Kun on kysytty hamastahnasta niin kummalle puolelle levität voin näkkärissä...Mä laitan tasaiselle..Kiinostaa niin ....tusti
Voita...?? mitä se on... meillä täällä syvän joen varrella ei ole leivän päälle pistää ku ylähuuli... toisilla suurempi kun toisilla... -B-
Kokeilkaa siirtomakkaraleipää. Kaupasta 1 siivu makkaraa, joka nakataan leivän päälle vähän hajua ja makua antamaan, leipää haukatessa makkarasiivua pidellään toisesta päästä kiinni ja siirretään aina pois puraisun alta. Yksi siivu kestää ainakin viikon.
Wanha. Nii, melkeen tekis mieli lukita... jos aiheet rupee kiertää: http://www.kameralaukku.com/portal/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=422
Nyt menee ohi aiheen, mutta onko kukaan muu kokeillut paahdettua karjalanpiirakkaa ja päälle jääkaappikylmää banaania?
Karjalanpiirakoita on tullut kyllä paistettua nuotiolla kautta paistinpannulla, mutta että kylmää banaania päälle? No huh. Näkkileipähän oli taattu lämmitys tavara intissä kaminaan. Mutta palatakseni piirakoihin, rupesipa tekemään munavoita ja piirakoita.
Vastaaviahan on paljonkin, kaikki kai on kuullut raskaana olevista naisista jotka vetää vanilijajäätelön päällä jauhelihakastiketta. Muistaakseni tuttavapiirissän on koklattu. Tätini työkaveri veti hilloviinerin päällä sipulimakkaraa paksun siivun. söi reunat ensin ja jätti hillosilmän viimeiseksi..ihan oikeesti
Maista kerran niin et puhu mitään oudosta. Helvatun hyvää, mutta ne piirakat pitää olla kunnollisia, eikä mitään eurolla 50kpl kurataikinamössötyksiä.
Tuossa ruotsinreissulla juniori bongaili aikansa kuluksi aasialaisturistien aamiaistottumuksia. Ykköseksi tuli tällä kertaa puurolautanen, jota koristi neljä lihapullaa ja nakki