Tervetuloa kameralaukkuun!

Pääset mukaan keskusteluihin rekisteröitymällä.
Register Now
 1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivustoa käyttöä, hyväksyt evästeidemme käytön. Lue lisää.

Fully vaccinated

Keskustelu osiossa 'Yleistä keskustelua' , aloittajana Tuojuk, 20 Elokuu 2021.

 1. m-kooteevee

  m-kooteevee Well-Known Member

  574
  951
  93
  Sokora = soppa, sekamelska, tai jotain sinnepäite. Mistähän murteesta tuo oikein edes on tarttunut...

  Se suuri valhe, jota meille syötettiin, oli antaa ymmärtää median olevan puolueeton - jota se ei koskaan ole ollut - ja että täällä ei muka olisi korruptiota. No onhan sitä, mutta se on muodoltaan varsin kivasti piiloutuvaa. Pyöröovi viuhuu poliittisten luottamustehtävien ja erinäisten tahojen hallituspaikkojen välillä... Mutta setelitukkoja ei näy. On vain pieniä, viattomia ystävänpalveluksia...

  Rokotehan ei ole tulossa pakolliseksi, mutta passista on ollut puhetta. Eli pehmeä pakko, jos haluaa olla ihmisten ilmoilla. Entä alkavatko firmat vaatimaan työntekijöiltään? Kaikki tyrannia ei ole aina lainsäädännössä... Nykyäänhän väärän mielipiteen esittäminen voi poistaa henkilön twitteristä ja facebookista aika haipakkaankin. Onneksi en moisiin ole koskaan ryhtynyt...

  Olen tässä mietiskellyt, että josko se rokoteaika kohta itsekin pitäisi tilata. Josko minua kiireemmät olisivat jo joutaneet. Mutta mitä enemmän suostuttelu alkaa lähtemään pakon ja koulukiusaamisesta tuttujen strategioiden puolelle, sitä enemmän minä alan laittamaan hanttiin.
   
 2. niffe

  niffe Well-Known Member

  12 954
  454
  83
  Jep, valeuutinen todellakin. Se oli niiden etusivulla luettavissa pitkään. Kävin sen sieltä itsekin kopioimassa erääseen toiseen debattiin.
  Joskus näyttäisi siltä, että tällä foorumilla on äänekäs joukkio, joka kutsuu salaliittoteorioiksi tai disinformaatioksi kaikkea mitä on vaikea hahmottaa, ei kuulu omaan elämänpiiriin Kirkkonummen nakkikioskin hoodeilla tai vähän sen mukaan miten nämä meidän valtiollisen tason indoktrinaattorit ovat onnistuneet.
   
 3. Jari_S

  Jari_S Well-Known Member

  2 582
  511
  113
  Niin, tai sitten ei vaan yksinkertaisesti jaksa loputtomasti pohtia asioita, joilla ei omaan elämään ole juuri minkäänlaista merkitystä, etenkin, jos vaihtoehtona on mielenkiintoisempaakin pohdittavaa.
   
  paraneva tykkää tästä.
 4. SakkeM

  SakkeM Well-Known Member

  21 829
  2 671
  113
  Vaikea tietysti päätellä, mitä oli missäkin, kun ei ole enää. Vai onko sinulla ko. kopio jäljellä? Epäilen hiukan luetun ymmärtämistä...

  Modernan sivuilla NYT oleva timeline kertoo, että työn aloituksesta 25 päivän kuluttua saatiin ensimmäinen erä valmistettua testauksia varten. Aloituksesta 63 päivää meni ensimmäiseen ihmisillä tehtyyn testaukseen. Tästä noin 40 päivää meni testausvaiheen 2 aloittamiseen (koehenkilöiden rekrytointi jne.)

  Heinäkuun 27. 2020 alkoi kolmosvaiheen testaus. Työ oli aloitettu 13. tammikuuta, joten siinä vaiheessa oli mennyt reilut puoli vuotta. Kolmosvaiheen testausten jälkeen USA:ssa otettiin rokote käyttöön joulukuun puolessa välissä. EU:n myyntilupa saatiin 6.1.2021. Aikaa oli silloin kulunut viikkoa vaille yksi vuosi.

  Kaikki nuo päivämäärät lienevät verifioitavissa paitsi tehtaan kirjanpidosta myös mm. USA:n ja Japanin viranomaisten seurannasta.

