Tervetuloa kameralaukkuun!

Pääset mukaan keskusteluihin rekisteröitymällä.
Register Now
  1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivustoa käyttöä, hyväksyt evästeidemme käytön. Lue lisää.

Hyvä aihe jonoon jatkoksi

Keskustelu osiossa 'Yleistä keskustelua' , aloittajana Gaylord Focker, 11 Lokakuu 2005.

  1. Saaga

    Saaga

    293
    0
    0
    En käytä voita, mutta margariinia laitan tietysti sileämmälle puolelle.
     
  2. Jones

    Jones

    429
    0
    0
    Aijai... Väärin meni. Tietysti sille epätasaisemmalle puolelle niin näkkärissä kuin hapankorpussakin.
     
  3. Raitus

    Raitus

    72
    0
    0
    Tasaiselle tiätty. Hapankorpussa taas epätasaiselle.
     
  4. Heli

    Heli Active Member

    6 689
    0
    36
    No tottakai!
     
  5. Näkkäriin voi laittaa vaikka reunoille voita jos haluu. Eiks se oo niinsanotustimakuasia, mutta maistua täytyy!
     
  6. peet

    peet Member

    764
    0
    16
    Itse vaihtelen voitelupuolta tasaisen epäsäännöllisesti. Tästä on se hyöty, ettei leipä voi olla ihan varma, ja seuraavan kerran kädestä tippuessa saattaa haksahtaa ja epäonnistua tippumisessa rasvapuoli alaspäin.
     
  7. Hitto mäkin laitan hapankorpussa rosoiselle...mut se on helposti selitettävissä se puoli on kupera
     
  8. ei sellasia kaupan piirakoita tuu ees mieleen ostaa, jotain 3senttiä paksuja täynnä jotain kuraa. mummo tekee sellasia 1sentin paksuisia ja joita vetää vaikka kylmänä ilman voita, on meinaan niin hyviä <3
     
  9. Anoppi kuulkaas tekee maailman parhaat piirakat, ohratäytteellä ja leivinuunissa. Se on sellai että niitä kun vetäsee ni voi kuolla onnellisena miehenä, joka onkin hyvin lähellä kun niitä syö 15+ kappaletta. Ja jos ei itse heitä lusikkaa nurkkaan, niin kärsimys läheisille on kuitenkin hirvittävä.
     
  10. Heli

    Heli Active Member

    6 689
    0
    36
    :-D
     
  11. Ei oo muuten naurun paikka, se on oikeesti vakavaa... ja ei pysty hillitsemään itseään, piirakat huutaa lautasella, syö minut... syö minut... Ja minähän syön:)
     
  12. Heli

    Heli Active Member

    6 689
    0
    36
    Joo, on se vakavaa. Eikä muakaan oikeasti naurata.
     
  13. RDahl

    RDahl Ylläpidon jäsen

    7 895
    116
    63
    Sama se on meillä, anoppi tekee maaliman parhaat karjalanpiirakat, nykyisin meitä on liuta porukkaa auttamassa anoppia, kun niitä tehdään jouluksi.
    Pikku vinkki, jos joku ei jo tiedä, niin niistä piirakankuorista saa helposti ohuita ja pyöreitä, kun käyttää pastakonetta.
    Mutta kyl, ne on sitten hyviä, kun tehdään kunnon voilla munavoi ja siihen päälle sitten vielä graavisuolattua lohta. Ai, perhana tässähän tulee nälkä, eiväitä ei ole mukana ja lompakko jäi kotiin.... :(
     
  14. motris

    motris Well-Known Member

    4 886
    760
    113
    Mitä valokuvaaja laittaa leivän päälle?











    Vastaus: Salamia!

    phuuh... rankka viikko takana
     
  15. stepe

    stepe Member

    89
    1
    8
    Jaskalla ja RDahlilla on sama anoppi? :)

    Näkkileivän toiselle puolelle voita. Sille sileälle.