Tervetuloa kameralaukkuun!

Pääset mukaan keskusteluihin rekisteröitymällä.
Register Now
 1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivustoa käyttöä, hyväksyt evästeidemme käytön. Lue lisää.

Huhuu... Nikon 'Z' mount 2018

Keskustelu osiossa 'Digikuvaus' , aloittajana Mirrored, 15 Tammikuu 2018.

 1. cedricfan

  cedricfan Member

  152
  20
  18
  Taidan olla ihan huono kuluttaja sekä valokuvaaja...

  Olen naimisissa Fuji-Nikonin järkkäreiden kanssa. Tuli siis aloitettua Nikonin runkoon ympätyillä Fujeilla, ja hankittua ne haluamani kakkulat. Oli siis luonnollista vaihtaa aina Fuji Fujiin, ja kun Fujit lopetettiin, oli Nikon oppinut jo sen verran kelvon jiipekin, että se sopi minulle. Ihan helpolla en F-pajunetista siis vaihda pois.

  Olen myös naimisissa Fujin ja Pana-Leica kiinteäputkisten kanssa. Kun on kerran löytänyt itselleen sopivan, niin miksi ihmeessä vaihtaa merkkiä? Uusia malleja tulee joka merkiltä jo nytkin liikaa, usein ilman oleellista eroa edelliseen.

  Ja kaikkein epäkelvoin valokuvaaja olen, kun inhoan suuntausta painottaa videokuvausta. Mielestäni pitäisi olla rinnakkaismalli, josta se puuttuu, ja 25% hinnasta samalla. Perinteinen filmi opetti pakolla hieman elokuvaamisen alkeita hintansa takia. Nyt digiaikana annetaan vaan palaa ylipitkää roskaa. Ihmiskunnan suurin rangaistus on kojelautakamerat, joiden kuvaamaa tuntien ajoa esitetään kärsiville katsojiille juutuupissa. Kuuluisi ennemminkin inkvisiition toimintatapoihin.
   
  Pelari tykkää tästä.
 2. Olli Knuuttila

  Olli Knuuttila Well-Known Member

  2 668
  46
  48
  Huomautan vaan, että Nikon Df on siitäkin kelpo laite, että mokoma turha toiminto puuttuu siitä kokonaan..
   
 3. cedricfan

  cedricfan Member

  152
  20
  18
  Ja kauniskin vielä. Erittäin inhottavaa mainita tuollaisesta tähän aikaan vuodesta kun verovähennylistalla ei ole vielä mitään tälle vuodelle, ja viime vuoden extrat on vielä pankkitilillä.
   
 4. nomad

  nomad Active Member

  10 092
  16
  38
  Eiköhän se siinä ole. Ovat vain ohjelmoineet videon pois näkyvistä. Sopivalla hakkeri-firmwarella saisi varmaan videon toimimaan Df:ssä yhtä hyvin (tai huonosti) kuin D4:ssä :)

  Minäkin olen tykännyt Df:stä. Mutta vielä enemmän olisin tykännyt jos muotoilu ei olisi ollut överiksi retro, jonkunmoista kieli poskessa vedettyä Bonk-tyyliä. Hillitty ja funktionaalinen muotoilu on eniten mieleen.
   
 5. nomad

  nomad Active Member

  10 092
  16
  38