Tervetuloa kameralaukkuun!

Pääset mukaan keskusteluihin rekisteröitymällä.
Register Now
 1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivustoa käyttöä, hyväksyt evästeidemme käytön. Lue lisää.

"Hyvä" ilmainen sähköposti ?

Keskustelu osiossa 'Yleistä keskustelua' , aloittajana Kimo, 9 Joulukuu 2018.

 1. kebax

  kebax Well-Known Member

  11 452
  242
  63
  No se on hyvä, että osasit sentään luoda uuden tilin gmailiin. Ketjussa on kuitenkin ilmennyt muitakin asiaan liittyviä juttuja. Kuten esimerkiksi sellainen seikka, että ihmisoikeudet ovat jonkun mielestä poliittista jargonia. Tähän on tultu, en olisi ihan tätä uskonut näkeväni.
   
 2. Kimo

  Kimo Well-Known Member

  11 692
  518
  113
  No ei se luominen kovin kummoista taitoa vaatinut mutta tässä olikin ironiaa sulla mukana :) Oikeasti en tiennyt että voi olla useampiakin tilejä, tyhmä savolainen t kimo
   
 3. niffe

  niffe Well-Known Member

  11 647
  96
  48
  Se on tämä tolkuton aivopesu, joka öljysotien kylkiäisenä koulii meistäkin idiootteja. Meille riittää, kun me puolustamme "länsimaisia arvoja". Waterboarding in Quantanamo Bay kuulostaa kivalta vesileikki- ja surffireissulta aurinkorannalle.
   
 4. Olli Knuuttila

  Olli Knuuttila Well-Known Member

  3 134
  232
  63
  Mä olen melko varma, että suurimman osan tästä keskustelusta voisi käydä "Testaus ja taistelu"-osiossa.
   
  Teemu Laine ja Est tykkäävät tästä.
 5. motris

  motris Well-Known Member

  3 131
  160
  63
  Aikoinaan laitoin gmailin kautta kopiot passeista, kun piti laittaa. Lähes saman tien tiliin kirjauduttiin "Japanista". Vuosi oli 2012 ja alkupuoli. Otin silloin käyttöön kaksivaiheisen vahvistuksen. Joka oli kylläkin silloin vielä todella hankala käyttää. Ja sittemmin tajusin, että "joku" lukee gmailia "aina". Todennäköisyys oli vain liian pieni ollakseen sattumaa ja virhettä. There's no such thing as free lunch.

  Mulla on kolme "privaattisähköpostia". Kolumbukseen ei ole koskaan tullut roskapostiakaan 20 vuoden aikana. Tai no, kaksi muistaakseni ja niistä tuli pahoittelut. Myöskään kumpaankaan gmailiin ei ole tullut sellaista, jota itse ei ole tilannut. Toista gmailia tulee tosiaan käytettyä lähinnä paikkoihin, joissa on rekisteröintipakko.