Tervetuloa kameralaukkuun!

Pääset mukaan keskusteluihin rekisteröitymällä.
Register Now
 1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivustoa käyttöä, hyväksyt evästeidemme käytön. Lue lisää.

Henkilökuvausta, vai ”henkilökuvausta”?

Keskustelu osiossa 'Yleistä keskustelua' , aloittajana Herra iso herra, 7 Tammikuu 2019.

 1. Herra iso herra

  Herra iso herra Active Member

  7 772
  10
  38
  Kauneuden ja karuudesta/kuvauksellisuudesta, on erittäin mukavaa kuvata kaunista tai erikoisen näköistä ihmistä. Etsiä sitä kauneinta tai karuinta kuvauskulmaa, ilmettä, asentoa, taustaa, valoa ja varjoa. Hakea tunnetiloja ja yhteistyssä mallin kanssa saada se kuva. Tiedän järjettömän hienoja nudekuvia ja järjettömän hienoja henkilökuvia, joista tulee ajatuksia ja ne hivelee silmää. Olen myös nähnyt hyvin saman näköisiä pönöjä kymmenistä pimuista samalta kuvaajilta, joiden seassa voi olla sattumalta ihan kelvoillisiakin kuvia, mutta kontekstissa ne kaikki näytää rumalta. Sitä pihviä nyt kyselen.
   
 2. Herra iso herra

  Herra iso herra Active Member

  7 772
  10
  38
  Tuli mieleen että voihan tarkoitus perät olla ns. puhtaat ja haetaan vaan uutta ja uutta mallia jotta onnituisi?
  Ajatellaan että se the kuva tulisi kunhan vaan käy lisää malleja läpi?
  Tuossa yksi yritys ymmärtää.
   
 3. Tuojuk

  Tuojuk Well-Known Member

  453
  474
  63
  Usein on valitettavasti niin, että elämäntilanteesta johtuen malli tulee saada lyhyellä varoitusajalla, jopa samana päivänä.
  Innokkaimpia kameran eteen tulevia ovat monesti naiset. Lisäksi siinä on sekin, että heillä on sama tavoite ottaa mahdollisimman hyvä kuva ja sen takia heillä on kärsivällisyyttä odottaa esim. salamalaitteiden säätämistä. Joskus kun on saanut miehen kameran eteen, niin hänet on siihen puoliso kehottanut/pakottanut. Silloin kuvaaminen on yleensä 2-3 kuvaa ja mies tokaisee: eiköhän se ollut siinä.
   
 4. Herra iso herra

  Herra iso herra Active Member

  7 772
  10
  38
  Perusteluna se että harrastaa henkilökuvausta, on ihan ok, onhan sitä vaikeaa kuvata ilman malleja.
   
 5. Herra iso herra

  Herra iso herra Active Member

  7 772
  10
  38
  Niin ja mitä tulee vaihtokauppaa, missä malli saa itselleen kuvan jolla saa tykkäyksiä tai seuraajia ja kuvaaja kuvia portfolioon, millä saa taas lisää malleja. Niin kyse on win win jutusta. Nykyisin ihmiset sytyttää itsensä tulee jotta saa seuraajia.
   
 6. Mirrored

  Mirrored Well-Known Member

  20 325
  218
  63
  Pukkuhiljaa sitä aletaankin olemaan melkein innoissaan. Jees jees, OK ja win win. Mutta tykkää ei vain?

   
 7. Herra iso herra

  Herra iso herra Active Member

  7 772
  10
  38
  Jos nuori taideopiskelija hakee malleja ja kuvaa heitä projekteihinsa tai vaikka ihan harjoitelumielessä, se on ihan ok. Molemmat tieää mistä on kyse. Jos nuorimies käyttää valokuvausta välineenä tutustua naisiin, sekin on ok.

  Edit. minun mielestäni!
   
 8. Mirrored

  Mirrored Well-Known Member

  20 325
  218
  63
  Ihan kuin fooruumi olisi vilkastunut hieman. Käykö perässäs 100 FB seuraajaa? Muistan vaan kun mainostit 'mainostaneesi' siellä.


   
  Viimeksi muokattu: 8 Tammikuu 2019
 9. Mirrored

  Mirrored Well-Known Member

  20 325
  218
  63
  Olikohan tässä jonkinlainen käänteinen piiloviesti sille vanhemmalle opiskelijalle tai jollekin ehkä parhaan miehen iän jo ohittaneelle.. paitsi että vaikea arvailla etteikö silti siellä tiedettäisi mistä on kyse. Ainakin tarpeeksi. Jotainhan on syytä olla tietämätöntäkin jotta mielenkiinto uuteen säilyy.
   
