Tervetuloa kameralaukkuun!

Pääset mukaan keskusteluihin rekisteröitymällä.
Register Now
 1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivustoa käyttöä, hyväksyt evästeidemme käytön. Lue lisää.

Kameratori Oy etsii kamerateknikkoa/huoltomiestä

Keskustelu osiossa 'Kameratori.fi' , aloittajana Kameratori.fi, 5 Tammikuu 2016.

 1. Kameratori.fi

  Kameratori.fi Member

  33
  0
  6
  [​IMG]

  Tiedote 5.1.2015

  Kameratori Oy on Tampereella sijaitseva käytetyn kuvauskaluston ammattilainen, jolla on oma sisäinen huoltotoiminta. Yritys on perustettu 2010 ja sen kautta on liikkunut kohta 20 000 valokuvaustarviketta Suomeen ja maailmalle yli 40 maahan. Kameratorilla on tällä hetkellä viisi täysipäiväistä työntekijää ja yrityksen toiminta on kasvanut jokaisena vuonna.

  Haemme huoltoomme lisävoimia jo olemassaolevan huoltomiehen avuksi. Etsimme hakijalta pitkäaikaista sitoutumista mekaanisten kameroiden huoltoon, sillä mekaanisten kameroiden huoltamisen tietotaidon säilyttäminen Suomessa tulevina vuosikymmeninä on koko valokuvausalan etu.

  Hakemuksessa eduksi nähdään kokemus kameroiden tai muun hienomekaniikan tai elektroniikan huollosta ja/tai harrastuneisuus valokuvaukseen. Erityistä plussaa annamme  hakijalle kokemuksesta filmikuvaamisesta, filmikalustosta ja filmien kehittämisestä. Tähän työhön ei varmasti ole yhtä ainoaa oikeaa tapaa oppia, ja kokeneellekin huoltomiehelle tulee uusia pulmia vastaan päivittäin. Työ vaatii kykyä mekaaniseen ongelmanratkaisuun ja tiedonhakuun.

  Uudelle huoltomiehelle tarjoamme Mestari-Oppilas -mallin mukaista koulutusta, jossa huoltotietoa siirretään käytännön työn kautta uudelle tekijälle. Koulutusta pyrimme täydentämään hienomekaniikan- tai metallialan perustutkinnon oppisopimuskoulutuksella, joka suoritetaan työn ohessa.

  Paikka tullaan täyttämään kevään 2016 aikana joustavasti - tällä palstalla ilmoitetaan kun tehtävään on löytynyt sopiva henkilö.

  Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi CV:n kera:
  tj Jussi Lehmus
  0503036000
  jussi@kameratori.fi
   
 2. Joko on löytynyt?
   
 3. Kameratori.fi

  Kameratori.fi Member

  33
  0
  6
  Hakemuksia otamme aina mieluusti vastaan vaikka aktiivista rekryä ei juuri nyt olekaan päällä. Hakemukset voi lähettää jussi@kameratori.fi