Tervetuloa kameralaukkuun!

Pääset mukaan keskusteluihin rekisteröitymällä.
Register Now
 1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivustoa käyttöä, hyväksyt evästeidemme käytön. Lue lisää.

Irlanninsetteri II

Keskustelu osiossa 'Kuvat ja galleriat' , aloittajana emerik, 7 Huhtikuu 2005.

 1. emerik

  emerik Well-Known Member

  5 870
  51
  48
  (Poistettu)

  Saa vapaasti ehdotella parannus ehdotuksia, sommittelusta tai roskiin heittämisestä jopa. Itsestä tässä jotain puuttuu jotain (jänis?)

  Sain jotenkin liikkeen tunnun tähän mutta.. :/
   
 2. enmi

  enmi

  76
  0
  0
  Vaikuttaa, että kuva on täysin skarppi ainoastaan tuosta keskiruumiista, lapaluun yläpuolelta. En tiedä sitten olisiko kuva heti tasapainoisempi jos pää olisi tarkka ja muu ruumis tulisi ikäänkuin virtaviivaisena perässä.
   
 3. emerik

  emerik Well-Known Member

  5 870
  51
  48
  Voi olla totta.

  Se ei ole alkuperäisenäkään täysin tarkka vain riittävän (välttävän). En nyt osaa sanoa onko se tosiaan tarkkennus osunut tuonne taaemmas kun yhtä tarkalta tuo pää vaikuttaa olevan tuohon keskivartaloon. Muutenhan se onkin aika epäterävä joka oli nyt tavoite. Siihen voisi tietysti kokeilla pelkästään pään terävöintiä..
   
 4. Filvas

  Filvas

  75
  0
  0
  Pää saattaa olla epäterävä, kun se panoroidessa on liikkunut enemmän ylös- ja alaspäin kuin keskivartalo? Eipä se silti niin epäterävä se pää ole ettäkö se häiritsisi. Paha sanoa mikä kuvassa ei oikeen toimi. Tekninen toteutus on hyvä, IMO, ehkä vähän kontrastia lisää, mutta kuvasta puuttuu jokin elementti koiran juoksuun liittyen. Joko tosiaan se kohde sinne jonnekin näkösälle, tai sitten muuta interaktiivisuutta maaston kanssa.

  Just my 2 cents.
   
 5. emerik

  emerik Well-Known Member

  5 870
  51
  48
  Aivan, itsellä tuli se jänis mieleen. Kuva huokuu jotenkin tylsyyttä.
   
 6. Ihan kelpo otos meikäläisen mittapuun mukaan. Itse en ole koiraihmisiä, mutta kissoista on melkoisen paljon kuvia. Juoksevasta kissasta vaan ei taida olla yhtään kuvaa. Nää kaksi kattia kun saa hepulin niin siinä ei paljon järkkäri auta. Liikkeen suuntaa on mahdoton ennustaa edes sekunnin päähän.

  Jäniksen tarve vähenee kun vähennetään hieman tilaa eli ottaisin vasemmalta sentin pois ja ylhäältä kaksi. Saa huomion kohdistettua hieman paremmin silmään ja keventää tunnelmaa hieman.

  Oikeesti en tiedä mitään, mutta mummo sanoi aina, ettei sen helpompaa hommaa olekaan kuin neuvoa muita ;)

  Sepe