 10. Herra iso herra

  Herra iso herra Active Member

  7 772
  10
  38
  Tai, sitten täällä on tapahtunut jotain? No mutta ajatellaan nuortamiestä joka ajatelee samoin kuin muut nuoret miehet, eli nainen pitäisi saada.
  Niin ikävää kun se onkin niin ihmiset on hyvin ulkonäkökeskeisiä ja pariutuvat saman tasoisten ihmisisten kanssa.
  Jos ihmisiä arvioitaisiin ulkonäönperusteella 1-10 pistettä, Niin 2p. miehet on pariutuu 1-4p naisten kanssa. Tai sitten siinä on joku kompensoiva tekijä joka nostaa yksilön pisteitä. Pisteitä nostavat raha, (koulutus sis.raha), nuorilla naisilla on taiteilujat yleensä ja muusikot erikseen. Muusikoista pelkkä insrumentin soitto taito lisää 1-3p, se että soittaa bändissä 1-8p, riipuen missä bändissä, jos on kansainvälisesti menystyneen bändin laulaja, niin saa ysin tai kympin nuorelta naiselta vaikka näytäisi glonkulta.

  Niin tai näin, niin järkkäri kaulassa tulee vähintään yksi pojo lisää:D
   
  Mirrored tykkää tästä.
 11. Mirrored

  Mirrored Well-Known Member

  20 325
  218
  63
  Sanoisin ihan hyvä läppä.
   
 12. Herra iso herra

  Herra iso herra Active Member

  7 772
  10
  38
  Ei vaan ikävä totuus, mietippä tuttuja pariskuntia tai katsele ihan kaupassa pariskuntia. Yleisesti tiedossa oleva fakta!
   
 13. Mirrored

  Mirrored Well-Known Member

  20 325
  218
  63
  Tuo pisteytys ylipäätään oli ihan hyvä läppä. Totta toinen puoli, kuten monessa. Kyllä mä sen arvioimisen tunnen, joka on tehty jo alitajuisesti sekunnissa.

  On myös palkintovaimot ( ja miehetkin) ihan järkevästi todellinen ajatuksellinen ryhmä. Siinä mennään tavallaan ääripäähän skaalassa, kun millään muulla ei ole enää väliä paitsi miltä puoliso vaikuttaa ulkopuolelta tuntemattoman silmin.
   
 14. Herra iso herra

  Herra iso herra Active Member

  7 772
  10
  38
  Suurelta osin kaikki vuorovaikustus on vaihtokauppaa, jotain pitää antaa tai olla annettavaa, jos jotain haluaa saada.
   
 15. kebax

  kebax Well-Known Member

  11 442
  230
  63
  --
   
  Viimeksi muokattu: 11 Huhtikuu 2019
 16. Herra iso herra

  Herra iso herra Active Member

  7 772
  10
  38
  Heh heh. Pitikö pitkäänkin miettiä, miten pääset näpäyttämään?
   
 17. Herra iso herra

  Herra iso herra Active Member

  7 772
  10
  38
  Ikä: meillä täällä suomessa on yleisesti asenne, siitä minkä ikäisten on sopivaa olla tekemisissä keskenään. Se myötäilee yleistä viehätystä eri ikärymien välillä. Toki on poikkeuksia kuten Danny, vaikka siinäkin on kyse kompensaatiosta, tuskin se nuori laulaja olisi kiinostunut Dannystä jos se olisi eläkkeellä oleva postiljooni?

  Ihmiset käytännössä peilaa mieltymiksiään mahdollisuuksiinsa, eikä eronnut keski-ikäinen mies mene teinidiskoon etsimään uutta puolisoa, vaan ehkä lavatansseihin? Keskimäärin iäkkäämmät miehet ajattelevat katsoessaan missejä, että ei olisi ollenkaan vastenmielistä halailla tuon kanssa. Kun taas on luultavasti erittäin poikeuksellista että missi, katselisi pömmpömahaista kaljuuntuvaa keski-ikäistä mistä sillä silmällä?
   
 18. Kimo

  Kimo Well-Known Member

  11 762
  568
  113
  Entäs pikimies ? Tilanne olisi jo aivan toinen :) Leikki sikseen, venäläismallikin rakastui Malesian kuninkaaseen , on se tuo rakkaus :)
   
 19. kebax

  kebax Well-Known Member

  11 442
  230
  63
  --
   
  Viimeksi muokattu: 11 Huhtikuu 2019
 20. Herra iso herra

  Herra iso herra Active Member

  7 772
  10
  38
  Olisi imartelevaa, jos sinulla olisi jotain merkitystä. Siis tuo miten paljon minua näytät ajatteleva, yli puolet viesteistäsi koskee minua.