Vs: Hyvät kamerat ja kuvien käsittely Tästäkin mä olisin toista mieltä. Jos pannaan ihminen opettelemaan kuvan ottamista kameralla vaikka 5 h/päivä ja toinen henkilö opettelemaan kuvankäsittelyä/digivedostamista sama aika ja katsotaan kumpi on pidemmällä vaikka kolmen viikon kuluttua, niin kuvauksessa ollaan kyllä hyvin alkutekijöissä sadan tunnin jälkeen, kun taas käsittelyssä alkaa perusteet olla jo hallussa.
Vs: Hyvät kamerat ja kuvien käsittely Ihminen joka on joutunut gammasäteilylle alttiiksi? http://www.bbc.co.uk/schools/gcsebitesize/science/aqa_pre_2011/radiation/the_electromagnetic_spectrumrev3.shtml Tutumpi kuin alfasäteilylle altistunut ihminen. http://www.waterburyobserver.org/node/586 Näin pähkäilisin.
Vs: Hyvät kamerat ja kuvien käsittely Hyvä yritys, mutta pieleen meni. Raati ei näköjään tunne Aldous Huxleyn merkittävää dystopiaa Brave New World. https://en.wikipedia.org/wiki/Brave_New_World Siinä on muiden muassa gammaihmisiä. "Abolition of natural reproduction. Human embryos are raised artificially in "hatcheries and conditioning centres". The breeding and development of children predestine them to fit into one of five ranked castes with Greek letter names, from Alpha (the highest) to Epsilon (the lowest) which fulfill different economic roles. Alpha and Beta fetuses are allowed to develop relatively naturally, but Gamma, Delta and Epsilon fetuses are subjected to chemical interference to stunt their intelligence and physical growth. Members of lower castes (but not Alphas and Betas) are created using 'Bokanovsky's Process' which allows up to 96 clones to be produced from one fertilized ovum."
Vs: Hyvät kamerat ja kuvien käsittely Eikun se on ihan muuta. Kaikki tuntevat alfaurokset. Niiden jälkeen tulevat betamiehet ja kreikkalaisten aakkosten kolmantena, jo aika onnettomina tapauksina, gammaihmiset. Gammasta onkin viimeksi enemmän puhuttu 1990-luvun laman aikana (silloin piti miettiä DOS-koneiden ja Maccien ja printterien gammoja, niinkuin ei olisi parempaakin tekemistä) ja nykyaikaisten ihmisten ei nykyaikaisilla välineillään tarvitse tuntea koko käsitettä.