  Just joo, viikonlopussa kehitettiin ja myyntilupa saman tien... :). (No, ei se tietysti ole :) jos joku on noin ulkona reaalimaailmasta.)
   
  keegan tykkää tästä.
 5. niffe

  niffe Well-Known Member

  12 954
  454
  83
  Kyllä niillä saattaa olla aika laillakin merkitystä, jos korporaatiot alkavat järjestellä asioitamme haluamallaan tavalla. Ymmärrän kyllä, että esimerkiksi elinkeinosulut ja kokoontumiskiellot eivät täällä kiinnosta ketään, koska suurin osa on julkisella sektorilla töissä, mutta pk-sektorilla noutaja on kolkutellut monen perheyrityksen ovilla. Samoin olisin huolestunut siitä, miten tietyt ulkovallat käskyttävät ja putsaavat meitä sekä muita perifeerisiä valtiollisia ajopuita ihan mennen tullen ja tullen mennen. Ei ole myöskään kiva keskustella aussisukulaisten kanssa heidän tilanteestaan, johon on käytetty verukkeena pandemiaa.
   
 6. Jari_S

  Jari_S Well-Known Member

  2 582
  511
  113
  Jossitella voi loputtomiin ja halutessaan saa elää elämäänsä jonkinlaisen vainoharhan vallassa ja epäillä kaikkea mahdollista.

  Niin kauan kun niiden ”korporaatioiden” epäillyt ”järjestelyt” eivät näy tavallisen ihmisen elämässä millään lailla, niin väliäkös hällä. Mahdollista rikollista toimintaa on tutkimassa ihan ammatti-ihmisiä, jotka rupeavat toimiin jos syytä on.

  Ainakin omasta mielestäni tavallisen ”siviilin” ei tarvitse moisilla asioilla päätään vaivata. Kyllä tässä maailmassa murehdittavaa riittää, jos sille linjalle haluaa lähteä.
   
 7. keegan

  keegan Well-Known Member

  7 956
  1 047
  113
  Ehkä salaliittoteorioiden ensisijaisena tekijänä ei olekaan oman egon pönkittäminen, vaan jonkinlainen hämmennys maailman monimutkaisuuden edessä. Monimutkaisuus poistuu näiden salaliittoteorioiden myötä: onhan kovin yksinkertaista jos suurin piirtein kaiken takana ovat "pahat" korporaatiot, Bilderberg, CIA, liskoihmiset tai juutalaiset. Siten maailmasta tulee selkeä, pahat ne, hyvä minä ja ymmärtämättömät muut. Turvallista, helposti tajuttavaa.
   
  JPu ja Jari_S tykkäävät tästä.
 8. paraneva

  paraneva Well-Known Member

  11 879
  5 412
  113
  Kuinkas semmosen kyselyn saa täällä tehtyä, kuinka moni työskentelee julkisella puolella ja kuinka moni yksityisellä?
   
  keegan tykkää tästä.
 9. niffe

  niffe Well-Known Member

  12 954
  454
  83
  Maailma on selkeä, turvallinen ja helposti ymmärrettävä, kun ei tajua mistään mitään, eikä tunne historiaa, ei geopolitiikkaa ja rakentaa maailmankuvansa niille narratiiveille, joita meille tuputetaan. Ne tarinat ovat turvallisia tarjotessaan meille auktoriteetin, jolla kuvittelemme olevan jatkuvuutta, mutta niin ei välttämättä ole, eikä ole koskaan ollutkaan muuta kuin ehkä lyhyitä jaksoja, eikä valtapolitiikka ole koskaan mihinkään kadonnut, vaan sen ilmentymät ovat vain tilapäisesti joko riittävän kaukana tai verhoiltu kauniilla tarkoituksilla ja päämäärillä. Seuraavan kerran taas, kun meidän uhrilampaitamme viedään sotaan jonkun muun puolesta, meillä ostatetaan jotakin suureellista tai jokin meille täysin vieras ismi ottaa meidät haltuunsa ilmastonmuutoksen, jakamattoman ihmisarvon, semitismin, antisemitismin, kommunismin, kapitalismin, demokratian tai muun vastaavan hyvää lupaavan peitetarinan nimissä ja alkaa ohjailla kohtaloamme näkymättömän käden tavoin jostain kaukaa rajojen yli, voi mietiskellä miten tässä aina näin käy. Kun kaikki muutokset ajetaan sisään hiljaa hivuttamalla ja tarjoillaan pelon sekä uhkakuvien kuorruttamina, niin yleensä hitaimmilla yhdistää vasta, kun lahkeet ovat jo tulessa. Tulee aina mieleen se isäntä, joka koki älyllistä ylemmyyttä renkiinsä nähden ja rengin rynnätessä sisään suu vaahdossa, että nyt varasto roihahti tuleen, ensin istutti rengin pöydän päähän ja kehotti rauhoittumaan, sytytti oman piippunsa ja kysyi rengiltä, että kuka sulle kertoi?
   
  EosMan tykkää tästä.
 10. Jari_S

  Jari_S Well-Known Member

  2 582
  511
  113
  No mitä mielestäsi näille asioille pitäisi tehdä?

