Aijai... Väärin meni. Tietysti sille epätasaisemmalle puolelle niin näkkärissä kuin hapankorpussakin.
Näkkäriin voi laittaa vaikka reunoille voita jos haluu. Eiks se oo niinsanotustimakuasia, mutta maistua täytyy!
Itse vaihtelen voitelupuolta tasaisen epäsäännöllisesti. Tästä on se hyöty, ettei leipä voi olla ihan varma, ja seuraavan kerran kädestä tippuessa saattaa haksahtaa ja epäonnistua tippumisessa rasvapuoli alaspäin.
ei sellasia kaupan piirakoita tuu ees mieleen ostaa, jotain 3senttiä paksuja täynnä jotain kuraa. mummo tekee sellasia 1sentin paksuisia ja joita vetää vaikka kylmänä ilman voita, on meinaan niin hyviä <3
Anoppi kuulkaas tekee maailman parhaat piirakat, ohratäytteellä ja leivinuunissa. Se on sellai että niitä kun vetäsee ni voi kuolla onnellisena miehenä, joka onkin hyvin lähellä kun niitä syö 15+ kappaletta. Ja jos ei itse heitä lusikkaa nurkkaan, niin kärsimys läheisille on kuitenkin hirvittävä.
Ei oo muuten naurun paikka, se on oikeesti vakavaa... ja ei pysty hillitsemään itseään, piirakat huutaa lautasella, syö minut... syö minut... Ja minähän syön
Sama se on meillä, anoppi tekee maaliman parhaat karjalanpiirakat, nykyisin meitä on liuta porukkaa auttamassa anoppia, kun niitä tehdään jouluksi. Pikku vinkki, jos joku ei jo tiedä, niin niistä piirakankuorista saa helposti ohuita ja pyöreitä, kun käyttää pastakonetta. Mutta kyl, ne on sitten hyviä, kun tehdään kunnon voilla munavoi ja siihen päälle sitten vielä graavisuolattua lohta. Ai, perhana tässähän tulee nälkä, eiväitä ei ole mukana ja lompakko jäi kotiin....