :)
   
 3. Axu

  Axu

  10
  0
  0
  Joo... tuo vanhempi on myös palveluskoira ( jäljestää todella hyvin ja on myös viittävaille Suomen tottelevaisuusvalio) ja tuosta nuoremmasta on myös tarkoitus tehdä yhtä hyvä, tai ehkä vielä parempi. Meidän laumaan kuuluu myös kaksi rottweileriä 6- ja 13.5 vuotiaat urokset jotka ovat myös paljon "kouluja" käyneitä.

  Kävin muuten sivuillasi katselemassa ja täytyy sanoa, että kuvat koirastasi sumuisessa metsässä sai minut pysähtymään ruudun ääreen pitkäksi aikaa... todella pitkäksi...
   
 4. emerik

  emerik Well-Known Member

  5 870
  51
  48
  Kiitos "sumukuvasta". :)

  Oma koiruli on vain seurakoira, sen suurempaa käyttötarkoitusta sillä ei ole. Tosin helposti peruskoulutuksen oppi, että jonkinlaiset tavat on (puhuu ihan palturia kun isännälläkään ole tapoja niin ei niitä koirulillakaan ole senkään vertaa.).

  Aika hienolta kuulosti kieltämättä teidän laumanne jutut. Kieltämättä hurjan monta koiraa vielä. Voi olla kunnon melske ja vilinä kun pääsee vauhtiin. Joka tapauksessa toivottavasti lisää saapi nähdä kuvia noista veijareista. :)