  Riittäisikö, että ihmiset laajalla rintamalla höperehtisivät kaverinasi erilaisilla nettifoorumeilla, vai pitäisikö ihmisten suorastaan nousta ns. barrikadeille ja vaatia pitävien todisteiden valossa viranomaisia puuttumaan asioihin ennen kun ne lahkeet liekehtivät?
   
 11. niffe

  niffe Well-Known Member

  12 954
  454
  83
  En pidä sinunkaan käytöstäsi kovin asiallisena, mutta jos jostain olisi hyvä aloittaa, niin päätöksenteon palauttaminen omiin käsiin, irroittautuminen meille epäedullisista sopimuksista sekä yleinen laillisuuden palauttaminen olisivat hyvä alku.
   
  EosMan tykkää tästä.
 12. SakkeM

  SakkeM Well-Known Member

  21 829
  2 671
  113
  Noin ilmaistuna varsin kannatettavaa.

  - Sillä varauksella toki, että nykyisten päättäjien aikana on vallan hyvä, että isommat päätökset tehdään jossain muualla... :)
   
 13. niffe

  niffe Well-Known Member

  12 954
  454
  83
  Mielestäni se ei ole koskaan hyvä. Kyllä meiltä löytyisi aivan kelpo päättäjiä, jos tämä rakenteellinen korruptio saataisiin jotenkin suitsittua.
   
  EosMan tykkää tästä.
 14. Jari_S

  Jari_S Well-Known Member

  2 582
  511
  113
  Hieman poliitikkomainen vastaus. Kuulostaa hyvälle, mutta ei sisällä mitään konkretiaa.
   
 15. keegan

  keegan Well-Known Member

  7 956
  1 047
  113
  Kun niffe tuossa ylempänä puhui pelon ja uhkakuvien käyttämisestä, oli hän aivan oikeassa. Toimija vain meni hänellä väärin. Salaliittoteorioiden aivan ytimessä on nimenomaan pelon ja uhkakuvien levittäminen. Jos koronaepidemiaa ajatellaan, niin mikrosirut rokotteessa (tai että 5G-verkkojen säteily heikentää vastustuskykyä virusta vastaan) ovat vielä kevyttä kamaa. Tujumpaa on jo se, että tulee aivotsunami ja grafeenioksidilla aletaan kontroloioda käyttäytymistämme ( www.BibleCenter.se/jeesusonherra Jesus on HERRA! ). Pelottelussa ja uhkakuvien luomisessa niffe itse kyllä näiltä osin kunnostautuu parhaiten. Ylempänä hän varsin suoraan uhkaa holokaustilla: "Parilla sanalla ilmaisten tässä operaatiossa on helppo kuulla etäistä uuninluukkujen kolinaa."
  Jos tuo ei ole peloilla ja uhkakuvilla operointia, niin sitten ei mikään ole.
   
  JPu ja SakkeM tykkäävät tästä.
 16. niffe

  niffe Well-Known Member

  12 954
  454
  83
  Jepjep, salaliittoteoreetikot, homofoobikot, antisemitistit ja mobiiliverkkojen rakentajat ovat liittyneet yhteen ja sulkeneet yhteiskuntamme. Unohdit mainita litteän maan kannattajat, jotka kuulunevat samaan psyop-kategoriaan.
   
 17. Est

  Est Well-Known Member

  16 346
  1 607
  113
  .
   
  Viimeksi muokattu: 14 Syyskuu 2021
 18. Est

  Est Well-Known Member

  16 346
  1 607
  113
  Tosi "ansiokkaita kommentteja" - ihan niin kuin AINA.
  Ilmankos uusiakin osallistujia ilmaantuu roppakaupalla.
  Varsinkin nuoremmat, valokuvauksen harrastajat, vyöryvät mukaan paappojen korpifilosofointeihin ;)

  Fressiä, nokkelaa ja tosi korkeatasoista.

  Ei yhtään semmoinen ummehtunut ilmapiiri...
   
 19. keegan

  keegan Well-Known Member

  7 956
  1 047
  113
  Nojaa, eihän näitä ole mikään pakko lukea:) Mutta jos katsot tuonne kuvapuolelle, niin ihan mukavasti esimerkiksi viime päivinä (viikonloppuisin ihmisillä on tieysti enemmän aikaa) sinne on kuvia ilmestynyt. Sinne sekaan vaan ja ignoroi rohkeasti nämä ummehtuneet:)
   
 20. Est

  Est Well-Known Member

  16 346
  1 607
  113
  Ei kun näähän on just tosi "ansiokkaita" ja ihan must seurattavia.

  Ei kaikki ole tääl vaan kritisoimassa ja vääntämässä.

  Upeita, suorastaan nerokkaita, " outofthebox " yms. ajatelmia, kertakaikkiaan!