Tervetuloa kameralaukkuun!

Pääset mukaan keskusteluihin rekisteröitymällä.
Register Now
 1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivustoa käyttöä, hyväksyt evästeidemme käytön. Lue lisää.

Kesäloma, haaste ja kameralaukku.com

Keskustelu osiossa 'Yleistä keskustelua' , aloittajana jussipupu, 13 Heinäkuu 2005.

  Noniin... nyt on aika avautua hieman... :)

  Eli aloitetaan vaikka kesäloman vietosta; nenä on palanut jo kolme kertaa viimeisen kahden viikon aikana ja se näyttää taas kerran niinkutsutulta tenunenältä. se voi myös johtua juodusta olut/siideri/viina määrästä, mutta epäilykset menee vahvasti auringossa polttamisen suuntaan ainakin tämän hetkisestä olosta päätellen. Viime hetket duunissa ennen lomaa olivat sen verran hektisiä, että ajattelin jo hetkisen, että lomalla ehtisin tarttumaan kameraan edes hivenen useammin, mutta kuinkas kävikään? Kaksi viikkoa ja kaksi kuvauspäivää takana, vaikka en ole ollut edes kotona neljän seinän sisällä sen vertaa, että olisin ehtinyt lukemaan kaikkia kameralaukun kirjoituksia läpi tms... ei todellakaan masentavaa, vaan erittäin hienoa ja terapeuttista olla veneilemässä/vesihiihtämässä/kalassa, vaikka valokuvaus jääkin kakkoseksi tai kolmoseksi noissa lajeissa. Ja syy siihen on pelkästään se, että ei todellakaan kiinnosta ottaa kameraa mukaan paikkaan, missä vesi lentää (ja kaljapullot poksahtelee) jatkuvasti. ;) Jälkikäteen on kyllä harmittanut, ettei "muistikirja" ole ollut mukana, mutta kuitenkin. Kalaa on tullut mukavasti ja wakeboardilla on otettu sellaiset pannut, ettei paremmasta väliä, joten kesäloma on ollut varsin antoisa.
  Haasteeseen en ole kerennyt vastaamaan, kuin kerran ja nytkin olen varmasti oikeutetusti kirjautuneena "poissa" tilaan... on vaan ahdistavaa, jos "joutuu" haastetuksi ja joutuu tekemään aikatauluja omaan elämään, kun kerrankin ei ole muuten kiire... ja nimenomaa harrastuksista johtuen ei tule kannettua kameraa mukana koko aikaa, mutta kai Wolfie suo sen minulle anteeksi?
  Lomastressiä ei ole, eikä tule, mutta sitä on enää vain kaksi viikkoa jäljellä, joten jäljelle jäänyt aika pitänee käyttää mahdollisimman mukavasti Pori Jazzien merkeissä. Jos olet tulossa Jazzeille, niin pistäppä privaa/sähköpostia/tekstiviestiä tms, niin lähdetään ottamaan lasilliset ruskeaa jaffaa jonnekin? ;)

  Eipä minulla muuta.

  PS: tämä EI kuulu juovuskissa topicin alle, vaan haluaisin kuulla myös muiden ihmisten kokemuksia kesän vietosta/kesälomasta yms?
   
 1. nokku

  nokku Active Member

  2 456
  0
  36
  Terveen miehen puhetta, koneet säppiin vaan ja ulos jokainen! Emerik myös sieltä irkin äärestä! :)

  Tämän kuun alusta on kesälomaa tullut vieteltyä lähiympäristössä, 'sopivasti' olutta maistellen. Ensi sunnuntaina on lähtö lentokentälle, pari viikkoa kikkaillaan tuolla Keski-Euroopan suunnalla.
   
 2. emerik

  emerik Active Member

  5 799
  7
  38
  ..enkä lähe!!!! x)
   
 3. MJK

  MJK

  1 436
  0
  0
  Ilman kameraa vai onko odotettavissa todellinen kulttuuripläjäys kuvien esittämänä?
   
