Tervetuloa kameralaukkuun!

Pääset mukaan keskusteluihin rekisteröitymällä.
Register Now
 1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivustoa käyttöä, hyväksyt evästeidemme käytön. Lue lisää.

Fully vaccinated

Keskustelu osiossa 'Yleistä keskustelua' , aloittajana Tuojuk, 20 Elokuu 2021.

 1. Est

  Est Well-Known Member

  16 291
  1 591
  113
  Mut pitää laittaa spagettikastike tulil...

  ☆ heippa ☆
   
 2. Jari_S

  Jari_S Well-Known Member

  2 507
  501
  113
  Radioamatöörisäännöissä oli aikanaan oikein määräys, että ”bandilla”, eli radioamatööriliikenteessä ei saanut puhua politiikasta eikä uskonnosta, eikä saanut käydä kauppaa.

  Nykyään politiikasta ja uskonnosta puhuminen ei enää ole määräyksissä kielletty, mutta on edelleen vahva suositus, että ko. aihealueita vältettäisiin.

  Tämä siis siksi, että ko. aihealueilla ihmisillä on usein vahvoja mielipiteitä, mikä taas voi johtaa kaikenlaiseen kiistelyyn tai suorastaan riitelyyn, mikä ei tietenkään ole suotavaa.

  Mielestäni hyvä ohje vaikka tännekin. Ei esim. noista salaliittoteorioista keskustelusta tule koskaan valmista. Jokainen vaan pysyy omassa poterossaan ja puolustaa omia näkemyksiään.
   
  Johannes ja paraneva tykkäävät tästä.
 3. paraneva

  paraneva Well-Known Member

  11 848
  5 359
  113
  Olen liian vanha tuhlaamaan aikaa turhanaikaiseen vänkäämiseen, mutta joillekin se on elämisen syvin tarkoitus ja luultavasti tärkein syy nousta ylös jossain vaiheessa päivää. Ikävä kyllä silti joskus sortuu mukaan, mutta aika vähäistä on nykyään.
   
 4. Vinski

  Vinski Well-Known Member

  4 081
  309
  83
  Paitsi 3699 tai ainakin ennen oli varsinainen juttutupa varsinkin viikonloppuisin. Nyt on netit ja kaikki, jossa voi purkautua.
   
 5. Jari_S

  Jari_S Well-Known Member

  2 507
  501
  113
  Heh, täällä taitaakin olla asiaa tunteva henkilö mukana… ;)

  Joo, kyllähän mainitulla bandilla kuulee silloin tällöin yhtä jos toistakin, varsinkin jos joku on ottanut ns. ”rähinäviinaa”, mutta kyllä yleisesti ottaen ”ysiysilläkin” porukka nykyisin käyttäytyy varsin asiallisesti.