 4. nokku

  nokku Active Member

  2 456
  0
  36
  Mikäs pointti koko reissussa muuten olisi :D Tiputtelen niitä kuvia sitten kaikkien riemuksi yksi kerrallaan pitkin loppukesää, syksyä ja talvea :)
   
 5. Heh, eihän se minulta pois ole ;) hyvää kesää vaan. Pitäisi itsekin heittää kamera ja koneet lomalle, jos vaan keksisi jotain muuta tekemistä joka ei veisi poloista opiskelijaköyhää perikatoon ;)
   
 6. Kesäloma oli ja meni. Eli eka viikko tällä viikolla töissä konttori rottana taasen. Loma oli todella "puhdistava" / "nollaava", unohtui kaikki työasia niinkuin pitikin. Oli jopa koneiden kanssa hieman hankaluutta kun palasi töihin :p IBM wanha bixeli ohjelman ruutujen nimet meinas olla hukassa.

  Lomalla koneet oli auki kotona mutta tosi vähän siinä tuli istuttua. Ekana loma päivänä lähdettiin suoraan töistä saksan kierto ajelulle, siellä viihdyttiin viikko. Toisella viikolla otettiin alkomaholia kotona ja kavereilla.. ja ei tehty juuri mitään.. oltiin vaan. Sitten olikin juhannus ja taas otettiin :p

  Juhannuksen jälkeen lähdettiin omalla autolla vielä Viroon / Tartoon käymään _melkein_ anopin kerrostalo asunnolla, mutta se onkin toinen tarina :

  Tartossa tapahtunutta :

  Sunnuntai: päästiin mestoille.. purettiin kamat ja tutkittiin paikkoja.

  Maanantai: Ajeltiin hieman ympäri kaupunkia ja tutustuttiin jokseenkin töykeisiin ihmisiin.. lopuksi ajateltiin olla hotellissa yksi yö.. joten otettiin keskustasta hotelli huone ja viihdyttiin siellä.

  Tiistai: Ihan jees päivä .. hieman paikallisesta cittarista viinaksia ja ruokaa.. jotain pientä muutakin. Mentiin kämpille takasin. Siinä illan IRCcailtiin luureilla kun telkkarissakin oli kaikki 1 kanava joka näkyi.. juotiin muutama olus ja mentiin nukkumaan siinä 1:30 yöllä.

  Keskiviikko aamu: miisu etsi laukkuaan jotta olisi saanut jotain meikkejä .. tuli multakin kyselemään että oonko laukkua nähnyt.. ajattelin josko olis jäänyt autoon.. käytiin katsomassa ja siellä mitään ollut. Menin ottamaan kelloa ja kihlasormusta pöydältä mutta NEKIN OLI POISSA !!
  Tajusin että jotain oli ketuillaan .. digikamera laukku oli poissa .. läppäri .. miisun laukku jossa kummankin kukkarot.. passit.. auton paperit.. henkkarit.. visat.. rahat..

  PRKL !!!!!!!!!

  Olohuoneen tuuletus ikkuna oli sepposen selällään .. se oli illalla jäänyt 1 cm raolleen jotta ilma hieman vaihtuisi .. (ulkona n.32c lämmintä koko päivän), vorot olivat tulleet sisälle ikkunasta meidän nukkuessa toisessa huoneessa ovi kiinni. Koirakin oli mukana makkarissa mutta kummankaan muistaakseen sekään ei sanonut mitään yöllä.

  Hieman alkoi olemaan hiki hatussa että mitäs tehdään virossa ilman rahaa / passia / henkkareita. Saatiin yhteen virolaiseen liikemieheen yhteyttä ja hän lainasi meille rahaa että pääsisimme konsulaattiin hakemaan uusia papereita/passeja.

  Torstai : Rikosilmoitus tehtiin kyttikselle.. se sujui mukavasti.. päästiin matkaan tallinnan lähetystöön jossa saatiin uudet passit (2pv) ja auton rekisteriote (joka oli lompakossa). 83 e + 83e + 30 e

  sen jälkeen pääsimme hyppäämään laivaan joka oli onneksi maksettu etukäteen.. muistutuksena kaikille, OTTAKAA MATKAVAKUUTUS KUN LÄHDETTE MATKALLE !

  Saldoa:

  EOS 350D Kit..
  Hp 707R
  Sony handycam Dvd
  Aver Ferrari läppäri
  2 * ketun kallit kihlat
  1 kpl kultanen kanta sormus
  2 kpl kelloja..
  2 lompakkoa jossa visat ja electronit.. ja käteistä.

  joten siinä jotain mitä meni mukana... onneksi meillä oli vakuutus mukana.


  Tulipa tarina.. mutta ei tullut ainakaan sisällä loman ainaka istuttua tyhjän panttina, vaikka olikin hieman äksöniä. Jazzit alkaakin tänään täällä Porissa joten sielläkin pitäisi vielä keritä piipahtamaan.

  ps. Taitaa olla täällä töissä hiljasta aikaa kun tälläsiä kerkee kirjottaa. :D
   
 7. Jaahas. Porilaisia siis ollaan molemmat.. :) oletkohan huomannut, että Porin kameramafia etsii uusia kavereita, jotka vois lähteä kuvaamaan kaupungille tms? pistäppä privaa, jos vaikka sua kiinnostais lähteä oluelle jonain päivänä?

  http://www.kameralaukku.com/viewtopic.php?t=199


  -Jussi

  Niin ja hauskaa työpäivää... kannattaa ottaa varovasti aloitus, ettei käy työtapaturmia tms? :DDD

  edit: URL unohtui...
   
 8. Tässä on tullut sekä lomailtua että kuvattua niin, että ei ole paljon nettiin ehtinyt.

  Mitenkäs ton haasteen pitäisi toimia? Olen saanut sähköposti-ilmoitukset, että minut on haastettu kahdesti. Sitä ekaa en kuitenkaan löytänyt Haastepalvelusta. Mitätöityvätkö haasteet, jos tyyppi ei niitä kuittaa vai mitätöityikö haaste, kun uusi asetettiin? Vai onko se vielä jossain?
   
 9. e-0r

  e-0r

  936
  0
  0
  Sinua ei voi haastaa kahta kertaa "päällekäin" (käsittääkseni, olen tästä melko varma). Jos et ota haastetta ajoissa vastaan, haasteen asettaja voi hylätä haasteen. Näin on varmaankin käynyt jos sinut on kerran haastettu uudestaan. Haasteen voit kuitata (ottaa vastaan) yläpalkin "Haaste"-linkin takaa.
   
 10. Kuten e-0r sanoi, voit olla joko haastettuna tai haastajana, yhden kerrallaan, jompaa kumpaa. Haaste voi hävitä systeemistä jos et ole vuorokauden sisällä kuitannut haastetta ja

  a) haastaja on tämän jälkeen perunut haasteensa, että pääsee haastamaan uuden käyttäjän. Haastaja ei voi perua haastettaan ennenkuin vuorokausi on vierähtänyt ilman että sitä on kuitattu.
  b) Huomaan että haaste on huomioimatta turhan kauan, jolloin poistan sen omakätisesti. "Turhan kauan" on liukuva käsite joka määrittyy mielentilastani ja menneestä päivästäni. Tästä tulee myös merkintä omiin kirjoihini, mutta en vielä tarkalleen tiedä mitä näillä merkinnöillä teen. En kuitenkaan jotain kivaa. Voin poistaa myös kuitatun haasteen joka on liian paljon yliajalla.

  Ennenkuin, toisaalta oikeutettu, valitusten vyöry alkaa, muistutan kaikkia että haasteita ei ole pakko ottaa vastaan - niitä voi omakätisesti hylkää, tai voi merkitä itsensä poissaolevaksi.
   
 11. nokku

  nokku Active Member

  2 456
  0
  36
  'ttutaatana, day 4 ja prkl cf-kortti ilmoittaa "cf-errorista" (semmonen 2.2GB kiintolevyshitti, ei olisi pitänyt, ei olisi pitänyt..). Täytyy ettiä nyt jostain täältä Berliinistä joku pätevä putiikki jossa pystyis vähän kikkailemaan, mut ei täältä mitään löydä oon 'ttu ihan eksyksissä aina kun metrosta nousen maanpinnalle :/ Ja akku on _joka_ päivä loppunut kesken :D
   
 12. YpyCL9V

  YpyCL9V Member

  545
  1
  18
  Koita muistaa vähän lomailla siinä kuvaamisen välissä.
   
 13. pmu

  pmu Active Member

  1 945
  6
  38
  --